Kocaelindeki hamileler gelin herşeyimizi konuşalım

brcsrkn

annesinin kuzusu
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
847
7
96
kocaelindeki hamile arkadaşlar gelin herşeyimizi buradan konuşalım kaç aylık hamişiz bebek cinsiyetleri hazırlıklar doktorlarımız herşeyi ama herşeyi konuşup birbirimize destek olalım:)

slm canım bizde bebişimle 9 haftalığız bizimde daha belli değil :)
hangi dr a gidiyorsun bu benim 2. bebeğim 2 yaşında bir oğlum var ben demet boyacıya gidiyorum ilk doğumumu o yapmıştı. ama konakta erkan beye de bir gidicem

ben kocaeli gölcükte ikamet ediyorum güzelim.önce aile tıpta faruk beye gidiyordum ama pek memnun kalmadım yok üzüm gebeliği yok çoğul gebelik...sonra konak hastanesinde kazım gündoğduya başladık geçen ay.2li test yaptı oda ultrasonda herşeyin yolunda olduğunu söyledi ama kan testlerinde problem çıktı.şimdi 2 kasımda 4lü test yapacak.onuda değiştirmek istiyoruz ama karasız kaldık.birde akademide gökhan diye bir dr dan bahsettiler.bilmiyorum ya kafam çok karışık.

bende şuan demet boyacıya gidiyorum ilk doğumumu o gerçekleştirdi ama 1 kasımda erkan beyden randevu aldım ona gidicem erkan beyden memnun olmayan yok gibi okuduğum yorumlardan

Merhabalar;

Bende İzmitliyim.21.haftadayız oğlumla:) çok zor bir hamilelik geçiriyorum ben.Funda Doğana gidiyodum ama erkan beye randevu aldım birde onu deniycem.

Merhabalar;

Bende İzmitliyim.21.haftadayız oğlumla:) çok zor bir hamilelik geçiriyorum ben.Funda Doğana gidiyodum ama erkan beye randevu aldım birde onu deniycem.

merhaba canım bende ilk bebişimde ilk 5 ay funda doğana gittim bebeğim düşmediyse funda hanımın sayesinde
erkan beye gittim çok değişik bi adam ultrasona sarkı söyleyerek falan bakıyo kardeşim falan diye konuşuyo güven veren bi yanı var yani ben memnunum sadece 2. doğumum ve doğumda bişey olacak diye korkuyorum ağlıyorum nasıl aşıcam bu korkuyu bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…