- 27 Nisan 2012
- 15.812
- 19.034
- 498
şöyle eski sayfalara göz attımda bi...
Allah erkekleri neden gerizekalı yaratmış die düşündüm ya
şu çabalara çırpınışlara bakın bizim düşündüğümüz gibi ne kadar düşünüyorar ki
çocuklar sanki hizzaya getrmeye çalışıyoruz
bu aralar bunu yapasım var açıkçası:)seksi seksi giyinip yanaşmamak heyecana ihtiyaç varbu söylediklerini harfıyen yapcam hadı bakalım . sende söyle sexy sexy giyin adam şaşırsın firikik ver ama yanaşma heycan gelsin ilişkinize
Arkadaşlar bugün hiçbirimiz kocalara kızmıyoruz..kaşımı çatmıyoruz..kıçımızı dönmüyoruz..
Hatta onları güzel tatlı ve sempatyik bir şekilde karşılıyoruz..dudaklarından masum masum öperek..hatta öpücük kondurarak..
Halini hatırını soruyoruz..yemeğini yediriyor..sonra banyo yapması için ısrar ediyoruz..kocalarımız günün yorgunluğunu atsın önce dimi yani :))
sonra güzel bir türk kahvesi yapıp karşılıklı içiyoruz..ama o sIrada sizin buram buram parfüm kokunuz ve içten gülümsemeniz kocanızı mest etmeli..
Arkası yarın :))
budur
eşim aradı ve sensin benim ömrüm dedi :) normalde msj atsamda pek dönmez bu yüzden teşekkür ettim. niçin teşekkür ettiğimi sordu. bende döndüğü için olduğunu söyledim. artık daha dikkat eder sanırım... başka ne yapsak...:44:
kendisine kilsin tuysun tarzansin canavarsin minvalinde pohpohlama yapinca nasil da iyi oluyor bi bilseniz...
ayyyy kıslarrr cok hoşsunuz yaaaaaaaaaaaaa işevli cilveliii dayak haaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?