- 20 Mayıs 2016
- 3.626
- 4.801
- 63
- 33
- Konu Sahibi Lazkiziderler
-
Bn normalde oldum olasi sivilceliyimdir ama hamilelikte hepsi gitti masallah ama cnm hep eksi seyler istio o yuzdende kiz gibime gidiyor hayirlisi bakalimbizim buralarda eger anne güzelleşirse hamileyken erkek çirkinleşir cildi bozulursa kız derler.
erkek annesıne güzellik veririmiş kız anasının güzelliğni alırmış öle derler.
aynanın karsısına geçip test edin bakalım varmı değişiklik tipinizdekuzenimde görmüştük ayrıca bunu kadın kızınde çok kötü oldu her tarafında sivilce ve benekler çıktı oglunda saçları bile daha parlak duruyodu
Rabbim gönlünden ne geçiyorsa onu versin canım nub teorisi diye birsey var Fotoğrafından tahmin yürütüyor bi bak istersen:)Süpermiş Allah bağışlasın inşallahAma dile getirme nazar değmesin inanırım ve korkarım benim annemde kız görürse erkek olur erkek görürse kız olur. Bendede kız gördü hep erkek olcak diyo içimde kız olcak gibi tuhaf bir his var bakalım hayırlısı
Yaaa ne güzel rahatlamissin senkızlar merhaba ben 17 haftalık gebeyim ben de sizin gibi ölüyordum meraktan iki hafta öncesine kadar bu kocakarı yöntemleri çoğu tutuyor gerçekten ben hiç mide bulantısı ve kusma yaşamadım sadece ara ara baş ağrılarım oldu çin takvimi erkek çıktı lavabo açıcı testim mavi çıktı kırmızı lahana testim mor çıktı ekşi yedim hep tuzlu şeyler ve 2.aydan itibaren kocaman bir göbeğim oldu popomdan çok kilo almadım ve 16. haftadan itibaren bebeğimin hareketlerini hissettim yani belirtilerin hepsi erkekti ve gerçekten oğlum olacak
ye ekşiyi çıkar ayşeyi ye tatlıyı çıkar hakkıyı o halde
Allah saglıklısını hayırlısını versin inşallah
Aminn cümlemizin inşallah canım çok teşekkürler. Hemen bakıyorumRabbim gönlünden ne geçiyorsa onu versin canım nub teorisi diye birsey var Fotoğrafından tahmin yürütüyor bi bak istersen:)
Fotoğrafın varsa atsana bakıyım :)Aminn cümlemizin inşallah canım çok teşekkürler. Hemen bakıyorum
Fotoğrafın varsa atsana bakıyım :)
Fotoğrafın varsa atsana bakıyım :)
Ayyy bulabildin mi nicki ni canımElinde Tarihi eser Çin takvimi olan ve oradan son adet tarihine göre bakan bir hatun vardı kkda kuzenime doktor erkek bebek dedi. O akşam foruma son adet tarihini hamile kaldığı ayı yazdık kız bebek olacagını söyledi ve gerçektende kız bebek doğurdu. Bulabilirsem nickini yazarım özel mesaj atarsın muhtemelen cevap verir.
Ayyy bulabildin mi nicki ni canım
Telefondan girdiğim için sanırım bulamadım yşne de tesekkür ederimSayfaları kontrol edebilirmisin canım orada verdim sayfanın linkini
Canım 9.sayfaya bak link var orda. Ama mesaj attım cevap vermedi en son geçen sene girmişTelefondan girdiğim için sanırım bulamadım yşne de tesekkür ederim
aaaa evet buldum kısmet artık ..Canım 9.sayfaya bak link var orda. Ama mesaj attım cevap vermedi en son geçen sene girmiş
aaaa evet buldum kısmet artık ..Canım 9.sayfaya bak link var orda. Ama mesaj attım cevap vermedi en son geçen sene girmiş
Ya acayip bir durum gerçekten meraktan çatlıyoAa
aaaa evet buldum kısmet artık ..
Ben 2 gün önce doktora gittim ama bi türlü göremedi bi kız dedi sonra yan döndü erkek mi acaba dedi sonra bidaha döndü yok kı dedi
Biz çatlamaya devam
Yazdigini gec gordum mende 9haftalik hamileyim doktor bebeyimi hep sag tarafda buluyo acaba erkekmisag taraftaysa erkek sol taraftaysa kiz derler ben ne alaka diyodum cunku teyzem her doktora gitmemizde doktora sor ne tarafta bebek diyodu ama suan bebegim hep sag taraftan tekme atiyo ve erkek teyzem ben demistim sana diyo aaa bi de eger ultrasonda suan eli kolu bacagi falan net bicimliyse de erkek cok net hatlari yoksa kiz derler cunku erkekler 40 gunlukken bile heryerleri belli olurmu kizlar et parcasi gibi olup sonradan sekillenirmis
İlk gittiğimde sağ tarafa doğru baktı sonra 2 kez daha gittim hep ortada durdu göbek hizamda. 2 hafta sonra cinsiyet ogrenmeye gitcem o zaman bakarım dikkatlice belki saga sola kayar birazckYa valla koca karı lafı pek bilmiyorum ama benim halam iki kız doğurdu şimdi erkek bebeğe hamile bana doktor sağ kasığından mı daha cok baktı sol kasığından mı baktı ultrasonla dedi sağ taraftan baktı dedim hadi erkek heralde dedi siz fark ettinzmi ne taraftan bakıyo daha cok
Ama erkek sağda olur diye biliyorum bende. Erkek sağa kız sola yerleşirmişYa valla koca karı lafı pek bilmiyorum ama benim halam iki kız doğurdu şimdi erkek bebeğe hamile bana doktor sağ kasığından mı daha cok baktı sol kasığından mı baktı ultrasonla dedi sağ taraftan baktı dedim hadi erkek heralde dedi siz fark ettinzmi ne taraftan bakıyo daha cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?