zaman lazım ya ona.. yemek yapmaya kaltım mı topla et makineye diz derken 9 oluyor... hepsini nasıl yapcas...
eskiden çizgifilm vardı. hizmetçileri vardı robottan ne güzel iş yapıyordu o.. ya ben öle hayat istiyorum... yemek için düğmeye bascam hazırlancak... evi temizleyen robotum olcak... istediğim kıyafet için de bilgisayardan istediğim şeyi seçip giyeceğim.. dolabımdan getirsede olur
Eki Görüntüle 1105979 işte buu
o kadar çok zaman olmuş demekki...
Sabirla bekleyecegim. :)bu konu beş yılda sürebilir.:))
şaka bir yana bizde 6 aylıkken hep dışardan yerdik..1 kaç sene sonra belli olur seninki
Ayy çok güldüm buna. Bizde de o var. Yağını temizlemek değil de haftada bir gün lavabo açıcıyla bir tazeler boruları. Böyle hani sıcak su dökülen var ya.. tıkanınca derdini çektiğinden sanırım yoksa akıllarına bile gelmez.
zaman lazım ya ona.. yemek yapmaya kaltım mı topla et makineye diz derken 9 oluyor... hepsini nasıl yapcas...
eskiden çizgifilm vardı. hizmetçileri vardı robottan ne güzel iş yapıyordu o.. ya ben öle hayat istiyorum... yemek için düğmeye bascam hazırlancak... evi temizleyen robotum olcak... istediğim kıyafet için de bilgisayardan istediğim şeyi seçip giyeceğim.. dolabımdan getirsede olur
Eki Görüntüle 1105979 işte buu
Ayy seninki numunelikmiş resmen.
Benim kızım doğmadan önce genelde o hazırlardı kahvaltıyı işte ben duşta falan olurdum. Ben ondan 1 saat önce gidip 1 saat sonra geldiğim için ufak işleri o yapardı ben eve gelene kadar. Çocuk olduktan sonra kendisi emekli oldu. Tek söylemeden yaptığı şey bulaşık makinasını boşaltmak. Nedense benim en nefret ettiğim şey..şimdi Pazar sabahları falan ben son yumurtayı kıracağım zaman artık WC den çıkıyor. 50 kere hadi derim yani.
robot çok ileri bir hayal canım. bir de makina yani sonuçta. ondan kolay evde temizlikçin falan olsa..
bu diziler var ya.. bazen çok gülesim geliyor.2 kişi için masa tıka basa dolu bunlar iki çatal alıp kalkıyorlar.. resmen gülüyorum.. ne güzel hayat ye kalk birileri toplasın. masa hazır olsun gel otur...bunun olabilitesi daha yüksek ama zengin bir koca bulman lazımdı önce
robot çok ileri bir hayal canım. bir de makina yani sonuçta. ondan kolay evde temizlikçin falan olsa..
bu diziler var ya.. bazen çok gülesim geliyor.2 kişi için masa tıka basa dolu bunlar iki çatal alıp kalkıyorlar.. resmen gülüyorum.. ne güzel hayat ye kalk birileri toplasın. masa hazır olsun gel otur...bunun olabilitesi daha yüksek ama zengin bir koca bulman lazımdı önce
ozamanda cimri olabilirdi belkimükemmel kocaya inanmıyorum ben ama eşim neden mükemmel kadında olduğunu düşünüyor:44:
birde az parayla çok iş yapacak kadın dediğin:))
Beraber birşeyleri paylaşmak önemli olan.
Bence isteğini belirtirsen daha duyarlı olur canım eminim çocuğun olup olmaması bir sebep değil birşeyler paylaşmamanıza o evde ikiniz yaşıyorsunuz sonuçta zaman olup olmamasıda bir sebep olamaz orası sizin mabediniz sonuçta her türlü paylaşım sizi bi çift olarak tatmin etmeli naçizane düşüncem
Aynen evet. Demek ben bile düzene o kadar alışmışım ki ilk kez bu kahvaltıda sorguladım bunu. Demek otomatiğe bağlamışım kendimi.
Canım zaten evde hani büyük iş yapılmıyor. Onlar hafta içi oluyor. Ama gerçekten makinalık işler bile zaman alıyor. Diyorum bunlar olmadan önce kadınlar hem çalışıp hem nasıl yapıyormuş bunları
Erkeklere benim eşim de dahil 5 er dakika hepsi..
Ha yeri geliyor yapıyor ama böyle canı hiç yapmak istemiyor belli oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?