- 31 Mayıs 2016
- 140
- 41
- 48
- 30
- Konu Sahibi Lazkiziderler
-
Toz lavabo açıcılar satılıyo marketlerde. Bir kabta idrar beklerken 1 2 yemek kaaigida tozdan döküyosun. Mavi renk olursa erkek yesil olursa kizmis. Yarin denycem bendeBu çok ilginç
Nasıl yapılacak lavabo açıcı dediği şey ne?
Yanlışlık oldu üstüme alındımBizim bebikler ayni gun dogacak muhtemelen simdi baktim da ayni zaman o carpti gozume yazayim dedim hayirli olsun
Ayyy dü bskslım bende deneyeyim bariToz lavabo açıcılar satılıyo marketlerde. Bir kabta idrar beklerken 1 2 yemek kaaigida tozdan döküyosun. Mavi renk olursa erkek yesil olursa kizmis. Yarin denycem bende
Dene deneAyyy dü bskslım bende deneyeyim bari
Tamam inşaallahDene denesonucunu yaz bakalım bende yazarım sonra cinsiyetini öğrendiğimizde yine yazalım sen benden önce öğrenirsin 13 haftalıksın ben 11
Amaaannn ben yaptım bide deli gibi banyoda yaptım az kalsın boğuluyodum nefes kesen iğrenç bir koku yaratıyo aman diyim yanında durma yaparkenTamam inşaallah
Amaaannn ben yaptım bide deli gibi banyoda yaptım az kalsın boğuluyodum nefes kesen iğrenç bir koku yaratıyo aman diyim yanında durma yaparkenbide cam bişeyde yapmak gerekiyomus ben pilastikte yaptım yaniyodu birde 2 yemek kaşığı toz lavabo açıcı ayni miktardada idrar gerekiyo. Ama iğrenç bişeymiiş
seninde hayirli olsn canm kalp atisini filan duydunuz mu bn gecen hafta keseyi gordum doktor 2 hafta snra gel dedi kalp atisi icin 1 agustosta gidicem kalp atisi icin tabi o zamna kadar dayanabilirsemBizim bebikler ayni gun dogacak muhtemelen simdi baktim da ayni zaman o carpti gozume yazayim dedim hayirli olsun
Ayyy geçmiş olsuuunBende yaptımm ve o kokuya bende maruz kaldım ne yeşil ne mavi oldu
Pembeydi üstü hafif yeşilimtrak gibi ama tamda değil tortu tortu bisey oldu bi işe yaramadı yani
Amiiiinn inşallahhhhGüldürdü nüz beni kızlar geçmiş olsun hepinize de. Allah hayırlı,sağlıklı ,huzurlu ve mutlu bebekler nasip etsin hepimize
Bilmiyorum hiç ama bana et sevmez oldun kız bence denildi.
Dün oğlum olacağını öğrendim zıpladı kereta
Ayyyy ne kadar memnun olurummmElinde Tarihi eser Çin takvimi olan ve oradan son adet tarihine göre bakan bir hatun vardı kkda kuzenime doktor erkek bebek dedi. O akşam foruma son adet tarihini hamile kaldığı ayı yazdık kız bebek olacagını söyledi ve gerçektende kız bebek doğurdu. Bulabilirsem nickini yazarım özel mesaj atarsın muhtemelen cevap verir.
Yerimm Maşallah Allah tamamına erdirsin inşallah bende eti zaten sevmezdim arada yalandan yiyorum işte benimkide ya erkek yada erkek gibi kız
Duymadık ama gördükseninde hayirli olsn canm kalp atisini filan duydunuz mu bn gecen hafta keseyi gordum doktor 2 hafta snra gel dedi kalp atisi icin 1 agustosta gidicem kalp atisi icin tabi o zamna kadar dayanabilirsem
Bulantım 2 3 hafta oldu oda ramazana denk geldi tutamadım o biraz dengemi bozdu ama sadece bulanti geldi gitti yoğun yada çıkarmak flan olmadi. Sanki sol gogsm biraz daha büyük gbi anlamadimda pek ama. Benim bebiş 10+4 ken acayip oynuyodu kol bacak durmuyo. Kızada uygun belirtiler var erkeğedeTeşekkür ederim :) ben normalde çok etçildim ama yiyemez oldum. Çiğ geliyor.
Sağ göğüs daha büyükse erkek derler bi de.
Bulantın çok oluyorsa kız derler ama benim 7. Haftadan sonra vardı baya.
Dün baya arabayı uzağa parkedince çok yürüdük çocuk ultrasonda zıpladı durdu
masallah iyi sabretmissin hayirli ugurlu olsn saglikla kucagina al insallahDuymadık ama gördükdoktor dinletmedi bizde unuttuk cuma günü yine gitcem dinlemek için. Bende 6 haftalıkken görmüştüm keseyi 8. haftasinda tekrar cagirmisti gidemedim bayramdan dolayi, 2 buçuk aylıktı geçen hafta gittim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?