Kocakarı yorumları :))

Bn normalde oldum olasi sivilceliyimdir ama hamilelikte hepsi gitti masallah ama cnm hep eksi seyler istio o yuzdende kiz gibime gidiyor hayirlisi bakalim

Rabbim gönlünden ne geçiyorsa onu versin canım nub teorisi diye birsey var Fotoğrafından tahmin yürütüyor bi bak istersen:)

Yaaa ne güzel rahatlamissin sen Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah. Benim lavabo açıcı testim turuncu çıktı bişey anlamadım ondaan ama bu lahana testi ne oluyo

Ayyy bulabildin mi nicki ni canım

Aa
Canım 9.sayfaya bak link var orda. Ama mesaj attım cevap vermedi en son geçen sene girmiş
aaaa evet buldum kısmet artık ..
Ben 2 gün önce doktora gittim ama bi türlü göremedi bi kız dedi sonra yan döndü erkek mi acaba dedi sonra bidaha döndü yok kı dedi
Biz çatlamaya devam

Aa
Canım 9.sayfaya bak link var orda. Ama mesaj attım cevap vermedi en son geçen sene girmiş
Ben 2 gün önce doktora gittim ama bi türlü göremedi bi kız dedi sonra yan döndü erkek mi acaba dedi sonra bidaha döndü yok kı dedi
Biz çatlamaya devam

Aa

Biz çatlamaya devam
Ya acayip bir durum gerçekten meraktan çatlıyo hayırlısı artık bekleyelim görelim

Yazdigini gec gordum mende 9haftalik hamileyim doktor bebeyimi hep sag tarafda buluyo acaba erkekmi

Ya valla koca karı lafı pek bilmiyorum ama benim halam iki kız doğurdu şimdi erkek bebeğe hamile bana doktor sağ kasığından mı daha cok baktı sol kasığından mı baktı ultrasonla dedi sağ taraftan baktı dedim hadi erkek heralde dedi siz fark ettinzmi ne taraftan bakıyo daha cok

İlk gittiğimde sağ tarafa doğru baktı sonra 2 kez daha gittim hep ortada durdu göbek hizamda. 2 hafta sonra cinsiyet ogrenmeye gitcem o zaman bakarım dikkatlice belki saga sola kayar birazck

Ama erkek sağda olur diye biliyorum bende. Erkek sağa kız sola yerleşirmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…