İyi de evlilik karsilikli guven iliskisi iliskisi icinde yurur, hic evlenmeyin deseniz anlarim ama evlenip de eşe dusman muamelesi yapmak iki tarafi da huzursuz etmekten baska bir ise yaramaz ki[/QUOTEevet cok dogru..ama ama ama...ben yasadiklarimi anlattim.ve bir cok evlilikte boyle...yada acimdanmi soyluyorm.bilemiyorm.soyle diyelim.once ben diyin.o demeyin.
En azindan boşanirken haklarinizi arayın derim.Davam var ztn cnm.bisaniyorm.
Davanin bitmesine az kaldi.Bosandinizmi
mi?
Kirici yorum yapmak yerine, konu sahibine mevcut durumu hakkinda soru sorabiliriz mesela:)Her konuya yorum yapmadan evvel önceki konuları araştıracaksak işimiz var...
Evt kesinlikle...benim fedakarlik ettiklerim ne onu zengin ne de fakir ederdi.ben sadece hayattan zevk almadim.o zevki alin.once ben diyin.aslında bayan düşman olun demiyor fazla fedakarlık yapmayın istediginiz şeylerde diretin diyor sanırım
Bnim ruh halim. Su an boyle yazmak istedi...yoksa yazacak coook sey var.Konularınızı biliyorum. Keşke bu konuyu şöyle açsaydınız:
“Arkadaşlar 16 yaşında evlenmeyin. Meslek sahibi olun.
Ayaklarınızın üzerinde durun, kimseden size harçlık vermesini beklemeyin ki çeşmelerden su içmek zorunda kalmayın.
Kendi tatilinizi canınız istediği yerde yapın.
Okuyun, gelişin, değişin.”
O zaman çok anlamlı gelirdi.
+1000Konularınızı biliyorum. Keşke bu konuyu şöyle açsaydınız:
“Arkadaşlar 16 yaşında evlenmeyin. Meslek sahibi olun.
Ayaklarınızın üzerinde durun, kimseden size harçlık vermesini beklemeyin ki çeşmelerden su içmek zorunda kalmayın.
Kendi tatilinizi canınız istediği yerde yapın.
Okuyun, gelişin, değişin.”
O zaman çok anlamlı gelirdi.
Konu sahibi şimdi eklemiş durumunu, sağlıklı olan da bu. Soru-cevap değil diye düşünüyorum.Kirici yorum yapmak yerine, konu sahibine mevcut durumu hakkinda soru sorabiliriz mesela:)
Bende her zaman bakmiyorum tabiki ama dumduzde yorum yapmiyorum..
lahmacunun yanında ıcecek bıle ıcmedım sırf kar etsın dıye demıssınızBen cok kanaat ettim.onun en yok gunlerinde zeytini ona biraktim ki o zikkimlayip ise gitsin.lahmacun yerken yaninda icecek istemedimki kar etsin.bir ayakkabiyla yillar gecirdim.arkadaslarim cocuklarini servise verdi ben yayan gidip geldimki zora dusmesin.bana hic harslik verme huyu yoktu...ama wvimizde hic bir sey eksik degildi...ne istesek alirdi...ama bende insanim insanin 1 tl si olmazmi...carsiya giderken yol parasi sadece...parami kaybetsem carsida kalcam yani.carsida susasam cesmelerden icerdm...arkadaslar toplanir carsida kahve icelim der giderlerdiben hep ev oturmalarini tercih ettim.masraf cikmasin diye.bir gun bizde tatile gidicez diye balkonlarda gidip gelenleri seyrettim.onu ev sahibi ettim.
Simdi ne oldu beni aldatti...aldattigi kadinla degil.baskabir kadinla her hafta tatildeler.her hafta farkli yerler...cocuklarim ve ben yorgun bitkin bir haldeyken o baskasini mutlu ediyor.biz cektik cefayi o suruyor sefayi.ve benim gitmek istedigim yerlere goturmus hep.dun oglum gelicekti bana...aradi anne yarin babam sehirdisiina cikcakmis...gelcem o zmn dedi...tm dedim.hafta sonu yine benim hayallerimi calacaklar.
Not.....bosuyorum onu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?