- 25 Nisan 2014
- 1.799
- 4.784
- 208
Valla adam aynen öyle dedi... Demek bazı adamlara göre öyle görünüyor evde açcı gibi ya da annesi gibi kadın istemiyor.kek yapmak ne zamandan beridir kezbanlık oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla adam aynen öyle dedi... Demek bazı adamlara göre öyle görünüyor evde açcı gibi ya da annesi gibi kadın istemiyor.kek yapmak ne zamandan beridir kezbanlık oldu
Sizi konularinizdan hatırlıyorum sıkıntılı bir evliliginiz var zaten yanılmıyorsam. Eşiniz geleneksel zihniyette yetişmiş biri, muhtemelen siz de öylesiniz. Ben eşime lavaboda bulaşık kalmasin yıkayıp geleyim günah desem günah mı? Doktora gidelim mi der. Ha yediğim iki tabagi makineye yemek bittiği an zaten koyarim o ayrı.Ben sizden yaş olarak küçüğüm pek de kimseyi gözlemlemedim bahsettiğiniz özellik bende mevcut ama eşim yine de bulaşık sevmez lavaboda günah diye. Kavga da etmiştir benimle bu konuda. Yorgunsan bana söyle beraber yapalım ama bırakma der.. çalışmıyorum bu arada. Yemek konusunda da sıkıntılıyız hatta. özenilmesini ister. Kv çok güzel yemekler yapar ondan alışmış.. :/
Kaç yasindasin bilmiyorum ama aferin tatlım:) hesabi ödemeyin dedim diye linç edildim diğer konuda:) saniyorlar ki hesabi ödemek,her seyi on numara yapmak, her seye yeterim görüntüsü vermek özgüven. Tam tersi ben bunu yasaya yasaya gördüm. Adam bakiyor ooo bu kadın beni kacirmamak için her seye yetiyor kendini paraliyor demek ki bulunmaz hint kumaşıyım diyor.Ben güzel yemek yaparım zamanın da eski sevgilime yapardım filan şimdi bardağımı bile uzatıyorum alırmısın diye yerimden kıpırdanmam valla ve adam bayılıyor bana her giyinip süslendiğimde iki saat iltifat eder bence de bakımlı kendine güvenen kadınlara aşık oluyorlar hatalarımdan dersimi baya bi aldım yane :)
Hayat müşterek seviyorum diyerek kredi kartımı eline veriyordum adamın işsiz olduğu zamanlar aklıma tüküreyim asla tek kuruş çıkmaz benim cebimden ve evimden alıp evime bırakacak fedakarlık yaptığım hiç birşeyi yapmıyorum yapmam da eşim olur kendini bana ispatlar tabi ki maaşlarımız ortak gelir olur onun dışında hiçbirşeyim olmayan adama zırnık koklatmam valla yaşasın kötülük diyorum benKaç yasindasin bilmiyorum ama aferin tatlım:) hesabi ödemeyin dedim diye linç edildim diğer konuda:) saniyorlar ki hesabi ödemek,her seyi on numara yapmak, her seye yeterim görüntüsü vermek özgüven. Tam tersi ben bunu yasaya yasaya gördüm. Adam bakiyor ooo bu kadın beni kacirmamak için her seye yetiyor kendini paraliyor demek ki bulunmaz hint kumaşıyım diyor.
ay yaşımı yazmayı unutmuşum hatırladıkça kötü kötü şeyler yapmak gelior aklıma 29 yaşındayımHayat müşterek seviyorum diyerek kredi kartımı eline veriyordum adamın işsiz olduğu zamanlar aklıma tüküreyim asla tek kuruş çıkmaz benim cebimden ve evimden alıp evime bırakacak fedakarlık yaptığım hiç birşeyi yapmıyorum yapmam da eşim olur kendini bana ispatlar tabi ki maaşlarımız ortak gelir olur onun dışında hiçbirşeyim olmayan adama zırnık koklatmam valla yaşasın kötülük diyorum ben![]()
:))) ben de 30 da evlendim iyice tecrubemiz oldu tabi kolay akıllanmadik:) eşime de aynı politika. Saniyorum sen de kovasin. Yaşasin akıllı kovalar:)ay yaşımı yazmayı unutmuşum hatırladıkça kötü kötü şeyler yapmak gelior aklıma 29 yaşındayım![]()
Çok belli oluyor değil mi :))))))):))) ben de 30 da evlendim iyice tecrubemiz oldu tabi kolay akıllanmadik:) eşime de aynı politika. Saniyorum sen de kovasin. Yaşasin akıllı kovalar:)
Aynen o değişik kafayi, gördüğüm duyduğum okudugum an tanırım:)))Çok belli oluyor değil mi :)))))))
Yazdiklarina baktım da çocuk istemeyen bir kova daha:))) 35 olucam yapmiyorum hiç cekemiyorum. Of konuyu sabote ettik iyice.Çok belli oluyor değil mi :)))))))
İşte bu kadar ne olursa olsun kadın birikim yapmalı kimse bilmemeli heleki çalışıyorsanız maastan baya bir miktar ayırıneskiler ne dediyse bir bildikleri varmış erkegin 2 kaşıgı varsa birini kıracaksın ki yerine koyacagım diye ugraşsın dursun derlerdi bende olurmu öyle şey sırtsırta vermek var derdim.konu sahibinin dediği gibi üstüme başıma başkalarının verdiğini giydim dışarda ucuzundan yedim eşimle bir kavgamız oldu evi terket dedim gitmedi beni evden cıkardı çıkarttıgı gibide kiliti değiştirmiş eve çocugumun eşyları için geldim anası babası kurulmuş evimde oturuyor o vicdansız kadın bana döndü dediki hayatımda gördüğüm en cimri insansın 1 tl gidecek diye para verip tuvalete gitmek yerine benzinliklere girip ücret ödemiyorsun dedi bunu bana dedi ya nankör insanlar işte.şuanmı durum ne eşimle artık sevgimi dersiniz cocugun varlıgımı dersiniz evimdeyim ailesi ile görüşmüyorum eşimi ailem ile görüştürmüyorum ve her ay maaşımdan eşimin haberi olmadan köşeye atıyorum.bunlara o layıktır.
Kesinlikle öyle :) örnekleri de mevcut çevremde.Benim annem çok bakımlı bir kadın hiç olmadı ama babam 30 yıldır annemi sever her türlü anlaşırlar uyumları parmak ısırtır. Bu işler illa bakımlı olmakla da olmuyor keşke herşeyi genellemesek bu kadar.
Sevgi denilen bir olay vardı eskiden şimdi herşey vitrin olmuş.
Seksiyim diyorsanız oylesenizdir ne diyimKesinlikle öyle :) örnekleri de mevcut çevremde.
Biz de çok seksiyiz ama kocamız geleneksel napalım![]()
Bilmem ki bilen de vardır illaki :)Seksiyim diyorsanız oylesenizdir ne diyim
Seksilik içten gelen birşey bazen bir bakış ya da topuklu ayakkabı yeter zaten
Allah seksi kadınları başımızdan eksik etmesin...
Seksi kadınların da kıymeti bilinmez.
Türk odunları genelde korkar seksi kadından...
Birikim yapmakdan iyice sogudum
Kazanmasını bilen kullanmasını bilmiyor tabi parayıarmenizmir canım bi de es geçmişim benim adamın derdi de benim paramı alıp aç bırakmak.yani ola ki maaşın hepsini versem ona yine aynı muameleyi görücem en iyisi vermem daha iyi.bide sadece onda kalacağına emin olsam yine iyi babası dolapçılıkta master sahibi onun derdi ayrı ev gibi görünüp tek elden kocamın benim paramı toplayıp onu hazinesine koyup ailesini süründürmek.bedavaya konmak.yaşım küçük cahil bir insan olmuş olsaydım.fiziksel şiddette uygulardı eminim babası annesine yapmış zamanında.zaten kadının yüksek tansiyon hastası etmiş.şuan 45 yaşında kadın eğer kendi yaşına uygun 50 yaşında bir kadın olsaymış çoktan kalpten beyin kanamasından giderdi heralde.