Kocakarı yorumları :))

Tamam inşaallah
Amaaannn ben yaptım bide deli gibi banyoda yaptım az kalsın boğuluyodum nefes kesen iğrenç bir koku yaratıyo aman diyim yanında durma yaparken bide cam bişeyde yapmak gerekiyomus ben pilastikte yaptım yaniyodu birde 2 yemek kaşığı toz lavabo açıcı ayni miktardada idrar gerekiyo. Ama iğrenç bişeymiiş

Bende yaptımm ve o kokuya bende maruz kaldım ne yeşil ne mavi oldu
Pembeydi üstü hafif yeşilimtrak gibi ama tamda değil tortu tortu bisey oldu bi işe yaramadı yani

Elinde Tarihi eser Çin takvimi olan ve oradan son adet tarihine göre bakan bir hatun vardı kkda kuzenime doktor erkek bebek dedi. O akşam foruma son adet tarihini hamile kaldığı ayı yazdık kız bebek olacagını söyledi ve gerçektende kız bebek doğurdu. Bulabilirsem nickini yazarım özel mesaj atarsın muhtemelen cevap verir.

Bizim bebikler ayni gun dogacak muhtemelen simdi baktim da ayni zaman o carpti gozume yazayim dedim hayirli olsun
seninde hayirli olsn canm kalp atisini filan duydunuz mu bn gecen hafta keseyi gordum doktor 2 hafta snra gel dedi kalp atisi icin 1 agustosta gidicem kalp atisi icin tabi o zamna kadar dayanabilirsem

Bende yaptımm ve o kokuya bende maruz kaldım ne yeşil ne mavi oldu
Pembeydi üstü hafif yeşilimtrak gibi ama tamda değil tortu tortu bisey oldu bi işe yaramadı yani
Ayyy geçmiş olsuuun Pembeyse kızmış kahverengi siyaha dönük yada mavi erkekmis bir sürü renk örneği verdi kendiminkini bulamadım turuncuydu benimki üstüde sonradan tortulasti. Ay midem bulaniyo aklima geldikce

Bilmiyorum hiç ama bana et sevmez oldun kız bence denildi.

Dün oğlum olacağını öğrendim zıpladı kereta

Ayyyy ne kadar memnun olurummm

Yerimm Maşallah Allah tamamına erdirsin inşallah bende eti zaten sevmezdim arada yalandan yiyorum işte benimkide ya erkek yada erkek gibi kız

Teşekkür ederim :) ben normalde çok etçildim ama yiyemez oldum. Çiğ geliyor.
Sağ göğüs daha büyükse erkek derler bi de.

Bulantın çok oluyorsa kız derler ama benim 7. Haftadan sonra vardı baya.

Dün baya arabayı uzağa parkedince çok yürüdük çocuk ultrasonda zıpladı durdu

seninde hayirli olsn canm kalp atisini filan duydunuz mu bn gecen hafta keseyi gordum doktor 2 hafta snra gel dedi kalp atisi icin 1 agustosta gidicem kalp atisi icin tabi o zamna kadar dayanabilirsem
Duymadık ama gördük doktor dinletmedi bizde unuttuk cuma günü yine gitcem dinlemek için. Bende 6 haftalıkken görmüştüm keseyi 8. haftasinda tekrar cagirmisti gidemedim bayramdan dolayi, 2 buçuk aylıktı geçen hafta gittim

Bulantım 2 3 hafta oldu oda ramazana denk geldi tutamadım o biraz dengemi bozdu ama sadece bulanti geldi gitti yoğun yada çıkarmak flan olmadi. Sanki sol gogsm biraz daha büyük gbi anlamadimda pek ama. Benim bebiş 10+4 ken acayip oynuyodu kol bacak durmuyo. Kızada uygun belirtiler var erkeğede o yüzden kafam allak bullak ve meraklıyımm

Slm kızlar bende yazmadan duramadım güzel paylaşımlar var değişik benimde tüm belirtiler erkek ama dk kıza benziyo dedi hayırlısı benimde içime hep erkek doğuyo rüyalarımda bile hep erkek görüyorum :)

masallah iyi sabretmissin hayirli ugurlu olsn saglikla kucagina al insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…