- 30 Temmuz 2016
- 36
- 24
- 3
- 30
- Konu Sahibi Lazkiziderler
-
Ayyyyy İnşallah yaaAma erkek sağda olur diye biliyorum bende. Erkek sağa kız sola yerleşirmiş
Cinsiyeti kesin belli oldumu peki :))3defa gitdim hep sag tarafdan bakdi bende
Yok daha cok erken 1ay sonra gosterir her halde wuan 9haftalik hamileyim yazarim ogreninceCinsiyeti kesin belli oldumu peki :))
Hadi bakalım bekliyoruz o zaman hayırlısı olsun canım :)Yok daha cok erken 1ay sonra gosterir her halde wuan 9haftalik hamileyim yazarim ogrenince
Tewekkurler sizlerinde bebekleri hayirli olsunHadi bakalım bekliyoruz o zaman hayırlısı olsun canım :)
Yazdigini gec gordum mende 9haftalik hamileyim doktor bebeyimi hep sag tarafda buluyo acaba erkekmi
Hersey gönlünce olsun inşallaah canım
Ayyyyy İnşallah yaa
Ben 1kere duwuk yapdim 1kerede 12-13haftalikda kalpi durdugu icin kurtaj oldum o yuzden doktor ultrasonu cok tutmadi karnimda dediki daha ayaklari kollari tam oluwmamiw bile o yuzden hic bi wey goremedimbenimkinede sagdan bakiyodu suan hareketlerinide heo sagdan gissediyorum bi kac hafta sonra vucudu belirginse yani kolu bacagi iyice belliyse buyuk ihtimal erkekdir ben kiz bebek dusurdum bacaginin kolunun arasi kisaydi bu simdi erkek ilk zamanlar kolu bacagi baya uzun duruyodu iyice belliydi erkek bebeklerin 40 gunlukken sekillendigi soylenir
Canım bende 10+2 im dün kontrolümüz vardı ve dediğin gibi acayip hareketliydi her yeri belli kolu bacağı kafası kordonu çevremdekiler o kadar küçük bebek canlanmaz oynamaz size öyle gelmiştir diyip duruyo kalp atışı 7 hf 121 di dün 161 çıktı ilk iki kontrolde sağdan baktı dün tam ortadan bebek hangi tarafta dedim tam ortada dedi ve ultrason kagıdımı elime alınca kafası sağda göbeğime koyunca solda haliyle senin nasıl ?Merhaba kızlar ;
2bucuk aylık hamileyim dün ultrasonla bebişi izledik böyle bişey yok kolu bacağı durmuyo çok hareketliydianneme anlattım hemen bir kocakarı yorumu geldi ; çabuk hareketlendi hemen gösterdi kendini o erkek didi her kafadan farklı ses çıkınca ister istemez meraklandım tabii. Sizinde varmı acaba bildiğiniz kocakarı yorumları başka belirtilerlede olabilir sadece hareketli olması değil. Çok konuştum
Hurafelere kanma sen canim Benimd cok hareketliydi herkes dediki erkek ben kiz hissediyodum her goren guzellesmissin kesin erkek die kandirdilar beni 4. Ayima kdar sen ne hissediyosan o emin ol analar hisseder Allahm hepimizinkiini saglikla kucagimza almayi nasip etsinnMerhaba kızlar ;
2bucuk aylık hamileyim dün ultrasonla bebişi izledik böyle bişey yok kolu bacağı durmuyo çok hareketliydianneme anlattım hemen bir kocakarı yorumu geldi ; çabuk hareketlendi hemen gösterdi kendini o erkek didi her kafadan farklı ses çıkınca ister istemez meraklandım tabii. Sizinde varmı acaba bildiğiniz kocakarı yorumları başka belirtilerlede olabilir sadece hareketli olması değil. Çok konuştum
Profilini gorunce canim eti cin istedi ne alakaysakoca karıyı bilmem de bi kadın kızına hamileyken kadının doktorunun kıvırması pek komik olmuş.baştan erkek demiş.sonra erkek olmadığı meydana çıkınca "kemikli kız" demiş
Canım cinsiyeti öğrendin mi ? Merak ettimMerhaba kızlar ;
Merhaba canım benim belli oldu mu cinsiyetinizYa acayip bir durum gerçekten meraktan çatlıyohayırlısı artık bekleyelim görelim
Aslında gitsem öğrenimCanım cinsiyeti öğrendin mi ? Merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?