ay işte böyle olmalı insanBen bu konuda kayınvelideme hastayım resmen... Çok usta bir yönetici...
Verdiği hiç bir şey de yok, hep alıyo maşallah... :roflol:
Genelde kumanda kayınpederimde olur.
Diyelim ki kayınvalidemin canı, o akşam başka bi şey seyretmek istedi.
Tek laf etmeden halleder işini... Gizliden bi uyku hapı verir; al sana kumanda.. sengözlerimebaksanab
Canı mı sıkıldı hiiç dert değil; gider bi güzel öbür odaya keyfine bakar..
Ama eşine saygılıdır da. Sevdiği yemekleri yapar, gidilmesi gereken yerlere gider, kayınpederim sinirli olduğunda susmasını bilir; nasıl olsa sakinleşince bi şekilde çıkarır acısını.klava:
Haa bi de sabah akşam gezmesini çok sever... Her gün, ayrı bir günü vardır.
Sinirini, enerjisini dışarıya atınca zaten evde kavga çıkarmaya, kafa yormaya fırsat kalmıyo...:lepi:
ay bu da çok hoşmuşben 10 yılda zor buldum anlıyacağı dili istersen her konuyu dene ben 2 yıl önce günlük tutmuştum 1. hafta canım aşkım ne dersen hazırım gibiydim
2. hafta seni seviyorum ama her dediğini yapmak zorunda değilim
3. hafta umrumda değilsin
4.hata derdim var ama sesizim
5. hafta sana çok kızgınım bana dokunma kaçarım giderim
ve sonuç 5. tuttu annaside öyleydi
canım anlıyorum bu adam benim ömrümü yedi.. onu düşünmekten 20 kilo aldım deli etti sinirli değil benimki ketum yani ilgisiz düşün düşün
yasin okuyup suya içiriyordum düzelsin diye o hale gelmiştik ama herşey şimdi düzene girdi olmasa dediğim gibi yap günlük tut sonra yaptığın davranışın tepkisini kağıda yaz
bizim akıl vermemeizle olmaz her insan farklıdır
kolay gelsin
senin durumunu önceden yaşadığım için merak ediyorum sonuca ulaşırsan haberdar et bizi
bence o başka bir boyutu
ben konuşma olarak yada davranış olarak merak ediyorum
çogu erkek için yatak olayı pek de önemli değil
en azından benim eşim için
ben aynı dili nasıl konuşuruz
onu merak ediyorum
yani o beni nasıl anlar
özellikle kocası asabi herşeye sinirlenen
kaba saba laf söyleyen karşısında ki incinirmi alınırı mı diye düşünmeyen arkadaşlar
ama gelin görün ki bazen bir melek
neler yapıyosnuz böyle olunca
anlarsın canım birbakarsın o sen olmuş sen o olmuşsun
bizde zor zamanlar geçirdik neler geçti başımdan neler ama huzurumuz yerinde allaha şükür ......
kendini fazla yorma olmadı olayları akışına bırak.........ben çok plancıyım malesef herşeyin en ince ayrıntısına kadar düşünürüm mesela 1 haftadaki olayla 1 ay önceki olayı birleştirir olayı bulurum daha sonra olay hakkında uzunc a düşünüp uygulamaya geçerim memnun değilim huyumdan herşeyi en ince ayrıntısı insanı yıpratıyor bir bakmışsınki kocam öyle yaptı ben öyle yaptım dedikçe yaş ilerliyor
olan sana oluyor
ama bu arada keşke şu erkekler bizim gibi düşünebilseydi......
ozaman sorunumuz kalmazdı keşke bizim gibi aşkım sorun bundan bundan dolayı diye açıklama yapabilseler üzüldüklerini kızgınlıklarını sevgilerini dürüstce ifade etseler....
sana eşinle mutluluklar diliyorum .....
valla benim bir arkadaşım var, görseniz dışardan dersinizki kocası bunu hep eziyor küçümsüyor , falan fistan. ama gelin görünki iş öyle değil, kız her dediğini tatlı dille incelikle ve nezaketle yerine getirtiyor ben ise şu çeneme sahip olamadığım için dır dırda dır dır vır vırda vır yapıyorum hemen sinirleniyorum o zaman adamla birbirimize giriyoruz. tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır, iki cilve bir öpücük tatlı dil canım cicim yapınca her dediğinizi yaptırırsınız.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?