- Konu Sahibi Lazkiziderler
-
Ilk hamileligimde benimde bebegim hep sag tarafdaydi ve karnim cok büyüktü. Doktorlar kız demislerde ama oglum oldu. :) Ikinci bebegimde erkek. Her hamilelik farkli oluyo bence :)Iyiymis yaa :)) ben bi anda kalktigimda karnimin alt kismini tutuyorum sürekli istemsizce bi agrlik gbi bsey oluyo. Bide 2bucuk aylik hamileyim ama Karnım gayet belirgin
Dediğin gibi kişiden kişiye değişiyo sanırım :) Ay Sağlıklı hayırlı olsunlardaIlk hamileligimde benimde bebegim hep sag tarafdaydi ve karnim cok büyüktü. Doktorlar kız demislerde ama oglum oldu. :) Ikinci bebegimde erkek. Her hamilelik farkli oluyo bence :)
Benimde hala lekelenmem devam edıyor sağlıklı dogsunlarda kız erkek farketmezLekelenmem var bn bir sorun mu var acaba diyorum esimin halalari filan kiz cocuktur ondan lwkelenme olur dio insallah o gunleri gorurumde anlarim gercekleri
Babaannemde hep der ki falanca nasıl çirkinleşmiş kesin kızFilanca nasıl güzelleşmiş kesin oğlan . Karnı sivri bunun oğlan mı ne vs vs .. Canım Babaannem . 40 yıllık kadın doğumcu gibi
Evett bunu biliyorumm görümcemede iki farklı kişi yaptı ikiside farklı çıktı o yüzden denemedim hiç belki ilerleyen zamanlarda yaparlarAllah saglikla yollasin ca.nette cok sey var bak arastr inan benmde cok merakliym hatta makasla bicak yapiolar senin haberin olmadan bi koltuga minderin altina makasla bicak koyuolar makasa oturunca kiz bicak olunca erkekms biz ablama yaptk yastklarin altina bicaga otrdudr da erkek gbi demis
Solda hareket ediyosa kız sağda hareket ediyosa Erkek. nabzı 130-145 arası kız biraz daha fazlaysa Erkek derler
çok hareketli kolu bacağı durmayan bir minnak bende de var ve evet aynen annenizin dediği gibi çok erken kendini gösteren bir erkek :)Merhaba kızlar ;
2bucuk aylık hamileyim dün ultrasonla bebişi izledik böyle bişey yok kolu bacağı durmuyo çok hareketliydianneme anlattım hemen bir kocakarı yorumu geldi ; çabuk hareketlendi hemen gösterdi kendini o erkek didi her kafadan farklı ses çıkınca ister istemez meraklandım tabii. Sizinde varmı acaba bildiğiniz kocakarı yorumları başka belirtilerlede olabilir sadece hareketli olması değil. Çok konuştum
AyyyHamileligimin ilk zamanları çok agriliydi duyan herkes erkek olacak sanciliysa diyorsu.su makasa bicaga oturtmayi da yaptilar.erkek olana oturdum. ye tatliyi cikar hakkiyi var bi de :) ilk gunden beri inanilmaz şekilde tatlı yiyorum.bütün o kocakari belirtileri erkek gösterdi ve oğlum olacakmış :)
Ayy konuyu açtığıma pişman oluyo gibiyimçok hareketli kolu bacağı durmayan bir minnak bende de var ve evet aynen annenizin dediği gibi çok erken kendini gösteren bir erkek :)
30 hafta mıBizim burdada hemen arkadan bakarlar, kalca ciktiysa kiz olucak ama hala eskisi gibiyse erkek olucak derler ne alakaysa:)
Ama su hareketlenme isi dogrumu acaba, yengemle ayni zaman hamile kaldik benim erkek onun kizdi, ultrasonda onunki hic kiprasmazdi benimki resmen cihazla kavga halindeydi:) doktor nereye sürse oraya vururdu. Birde sey derler cinsiyetini gizlerse kizdir diye, ama arkadasimin bebegi 30 haftalikken gösterdi kendini oglu olucakmis
Kanitlanmamis bir calisma... eger ultrasonda kafa govdeden buyukse erkek, govde kafadan buyukse kiz olurmus...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?