Kocalar hangi dilden anlar ?

kadis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2008
5.202
9
158
Adana
şimdi şöyle düşünüyorum hiç bir erkek mutsuz bir yuva asık suratlı mutsuz bir eş istemez
biz onlar yüzünden böyleysek ona derdimizi anlatmalıyız ama onnu anladığı bir dilden

yani dır dır etmeden
laf sokmadan
milletin yanında bozmadan

şimdi bu dillerden anlamadığını anladım ben
ama sorun şu ki hangi dilden anladığını anlamadım

yemek yapmamanın kahvaltı hazırlamamak ilgi göstermemek az konuşmak bunlar bazı çözümler gibi

sizce var mı başka çözüm
yada siz eşinize hangi dilden konuşuyosunuza.s.

rahmetli bir komşumuz eğer erkeğe istediğiniz herşeyi yaptırmak istiyorsanız,
yatakta hoşnut etmeye bakın derdi..ne derece doğru bilemem:jeyyar:

erkek en çok cilveli kadından hoşlanıyo ne olursa olsun fingir fingir olacaksın hihoyyyttabi başkalarının yanındayken de ciddiyeti çok elden bırakmamak lazımyerimseniben!özleme katılıyorum komşusu doğru demiş:içelim:!yatak söz konusu olunca her şekilde kandırabilirsin bence erkeği ama onu da yapacak kadın lazım be arkadaşım!...:1rolleyes:

Allah iyiliğini versin :roflol:
Ya nasıl fingir fingir olunuyo biri bana söylesin CADIARZU

Allah iyiliğini versin :roflol:
Ya nasıl fingir fingir olunuyo biri bana söylesin CADIARZU

ya hani şöyle sürekli aşkım,canım,hayatım diye mucuk mucuk gezinen tipler yok mu işte öyle arkadaşım ya!a.smesela kocam benim hep çok soğuk olduğumdan yakınıyor CADIARZUben öyle olsam valla benimki beni tepesinde gezdirir ama yapamıyorum:1no2: hele bişeye gıcık olduysam tamam bitmiştir şöyyyllee buz gibi rüzgarlar eser adamın soğuktan bi yerleri donup kaçar yanımdan!....:1rolleyes:

Hıııım o zaman bu fingir fingirlik doğuştan gelen bi yetenek, sonradan olmuyo
Yandık valla, umarım bi gün bi fingirdek bulmazlar

kaydirigubbakcemile3

Sanirim erkekler ahraz ve hicbir dilden anlamiyorlar. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
bence o başka bir boyutu
ben konuşma olarak yada davranış olarak merak ediyorum
çogu erkek için yatak olayı pek de önemli değil
en azından benim eşim için

ben aynı dili nasıl konuşuruz
onu merak ediyorum
yani o beni nasıl anlar

özellikle kocası asabi herşeye sinirlenen
kaba saba laf söyleyen karşısında ki incinirmi alınırı mı diye düşünmeyen arkadaşlar
ama gelin görün ki bazen bir melek

neler yapıyosnuz böyle olunca

Bana göre erkekler iki dilden anlıyor;
Birincisi; yumuşak, nazik, muhtaç bir dil, hani masum ve yardıma ihtiyacı olan çaresiz bir dil....senağlama
İkincisi ise; artık sabrı taşmış ve delirmiş bir dil,ciddi ciddi sinirli bir dil, bağıran bir dil...kaydirigubbakcemile
İkiside işe yarıyor. ilki için biraz oyunculuk yeteneği gerekiyor, sabırlı olmak lazım, e o acıyacakta dediğinizi anlayacak zaman lazımmirmirmirmir
İkincisi ise etkili ama sinir bozucu, yıpratıcı bir o kadarda rahatlatıcı tatmin edici bir dil, o zaman tırsıyorlar sanki. kafamçokkarıştı
İkisinin ortasından,normal insan dilinden anlamıyorlarnaniknanik

heh tam benim eşimi anlatmışsın
çok sinirli,dediğim dedik çaldığım düdük cinsinden hemde
ben artık eskisi gibi onun dediklerine takılıp kavga çıkarmıyorum
nasıl olsa o 5 dk sonra unutuyor olan bana oluyordu
sinirlendiğinde ses çıkarmıyorum olay kapanıyor
dediğimi yaptırmak içinde enn sakin anını bekliyorumkaydirigubbakcemile2
mesela bi kıyafet aldım h.sonu,p.tesi işe gelirken giydim
kıyametleri kopardı giyemezsin onu git değiştir
bende değiştirdim üstümü
bir kaçgün sonra,baktım keyfi yerinde
tekrar giyindim,bak dedim senin abartığın kadar yok boşuna sinirlendin falan
hıımmm tamam giy dedisengözlerimebaksanab
şuan üstümde zaferr benimmmm:lepi:

ben önce bakışlarımla ikaz ediyorum daha sonra bak bende sana böyle davransam nasıl olur diye konuşuyorum!...:sm_confused:

erkek milleti iyi dilden anlamaz boşuna kendinizi
yeni dil öğrenmeye yöneltmeyindelikafadulden

Kızlar yatak muhabbeti aşkım canım minnoşum bilimum vıcık vıcık laflar işe yaramıyor deneyimlerimle sabittir. :) Konuşuyorsun kendince mantıklı bir yön bulup beni bastırıyo. Sert çıkıyorsun altta kalmayıp o sertleşiyo Sonuç; maalesef sonuçsuz kalıp sinirden kapanıp ağlamak.Bende ne yapmak gerektiğini bilmiyorum.Ama ilgilenmemeye karar verdim.Kendi içime kapanayımda görsün birde böyle deneyeceğim

benim kociş çooooookkkkkk sinirlidir sinirlendimi yanında durulmazklava:.
valla ne cilveden ne nazdan nede fingir fingirlikten :roflol:anlamaz. bi kaç öyle yapayım dedimde
hanım hanım olsana ne bu laubalilik dedi bozdu attı beni:1shok::1shok::1shok:
bigünde giyindim minileri yaptım makyajımı gittim yanına ayyy benim dişim ağrıyor
senin uğraştığın şeye bak dedi dişine kopardığımın herifiklava:
ogündür bugündür hiççççç sesimi çıkarmıyorum ne canım ne cicim ondanda görmüyorum zaten. amannnnnnn yine çok uzattım biz karı koca dilsiziznaniknanik anlıyacağınız ne istiyorsa yapıyo bende ne istemiyosam onu yapıyorum:roflol::roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şey

Allah iyiliğini versin elviracım :) Ne güzel anlatmışsın
Hakikaten öyle onlar ne isterlerse biz ne istemezsek onu yapıyoruz

bence bu çok yanlış bir şey, Evet belki doğruluk payı olabilir ama bir şeyi yaptırmak için yatağı kullanan hanımları esefle kınıyorum.
Zira karı - koca dediğin birbirini arzuladığı için birlikte olmalı, karşılık beklediği için değil.
Ayrıca bu bayan için çok aşağılayıcı bir durum değil mi? sizce ne kadar düzgün bir evlilik olur ?
Hem bir erkek sırf onunla yatıyor diye bir kadının istediklerini yapıyrosa buda erkeğin karaktersizliğindendir.

bence cadılıktan anlıyolar, çok yumuşak başlı olunca erkek ağır basıyo.kadın kafasını kullanmalı bi de her erkeğe göre değişir

bencede cadılıktan anlıyolar
etrafımda çok despot kişi var
ve kocalarının gıkı çıkmıyo karşılarında
biz ne kadar yumuşak olmaya çalışırsak çalışalım
başımıza çıkıyolar bu bir gerçek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…