kocalar hakkında

tüm sayfaları okumadım ama benden başka 1 olan yok mu ya 15 yıldır böyle,bazen almasını rica ettiğim ihtiyaçların hiç birini almaz kendi gözüne çarpan canın istediğini alır getirir

kız onlar gitmez bizi gönderirir:))

heeee birde kızarlar ben burda şam babasımıyım kocalık edemiyormuyum ben sana erkeklere bir şeyi kabul ettirmek çok zor o gün kocamın bana yaptıgı espriye bak kadınlar misroskoip gibiymiş pireyi deve yaparmıs bak bak bende dedim senin gibi sırıklarıda pire haline dönüştürmesinide bilirim ama dedim sustu laf vuruyo zaar ama genede Allah başımdan eksik etmesin dün hatta düşünüyordum daha yeni 2 senelik evliyim ama sanki kocamla doğmusum dünyaya onsuz ben ne ederim Allah yoklugunu aratmasın

tüm sayfaları okumadım ama benden başka 1 olan yok mu ya 15 yıldır böyle,bazen almasını rica ettiğim ihtiyaçların hiç birini almaz kendi gözüne çarpan canın istediğini alır getirir

canım allah yardımcın olsun herşeyi getirsede başka bir kusuru olurdu eminol

Hayırlı olsun canım.. Eşim olduğunda denerim

o zaman geliyim....

amin canım..............

Hahahah daima 8 numara. 😄 ama ben yoğurtlu sarımsaklı ıspanağı tercih ederim. 😆

cidden,adamın düşüncesi şu şimdi bunlar hazırlanacak götürmesi getirmesi vs,masraftan çok tembellik onunki,yılana dokunmayan bin yaşasın anlayışı var sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…