- 9 Haziran 2016
- 821
- 274
- 103
- Konu Sahibi Lazkiziderler
-
Banada aynı dediler sen ne hissediyorsun peki kız mı erkek miMerhaba kızlar ;
2bucuk aylık hamileyim dün ultrasonla bebişi izledik böyle bişey yok kolu bacağı durmuyo çok hareketliydianneme anlattım hemen bir kocakarı yorumu geldi ; çabuk hareketlendi hemen gösterdi kendini o erkek didi her kafadan farklı ses çıkınca ister istemez meraklandım tabii. Sizinde varmı acaba bildiğiniz kocakarı yorumları başka belirtilerlede olabilir sadece hareketli olması değil. Çok konuştum
Rüyada ne görürsen tersi olur diyolar bak bunuda duymuştum kocakarılardanSlm kızlar bende yazmadan duramadım güzel paylaşımlar var değişik benimde tüm belirtiler erkek ama dk kıza benziyo dedi hayırlısı benimde içime hep erkek doğuyo rüyalarımda bile hep erkek görüyorum :)
Ben kız hissediyorum eşim de öyle ama oda bi yerde kız olcak diyince geliyolar bana yandan yandanBanada aynı dediler sen ne hissediyorsun peki kız mı erkek mi
Ordan baktım otomatik bakan erkek dedi diğer pembeli mavili olan tabloda kız göründü. Bu linktede şansımı deniyim canım çok teşekkürlerhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...700-yil-once-ki-hic-kimsede-yanilmadi.619731/
Konu bu canım ama baya geri kalmış. O zamandan bu zamana tabi. Konu sahibine özel mesaj atarsan cevap verir belki ama en son siteye giriş tarihi baya bi eski.
İstersen son adet tarihine göre(önemli olan hamile kaldığın ay yani) internettede çin takvimi var oradan bakabilirsin.
Hepimiizz inşallah :))masallah iyi sabretmissin hayirli ugurlu olsn saglikla kucagina al insallah
Benim rüyalarım düze cıkıyo canım ilk bebeğim de de hep kız gördüm ve dünya tatlısı bir kızım var :)Rüyada ne görürsen tersi olur diyolar bak bunuda duymuştum kocakarılardanhayırlısı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah diyelimm
Süpermiş Allah bağışlasın inşallahBenim rüyalarım düze cıkıyo canım ilk bebeğim de de hep kız gördüm ve dünya tatlısı bir kızım var :)
Ayy cuma günü bakıcam kalbi nasıl atıyoKalbi çok hızlı atıyorsa kız yavaşsa atım erkek
İştahın çoksa erkek az yiyorsan kız
İrkek mi acabaAyy cuma günü bakıcam kalbi nasıl atıyoiştahım çok malesef korkuyorum kendimden yiyorum ama nereye gidiyo acaba diyorum normalde hemen doyarim yavas yerim doydummuda daha yiyemem smdi yiyorum valla doysamda
Masallah cnm ne guzel bnm midemin bulantisindan bir sey yiyemiorum yesemde aninda cikartiyorum hic bi sey cnm istemio vucudum direncsiz kaldi iyiceAyy cuma günü bakıcam kalbi nasıl atıyoiştahım çok malesef korkuyorum kendimden yiyorum ama nereye gidiyo acaba diyorum normalde hemen doyarim yavas yerim doydummuda daha yiyemem smdi yiyorum valla doysamda
Bilemedimm kiİrkek mi acabaHadi hayırlısı sağlıkla kucaklayalım inşallah
Ayy ALLAH yardımcın olsuuun inşallah ya en korktuğum şeydir. Kızda öyle kötü olur derler ama benim görümcem kizindada oglundada yatak döşek yatmış bulantidan. Sağlıklı olsunlar inşallah ya en azından bunlar geçiciMasallah cnm ne guzel bnm midemin bulantisindan bir sey yiyemiorum yesemde aninda cikartiyorum hic bi sey cnm istemio vucudum direncsiz kaldi iyice
Canim ben kalp atislarini gecen hafta cuma gunu gordum duymadim dr cok kucukler doppler acmayalim dedi. Benim ikiz bebiler. Bugun de gttim duydumseninde hayirli olsn canm kalp atisini filan duydunuz mu bn gecen hafta keseyi gordum doktor 2 hafta snra gel dedi kalp atisi icin 1 agustosta gidicem kalp atisi icin tabi o zamna kadar dayanabilirsem
Canim ben kalp atislarini gecen hafta cuma gunu gordum duymadim dr cok kucukler doppler acmayalim dedi. Benim ikiz bebiler. Bugun de gttim duydum[/QUOTEoy maşallah ALLAH tamamına erdirsinn inşallah canım bende geçen hafta gittim şükür gördüm bebişi ve kalbini
Ay masallah canm bnde cumartesi gidicem insallah Allahim tamamina erdirsin bnde kalp atisini duysaydim rahatlardimCanim ben kalp atislarini gecen hafta cuma gunu gordum duymadim dr cok kucukler doppler acmayalim dedi. Benim ikiz bebiler. Bugun de gttim duydum
Benim kuzenime doktor erkek dedi, çikolata çok yiyodu, 7. ayda kız olduğunu öğrendi prensesimiz var şimdi. O yorumlar her zaman tutmaz sağlıklı evlat olsun de içini ferah tut. Bana kalsa ben doğumdan önce öğrenmek istemiyorum, kocam öğrenelim diyo. Yani sağlıklı olsun yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?