Kocakarı yorumları :))

Ay banada 13 haftamda söylese keşke benim ramazana denk geldi 1 hafta oruc tutabildim kötü etkiledi midem bulndi snra gecti haricide bisey olmadi sadee bulanti. Eksi normalde bayilirimm agzim sulandi evde tursu var yiyemiyorum eks midemi yakiyo ama hergün muhakkak dondurma gövdeden nasl anliyolar acab. Belki kiz gbi vücudu var ama erkek

Tatliyi çok yiyenin kızı, eksiyi çok yuyenin oğlu olurmuş ve birşey daha var cinsel ilişkiden sonra sola dönüp uyursan kız, daha dönüp uyursan erkek olurmus

Öyle tabii rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin herkese inşallah ama insan biraz meraklaniyo işte bende çok dondurma cips tarzı şeyler istiyorumm ama çikolata yok
ayy bende en sevdiğim çikolatayı yiyemiyorum limon sevmem ama çoğu yemeğe limon sıkıyorum, peynir çok tüketiyorum mesela. yani o dedikleri ye tatlıyı doğur atlıyı vs yok öyle birşey :) ben ekşi ve tuzu yiyorum ama erkek bebeğim :)

Şimdide öyle diyolar tatlı yiyenin kızı ekşi yiyenin oğlu olurmuş yaa hiç ummazdım böyle merak edceğmii cinsiyeti bile geç öğrenelim diyodum eşime. Şimdi patlıyorum meraktan

Tatlı ekşi olayına her yerde farklı şey söyleniyor anladığım kadarıyla.
Bizim buralarda ye tatliyi dogur hakkiyi ye eksiyi dogur ayseyi derler.Tatlı yiyorsan erkek derler ve bende tuttu.

Tatlı ekşi olayına her yerde farklı şey söyleniyor anladığım kadarıyla.
Bizim buralarda ye tatliyi dogur hakkiyi ye eksiyi dogur ayseyi derler.Tatlı yiyorsan erkek derler ve bende tuttu.
Evet bende bu şekilde biliyorumda internette biraz araştırma yaptım tam tersini söylüyolar

Kac haftaliksin suan? Sanki erkek bekliyo gibi geldin banada:) tabi saglik önemlide erkek istiyosun sanki:)
Valla oğlumda olsa mutlu olurum kızımda olsa sağlıklı olsun en önemlisi fakat kafam karışık sanki erkek istiyorum ama kız olcak gibi sonra kızı düşününcede çok mutlu oluyorum bi garip yaa

Ayyy benimki hiç oynamıyordu tembel şey :)))
Gerci annesi de tembel de

Benim içime kız diye doğuyordu her ne olursa olsun sevinceceğim

Ayyy benimki hiç oynamıyordu tembel şey :)))
Gerci annesi de tembel de

Benim içime kız diye doğuyordu her ne olursa olsun sevinceceğim
Bende öyle sonuçta ikiside lâzım bende şaşırdım hareketli olmasına dediğin gibi amnesi çoook tembel ama babasına çekmiş benimki sanırım az kaldı öğrencez ne olduklarını

Bu arada yarın 11 hafta oluyoruz
Paylas burada cinsiyetini ögrenince merak ettim bende:) bende senin gibiydim karmasik, erkek cocuklarina hep bi sempatim vardi, sonra düsük yapinca hemen arkasina hamile kalinca ne olursa olsun yeterki olsun kiz da benim oglan da dedim, tabi yine bi tarafim erkege agir basiyodu ama icimden kiz diye geciyodu, belkide kendimi alistirmak icindi bilemiyorum, ama sonra afacanmi afacan bi oglum oldu :)

Ohh Allah bağışlasın inşallah. Ne güzel gönlünden geçen olmuş bende aynı senin gibi düşünüyorum ama kız olcak diyorum bide eminim sanki görmüş gibi daha ilk evlat ya hayırlı sağlıklı olsunlarda haber veririm öğrendiğimdee

Bu çok ilginç
Nasıl yapılacak lavabo açıcı dediği şey ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…