Kocakarı yorumları :))

Banada aynı dediler sen ne hissediyorsun peki kız mı erkek mi

Rüyada ne görürsen tersi olur diyolar bak bunuda duymuştum kocakarılardan hayırlısı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah diyelimm

Banada aynı dediler sen ne hissediyorsun peki kız mı erkek mi
Ben kız hissediyorum eşim de öyle ama oda bi yerde kız olcak diyince geliyolar bana yandan yandan sanki cok erkek istiyomus gibi ama erkege daha cok kaydi şimdi fikrim. Ay uyku başıma vurdu yazdıklarımdanda bişey anlamadım anlatabilmisimdir inşallah kafam karışık biraz

Ordan baktım otomatik bakan erkek dedi diğer pembeli mavili olan tabloda kız göründü. Bu linktede şansımı deniyim canım çok teşekkürler

Benim rüyalarım düze cıkıyo canım ilk bebeğim de de hep kız gördüm ve dünya tatlısı bir kızım var :)
Süpermiş Allah bağışlasın inşallah Ama dile getirme nazar değmesin inanırım ve korkarım benim annemde kız görürse erkek olur erkek görürse kız olur. Bendede kız gördü hep erkek olcak diyo içimde kız olcak gibi tuhaf bir his var bakalım hayırlısı

Kalbi çok hızlı atıyorsa kız yavaşsa atım erkek
İştahın çoksa erkek az yiyorsan kız
Ayy cuma günü bakıcam kalbi nasıl atıyo iştahım çok malesef korkuyorum kendimden yiyorum ama nereye gidiyo acaba diyorum normalde hemen doyarim yavas yerim doydummuda daha yiyemem smdi yiyorum valla doysamda

Ayy cuma günü bakıcam kalbi nasıl atıyo iştahım çok malesef korkuyorum kendimden yiyorum ama nereye gidiyo acaba diyorum normalde hemen doyarim yavas yerim doydummuda daha yiyemem smdi yiyorum valla doysamda
İrkek mi acaba Hadi hayırlısı sağlıkla kucaklayalım inşallah

Masallah cnm ne guzel bnm midemin bulantisindan bir sey yiyemiorum yesemde aninda cikartiyorum hic bi sey cnm istemio vucudum direncsiz kaldi iyice

Masallah cnm ne guzel bnm midemin bulantisindan bir sey yiyemiorum yesemde aninda cikartiyorum hic bi sey cnm istemio vucudum direncsiz kaldi iyice
Ayy ALLAH yardımcın olsuuun inşallah ya en korktuğum şeydir. Kızda öyle kötü olur derler ama benim görümcem kizindada oglundada yatak döşek yatmış bulantidan. Sağlıklı olsunlar inşallah ya en azından bunlar geçici

seninde hayirli olsn canm kalp atisini filan duydunuz mu bn gecen hafta keseyi gordum doktor 2 hafta snra gel dedi kalp atisi icin 1 agustosta gidicem kalp atisi icin tabi o zamna kadar dayanabilirsem
Canim ben kalp atislarini gecen hafta cuma gunu gordum duymadim dr cok kucukler doppler acmayalim dedi. Benim ikiz bebiler. Bugun de gttim duydum

Canim ben kalp atislarini gecen hafta cuma gunu gordum duymadim dr cok kucukler doppler acmayalim dedi. Benim ikiz bebiler. Bugun de gttim duydum
Ay masallah canm bnde cumartesi gidicem insallah Allahim tamamina erdirsin bnde kalp atisini duysaydim rahatlardim

kızlar merhaba ben 17 haftalık gebeyim ben de sizin gibi ölüyordum meraktan iki hafta öncesine kadar bu kocakarı yöntemleri çoğu tutuyor gerçekten ben hiç mide bulantısı ve kusma yaşamadım sadece ara ara baş ağrılarım oldu çin takvimi erkek çıktı lavabo açıcı testim mavi çıktı kırmızı lahana testim mor çıktı ekşi yedim hep tuzlu şeyler ve 2.aydan itibaren kocaman bir göbeğim oldu popomdan çok kilo almadım ve 16. haftadan itibaren bebeğimin hareketlerini hissettim yani belirtilerin hepsi erkekti ve gerçekten oğlum olacak

Ben oglumu karnimda nerdeyse hic hissetmedim hic hareket etmiyodu su an kiza hamileyim hic durmuyo yerinde firil firil dönüyo umarim rytmik jimlastikci olur :)

bizim buralarda eger anne güzelleşirse hamileyken erkek çirkinleşir cildi bozulursa kız derler.
erkek annesıne güzellik veririmiş kız anasının güzelliğni alırmış öle derler.
aynanın karsısına geçip test edin bakalım varmı değişiklik tipinizde kuzenimde görmüştük ayrıca bunu kadın kızınde çok kötü oldu her tarafında sivilce ve benekler çıktı oglunda saçları bile daha parlak duruyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…