• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KOCALARINIZA ACIMAYIN.

Biraz açık yazmak zorundayim ama o kadınlarda seksilik eksik (seksiliği netten saten gecelik siparis edip giymek olarak algilayanlar öteye lütfen)ne yazık ki 35 yaşımdayım bu gözlemim hiç şaşmadı. Adam zaten onu evdeki hizmetçi olarak görüyor eşi olarak değil. Fazla ev kadını fazla anaç tipteki kadınların sorunu bu. Adam ev işini yaptiriyor hatta maaşı var diye evleniyor ama gözü dışarıda oluyor.
Aynen oyle kocayi biraz kiskandircan biraz merak uyandircan. Acikcasi bu instagram evininpaylasan yemegini evinin duzenini paylasan kadinlarin mutsuz bir evliligi oldugunu dusunuyorum . Zaten bunu uzmanlar da acikladi. Dikkat ediyorum evleri dort dortluk saheser olan kadinlarimiz genel olarak bakimsiz ve şalvar giyiyorlar ben bile kadin oldugum halde begenmiyorum hele ki gorsele onem veren erkek milleti ne düşünür.

bende konuya yazmak istedim yine çok bunaldım. şimdi bir derdim var a uyar uymaz bilmem kaç gün ban yerimin hesabını yapamıcam.bende derdimi anlatıp başlığa bağlamak istiyorum.5 yıllık evliyim zar zor dondurulmuş embriyo transferi parasını ben verip çocuk sahibi olduk. kocamla ikimiz çalışıyoruz ama para konusunda hiçbir zaman anlaşamadık tam anlamıyla. benim param olmayınca bana vereceği parayı kılı kırk yararak verir. zaten yeni doğum yapıp izinden geldim.yarım maaş ile işe başladım. işim bedenen pek olmasa da beynen yoran bir iş.kayınvalidem çalışıyor.bebeğim altı aylık bu kış ilk defa adam gibi doğalgaz yakacağız evim ufak zaten 5 oda bir salon değil. müstakil evin üstüne yama gibi düzenleme oldu. kira ödemeyelim diye.elektrik sisteminde sıkıntılar çıkıyor. yalıtım yapamıyoruz.kız için bir odanın penceresi kayınvalidemin ısrarıyla yaptırıldı.evimde evim gibi yaşamıyorum.sanki ailesinin oturma odası gibi. işten gelip dinlenip çocuğum ile vakit geçirmek istiyorum.kocam gittiği kahvenin kapanış saatini bekler okey kart oynar.bi mevlid yaptık.sorumluluğu kayınpedere attı. şeker hastası adamı strese soktu.simdide onlar sürekli torun sevecek diye çocuk da bende uykusuz kalacağız. benim çocuğun düzenine değil kendi saçma sapan hayatlarına uyarlamaya uğraşıyorlar.ev ringonun ahırı gibi görüyor kocam.ailece maddi imkanları iyidir.ama beleşe konmaya bayılırlar.binde bi kere beni arabası ile işten alıp emzirmek için getirmeye kalktı arabası sözde çalışmamış ama araba sanayii e nasıl gitti açıklayamadı da bide güvenmiyorum diye trip attı.ki hayatı yalan ailesinden aldığı en büyük miras yalan söylemek.şimdi ben bu adamın parasını nasıl yiyeyim.benle ilgilenmez yatıya gelir.bebeğim küçük hala doğalgaz soba muhabbeti 4 sene bana yaptıklarını kızıma yapacak.annesi babası olmasa ben çalışmasam aç kalırım aç.dün baş ağrısı stresten uyuyamadım.ailesinden de ondan da soğudum.kendi kardeşim alem.kocamdan kalır yanı yok. aptallıkta.onlara gittiğim zamanda hep çocuk için bi büyüse bi yürüse deyip duruyorlar. yemek yese bebeğim. kocam beni evde tek bırakır yine çocuğun uykusunu düzenini umursamaz anasına taşır. yıldım bıktım artık.böyle adamlarda işte para sahibi oluyor.1 kuruş yediriyorsa bin kuruşunu burnundan getiriyor.
Ben bu adamin parasini nasıl yiyeyim demissin de bu saatten sonra dikkat et o seninkini yemesin bibde gizli birikim yap. Çünkü hatayi baştan öyle bi adamla evlenerek, üstüne ailesinin dibine taşinarak üstüne çocuk yaparak yapmışsın.. Bende bosanmayacaksan senin için artık geç.

Aynen oyle kocayi biraz kiskandircan biraz merak uyandircan. Acikcasi bu instagram evininpaylasan yemegini evinin duzenini paylasan kadinlarin mutsuz bir evliligi oldugunu dusunuyorum . Zaten bunu uzmanlar da acikladi. Dikkat ediyorum evleri dort dortluk saheser olan kadinlarimiz genel olarak bakimsiz ve şalvar giyiyorlar ben bile kadin oldugum halde begenmiyorum hele ki gorsele onem veren erkek milleti ne düşünür.
Valla ben yeni evlendigim zaman bi kek yapayim dedim ki hiç o tarz biri değilim adm dalga geçti , bu ne ya iki dilim kek yicez dışarıda kahvenin yanında yeriz onu da , sen öyle bi tip degilsin falan dedi(özetle kendine gel kezolaşma dedi yani) şimdi 4 yıldır hiiiccbisey yapmam çalışmıyorum da evime de haftada bir temizlikci gelir yemeği çoğu dışarıda yeriz ,adamin evlilikten beklentisi temiz ev yemek değil, bi ton yemek yapsam bakımlı kadin bulunca yaşadığı keyfi yaşamiyor görüyorum.

Valla ben yeni evlendigim zaman bi kek yapayim dedim ki hiç o tarz biri değilim adm dalga geçti , bu ne ya iki dilim kek yicez dışarıda kahvenin yanında yeriz onu da , sen öyle bi tip degilsin falan dedi(özetle kendine gel kezolaşma dedi yani) şimdi 4 yıldır hiiiccbisey yapmam çalışmıyorum da evime de haftada bir temizlikci gelir yemeği çoğu dışarıda yeriz ,adamin evlilikten beklentisi temiz ev yemek değil, bi ton yemek yapsam bakımlı kadin bulunca yaşadığı keyfi yaşamiyor görüyorum.
Aynen ya benim esimde baligi pizzayi vb seyleri yaoma ne ugrasiyorsun bunlar disarda yenecek seylerdir dedigi gunden beridir yaomiyorum disarda yiyorz yada eve siparis :) erkek kafasi iste

bela okumamak için zor tuttum. benim rahmetli annemde öyleydi. 5 kuruşları biriktirirdi. ev alabilmek için babama destek için. hiçte kıymetli olmadı. babam kaç kadınlaydı malesef. annem öldü babam ozaman kıymetini anladı ama öldükten sonra kıymetinde bir önemi yok. sonra babamda rahmetli oldu. ne oldu boş dünya. annemle babam orada çarpışıcak. ben babamı severim hakkım herzaman helaldir babam sonuçta. annem bana ibret. ben birikimimi kendim yapıyorum eşimede söylemiyorum. giderler ortak tabiki o konuda yardımım olucak..ama param kalmadı diyip yine eşimden istiyorum. erkeği maddi konuda rahat ettirmemek lazım. yönetim kadında olup sorumluluğu onlara yüklemek lazım. derler ya iki kaşıksa birini kırıcaksın öyle bişey

Ben bu adamin parasini nasıl yiyeyim demissin de bu saatten sonra dikkat et o seninkini yemesin bibde gizli birikim yap. Çünkü hatayi baştan öyle bi adamla evlenerek, üstüne ailesinin dibine taşinarak üstüne çocuk yaparak yapmışsın.. Bende bosanmayacaksan senin için artık geç.
zenginin ağlanması gibi bir durum olunca böyle oluyor.has zenginin parası yenmez diye bi laf vardır. öylelerinin parasını(birinin göz yaşı kahırı ile biriktirdikleri için) ya yuva çocukları yada torunları yiyor.valla aşk evliliği olduğu için baştan kavun gibi ellemekle anlayamadım.zaten memleketimde yabancı gibiydim üni bitince taşındık..senerce babamın işi nedeniyle şehir şehir gezdik.kendi memleketimde büyüsem ailem onların ailesini bilir ve kesinlikle onlara vermezdi.gizli biriktirmeye uğraşsam da kendi ihtiyaçlarım için harcayınca ona göre birikiyor. doğalgaz parası dedi durdu.havalar ılık geçiyor burada termostat var 3 günden beri yanmıyor. içerisinin ılıklığı ile idare ediyoruz gündüzleri gerek bile olmuyor.ben ev istedim hep beğendiğim. ev bile oldu ama tek başına olmuyor.ev alsak diyince kısaca sen öde tapuyu bana yap dedi(bana verdiği üç kuruşu saya saya verir).yok artık dedim bende.anası oturduğumuz evi üstümüze geçirmeyeceğine göre.ev eski tip sigortası. sigortaya tel gerekmişti.bir haftadır o tel gelmedi. kara yanmış tel ile idare ediyoruz.söyleyince de gücüne gidiyor. sampuan al dedim 2 haftada zor alındı o şampuan.utanmasa tezek içinde yatacak.valla sözde ailecek kendilerini pek överler pek iyiyz diye bu bulunduğum yerde iyisi buysa şer. sizini tahmin bile edemiyorum.
bela okumamak için zor tuttum. benim rahmetli annemde öyleydi. 5 kuruşları biriktirirdi. ev alabilmek için babama destek için. hiçte kıymetli olmadı. babam kaç kadınlaydı malesef. annem öldü babam ozaman kıymetini anladı ama öldükten sonra kıymetinde bir önemi yok. sonra babamda rahmetli oldu. ne oldu boş dünya. annemle babam orada çarpışıcak. ben babamı severim hakkım herzaman helaldir babam sonuçta. annem bana ibret. ben birikimimi kendim yapıyorum eşimede söylemiyorum. giderler ortak tabiki o konuda yardımım olucak..ama param kalmadı diyip yine eşimden istiyorum. erkeği maddi konuda rahat ettirmemek lazım. yönetim kadında olup sorumluluğu onlara yüklemek lazım. derler ya iki kaşıksa birini kırıcaksın öyle bişey
günümz adamları da zengin kadını bulayım.artık ben gezeyim karım bana baksın modunda.damızlıktan başka bir işe yaramıyorlar üstüne kadınlara duygusal bedensel şiddet uyguluyorlar.eskiden tek tük olurdu herkes kim olduklarını bilir ayıplanır kınanırdı.kınanmanın yaptırımı vardı. şimdi hiç birinin umrunda değil ve pişman olmayıp kadınlara hak olarak görüyorlar.kadınlardan biri boşansa ikincisinin birinciden beter huyu olup olmadığı kayıp.yoğurdu üflemekte ne kadar kar ediyor bilmem.

Evet acimamak gerek buna inaniyorum. Ve erkekleri parali ev bark sahibi yapmamak gerektigini dusunuyorum biraz parayi gorunce hemen akil baska seyler yapmaya kayiyor. Hep borc icinde birakacaksin bunlari

12 yıllık evliyim, evlendikten 4 ay sonra atandım....

15 kadin bi salon büyüklüğünde bir odada çalışıyorduk, onlardan neler öğrendim neler....

örneğin Ayşe derdiki "ben olsem kocam beni Fatma'ya borclu bilir"...Fatma da "ben ölsem kocam kolundaki bu 4 tane burmayi getirir Ayşe'ye verir"......

ben bir şeyi ucuza 5 tl ye aldığımda, "sakın gidip kocana 5 TL ye uygun buldum deme, madalya takmaz sana, piyasa fiyatı ne ise o fiyata aldım de, fazlasını gizlice biriktir" derlerdi...

onları dinleyen dinleye o kadar şey öğrendim ki...gizlice para biriktirdim, biriktirdigim para ile kendime sıfır araba aldım, babam hediye aldı diye babamın adini yucelttim....

şimdide tüm maasimi kıyafete, ayakkabıyı, çantaya, dışarda yemeye içmeye, gezmeye harcıyorum, eşimde evi gecindirmeye çalışıyor...asla acimam....

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Ben güzel yemek yaparım zamanın da eski sevgilime yapardım filan şimdi bardağımı bile uzatıyorum alırmısın diye yerimden kıpırdanmam valla ve adam bayılıyor bana her giyinip süslendiğimde iki saat iltifat eder bence de bakımlı kendine güvenen kadınlara aşık oluyorlar hatalarımdan dersimi baya bi aldım yane :)

kek yapmak ne zamandan beridir kezbanlık oldu

Biraz açık yazmak zorundayim ama o kadınlarda seksilik eksik (seksiliği netten saten gecelik siparis edip giymek olarak algilayanlar öteye lütfen)ne yazık ki 35 yaşımdayım bu gözlemim hiç şaşmadı. Adam zaten onu evdeki hizmetçi olarak görüyor eşi olarak değil. Fazla ev kadını fazla anaç tipteki kadınların sorunu bu. Adam ev işini yaptiriyor hatta maaşı var diye evleniyor ama gözü dışarıda oluyor.
Ben sizden yaş olarak küçüğüm pek de kimseyi gözlemlemedim bahsettiğiniz özellik bende mevcut ama eşim yine de bulaşık sevmez lavaboda günah diye. Kavga da etmiştir benimle bu konuda. Yorgunsan bana söyle beraber yapalım ama bırakma der.. çalışmıyorum bu arada. Yemek konusunda da sıkıntılıyız hatta. özenilmesini ister. Kv çok güzel yemekler yapar ondan alışmış.. :/

armenizmir armenizmir canım bi de es geçmişim benim adamın derdi de benim paramı alıp aç bırakmak.yani ola ki maaşın hepsini versem ona yine aynı muameleyi görücem en iyisi vermem daha iyi.bide sadece onda kalacağına emin olsam yine iyi babası dolapçılıkta master sahibi onun derdi ayrı ev gibi görünüp tek elden kocamın benim paramı toplayıp onu hazinesine koyup ailesini süründürmek.bedavaya konmak.yaşım küçük cahil bir insan olmuş olsaydım.fiziksel şiddette uygulardı eminim babası annesine yapmış zamanında.zaten kadının yüksek tansiyon hastası etmiş.şuan 45 yaşında kadın eğer kendi yaşına uygun 50 yaşında bir kadın olsaymış çoktan kalpten beyin kanamasından giderdi heralde.

bende konuya yazmak istedim yine çok bunaldım. şimdi bir derdim var a uyar uymaz bilmem kaç gün ban yerimin hesabını yapamıcam.bende derdimi anlatıp başlığa bağlamak istiyorum.5 yıllık evliyim zar zor dondurulmuş embriyo transferi parasını ben verip çocuk sahibi olduk. kocamla ikimiz çalışıyoruz ama para konusunda hiçbir zaman anlaşamadık tam anlamıyla. benim param olmayınca bana vereceği parayı kılı kırk yararak verir. zaten yeni doğum yapıp izinden geldim.yarım maaş ile işe başladım. işim bedenen pek olmasa da beynen yoran bir iş.kayınvalidem çalışıyor.bebeğim altı aylık bu kış ilk defa adam gibi doğalgaz yakacağız evim ufak zaten 5 oda bir salon değil. müstakil evin üstüne yama gibi düzenleme oldu. kira ödemeyelim diye.elektrik sisteminde sıkıntılar çıkıyor. yalıtım yapamıyoruz.kız için bir odanın penceresi kayınvalidemin ısrarıyla yaptırıldı.evimde evim gibi yaşamıyorum.sanki ailesinin oturma odası gibi. işten gelip dinlenip çocuğum ile vakit geçirmek istiyorum.kocam gittiği kahvenin kapanış saatini bekler okey kart oynar.bi mevlid yaptık.sorumluluğu kayınpedere attı. şeker hastası adamı strese soktu.simdide onlar sürekli torun sevecek diye çocuk da bende uykusuz kalacağız. benim çocuğun düzenine değil kendi saçma sapan hayatlarına uyarlamaya uğraşıyorlar.ev ringonun ahırı gibi görüyor kocam.ailece maddi imkanları iyidir.ama beleşe konmaya bayılırlar.binde bi kere beni arabası ile işten alıp emzirmek için getirmeye kalktı arabası sözde çalışmamış ama araba sanayii e nasıl gitti açıklayamadı da bide güvenmiyorum diye trip attı.ki hayatı yalan ailesinden aldığı en büyük miras yalan söylemek.şimdi ben bu adamın parasını nasıl yiyeyim.benle ilgilenmez yatıya gelir.bebeğim küçük hala doğalgaz soba muhabbeti 4 sene bana yaptıklarını kızıma yapacak.annesi babası olmasa ben çalışmasam aç kalırım aç.dün baş ağrısı stresten uyuyamadım.ailesinden de ondan da soğudum.kendi kardeşim alem.kocamdan kalır yanı yok. aptallıkta.onlara gittiğim zamanda hep çocuk için bi büyüse bi yürüse deyip duruyorlar. yemek yese bebeğim. kocam beni evde tek bırakır yine çocuğun uykusunu düzenini umursamaz anasına taşır. yıldım bıktım artık.böyle adamlarda işte para sahibi oluyor.1 kuruş yediriyorsa bin kuruşunu burnundan getiriyor.
epey sıkıntılı bir aile hayatın var sen bence paranı kocaya kaptırmamaya bak eşinde çok karekteri ve empati si yüksek bir adam değilmiş böylesine 2,çocuk haram olurdu

15 kadin bi salon büyüklüğünde bir odada çalışıyorduk, onlardan neler öğrendim neler....

örneğin Ayşe derdiki "ben olsem kocam beni Fatma'ya borclu bilir"...Fatma da "ben ölsem kocam kolundaki bu 4 tane burmayi getirir Ayşe'ye verir"......

ben bir şeyi ucuza 5 tl ye aldığımda, "sakın gidip kocana 5 TL ye uygun buldum deme, madalya takmaz sana, piyasa fiyatı ne ise o fiyata aldım de, fazlasını gizlice biriktir" derlerdi...

onları dinleyen dinleye o kadar şey öğrendim ki...gizlice para biriktirdim, biriktirdigim para ile kendime sıfır araba aldım, babam hediye aldı diye babamın adini yucelttim....

şimdide tüm maasimi kıyafete, ayakkabıyı, çantaya, dışarda yemeye içmeye, gezmeye harcıyorum, eşimde evi gecindirmeye çalışıyor...asla acimam....
Sizden ögrenecegim cok sey var
Bravo gercekten:KK50::KK200:

Yaşadıklarınıza çok üzüldüm. Allah yardımcınız olsun ve kocanızıda bildiği gibi yapsın.
Yalnız konu başlığı pek uygun olmamış. Çok genele hitap ediyor. Ve cidden buradan çok etkilenen insanlar var. Yığınla konu var BDV okudum hayattan soğudum, kocama yok yere kötü davrandım, yok yere şüpheye düşüyorum temalı. İnsanlar etkileniyor yani. Her insan kötü değil, her koca böyle değil.
Tekrar Allah yardımcınız olsun.

ya neden öyle birinden çocuk yaptin ki .hem de zorlayarak o adamdan baba da olmaz koca da biz kadinlar neden bu kadar eziliyoruz ah bir anlasam

ya neden öyle birinden çocuk yaptin ki .hem de zorlayarak o adamdan baba da olmaz koca da biz kadinlar neden bu kadar eziliyoruz ah bir anlasam
bi erkekten arkadaş sevgili olabiliyor ama hem baba hem koca olabilmek işte yetenek gerektiriyor.bizde yeteneksiz insanları zorluyoruz boşu boşuna. çocuk içinde doydum evliliğe biraz o yüzden de tekrar evlen başkasını seç huyuna alış bilmem ne...2. kişinin beter çıkıp çıkmayacağı da şans.

epey sıkıntılı bir aile hayatın var sen bence paranı kocaya kaptırmamaya bak eşinde çok karekteri ve empati si yüksek bir adam değilmiş böylesine 2,çocuk haram olurdu
kendisini tanımayıp yüzleşmemesi ile başlıyor herşey. kendini bilen ne yaptığını da bilir.ama kocam bundan çok uzak. zamanında çok takardım şimdi takmıyorum.taksam da takmasam da değişen bir şey yok

yorumları okuyorum da insanın bilmediği ne çok şey var. şu an kendimi gerçekten saf olarak nitelendiriyorum. insan yaşadıkça öğreniyor. Ben de tüm parasını ince ince hesaplayıp yaranamayanlardanım. Biraz kendine gelme vakti sanırım. iyi ki varsınız kk kadınları :))

Ben de eski kocama aynısının uyguladım ama o çok cimri ve anasının gazı ile çalışan bir tip olduğu için kuruş kuruş hesaplayıp hesap soruyordu. Ne maaşımı alabildi benden ne de mutlu olabildi.
Ben annemin de fedakarlıklarını görüp yaramadığinı bildiğim için hep az çok biriktirmeye çalışırım kiyada köşede avukata verecek param olmasa idi hala aynı evi paylasip cehennem gibi adamla yaşamak zorunda kalırdım.
Çevremde de kadınların çoğu yapıyor kimse kimseye dört dörtlük guvenmesin. Örneğin 5.000 maaşın var sen onu 4000 deyip keneara atacaksın. Ya da evlenmeden maaşının bir kismina karıştırmayacaksin ve karışmayacaksın onunkine de.
Şimdiki erkekler maşallah çalışan kadın isteyip yatıyor en kotu marketlerde çalıştırıyorlar. Hayat şartları da zor mecburlar bir nevi...

Back
X