kocalar hakkında

7 ve 8 asla diğerleri olmadı aşkişkom benimmm

7 genelde, ama 8 oluyor bazen de :)
çünkü benim yemeklerim pek yenecek kıvamda olmuyor..

6 numaralı kocada benim koca tipi.

benimki de 5 ve 6 derdi
monoton koca

ıspanağı boşver börek yap diyen kocam var benim cinsi ne ola
akılda vermesini iyi bilirler

7 ve 8 asla diğerleri olmadı aşkişkom benimmm
kız nazar değidirceksin

7 genelde, ama 8 oluyor bazen de :)
çünkü benim yemeklerim pek yenecek kıvamda olmuyor..
yeni evliyken benimkide öyleydi:))

6 numaralı kocada benim koca tipi.
monoton koca

Son düzenleyen: Moderatör:
Benimki 6 ve 7...

8 asla olmaz çünkü öncelikle ev yemeği tercih eder.Yemek ziyan etmeyi de sevmez:)

akşam ben ondan önce eve gelmeme rağmen ekmeği eşim alır başka bir şey lazımmı aşkım diye sorar zaten o sıra yoğurt al dersem başka bişey varmı? diye tekrar sorar ve ben hep ayy şunuda al dicektim unuttum derim eve girip tekrar çıkmak zorunda kalır ama genede off demez

6,7,8 onun da ruh haline göre değişiyor. kocişkom benim ya ne istesem getirir Allah razı olsun bin kere

Benimki 6 ve 7...

8 asla olmaz çünkü öncelikle ev yemeği tercih eder.Yemek ziyan etmeyi de sevmez:)

aynen benmkide ew yemeklerini tercih ediyor.. hata ewlendiğimizde dışarı çıkmadan önce ewde yer öle çıkarız diyor o kadar yanii..

gerçi ewde yedikten sonra dışarı çıkmanın bi anlamıda kalmaz ya neyse

Benimki 6 ve 7...

tasarruflu kocabenimkide ziyan etmeyi sevmez canım,ama sanıyorum bende ev yemeklerini seviyorum yaşlandım galiba:44:hazır ev yemeyi olsa daha iyi olurdu benim için

6,7,8 onun da ruh haline göre değişiyor. kocişkom benim ya ne istesem getirir Allah razı olsun bin kere

ay vallahada ya 7 der ya da 8 der hatta uzata uzata karıcııııımmmmmm der

Benimki 7 eğer yorgunsam yoğunsam hastaysam 8 de olabiliyor :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…