- 24 Eylül 2012
- 5.000
- 5.462
- 448
Bu her erkek icin gecerli degil..bir yerde okumuştum, karılarının tutumlu olması, temiz olması erkeklerin hiç umru değilmiş, tam tersi ona para harcatan,istekleri olan kadınları daha değerli buluyolarmış...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu her erkek icin gecerli degil..bir yerde okumuştum, karılarının tutumlu olması, temiz olması erkeklerin hiç umru değilmiş, tam tersi ona para harcatan,istekleri olan kadınları daha değerli buluyolarmış...
valla ben madalya alanı hiç görmedim...hep pişman olanları duydum...Bu her erkek icin gecerli degil..
Al benden de o kadar. Annem yıllarca dev dev fedakarlıklar yaptı ama babamın gözünde hiçbir kıymeti olmadı. Erkeklerin yüzde 90 ı acımasız ve nankörvalla ben madalya alanı hiç görmedim...hep pişman olanları duydum...
Donuna kadar almadan boşama ama.Ben cok kanaat ettim.onun en yok gunlerinde zeytini ona biraktim ki o zikkimlayip ise gitsin.lahmacun yerken yaninda icecek istemedimki kar etsin.bir ayakkabiyla yillar gecirdim.arkadaslarim cocuklarini servise verdi ben yayan gidip geldimki zora dusmesin.bana hic harslik verme huyu yoktu...ama wvimizde hic bir sey eksik degildi...ne istesek alirdi...ama bende insanim insanin 1 tl si olmazmi...carsiya giderken yol parasi sadece...parami kaybetsem carsida kalcam yani.carsida susasam cesmelerden icerdm...arkadaslar toplanir carsida kahve icelim der giderlerdiben hep ev oturmalarini tercih ettim.masraf cikmasin diye.bir gun bizde tatile gidicez diye balkonlarda gidip gelenleri seyrettim.onu ev sahibi ettim.
Simdi ne oldu beni aldatti...aldattigi kadinla degil.baskabir kadinla her hafta tatildeler.her hafta farkli yerler...cocuklarim ve ben yorgun bitkin bir haldeyken o baskasini mutlu ediyor.biz cektik cefayi o suruyor sefayi.ve benim gitmek istedigim yerlere goturmus hep.dun oglum gelicekti bana...aradi anne yarin babam sehirdisiina cikcakmis...gelcem o zmn dedi...tm dedim.hafta sonu yine benim hayallerimi calacaklar.
Not.....bosuyorum onu.
Evet degil, ben de onu dedim ya, sofrada bir zeytin kalmis kocasina birakmis, bu yanlis, ama bir zeytin kalmis onu da ben yiyeyim demek de yanlis, bol ikiye paylas, dogrusu bu. Kendinden odun vermek ne kadar yanlissa karsindakine acimamak da o kadar yanlis. Her seyi gectim, boyle mi ornek olacagiz cocuklarimiza?
Az kaldi cnm.Nice hala mi bosanamadiniz siz ya ?
☺Yiyen yarıyor bacım
Arkadaşım üzüldüm, ama olan olmuş geleceğe bakmak lazım. Senden ricam lütfen bundan sonra canının kıymetini bil. Sen kendine değer vermezsen bir başkası sana asla değer vermez. Daha güzel günlere kavuşman dileğiyle...Ben cok kanaat ettim.onun en yok gunlerinde zeytini ona biraktim ki o zikkimlayip ise gitsin.lahmacun yerken yaninda icecek istemedimki kar etsin.bir ayakkabiyla yillar gecirdim.arkadaslarim cocuklarini servise verdi ben yayan gidip geldimki zora dusmesin.bana hic harslik verme huyu yoktu...ama wvimizde hic bir sey eksik degildi...ne istesek alirdi...ama bende insanim insanin 1 tl si olmazmi...carsiya giderken yol parasi sadece...parami kaybetsem carsida kalcam yani.carsida susasam cesmelerden icerdm...arkadaslar toplanir carsida kahve icelim der giderlerdiben hep ev oturmalarini tercih ettim.masraf cikmasin diye.bir gun bizde tatile gidicez diye balkonlarda gidip gelenleri seyrettim.onu ev sahibi ettim.
Simdi ne oldu beni aldatti...aldattigi kadinla degil.baskabir kadinla her hafta tatildeler.her hafta farkli yerler...cocuklarim ve ben yorgun bitkin bir haldeyken o baskasini mutlu ediyor.biz cektik cefayi o suruyor sefayi.ve benim gitmek istedigim yerlere goturmus hep.dun oglum gelicekti bana...aradi anne yarin babam sehirdisiina cikcakmis...gelcem o zmn dedi...tm dedim.hafta sonu yine benim hayallerimi calacaklar.
Not.....bosuyorum onu.
Yasadiklarimdan ogrendigim birsey de; sen kendine deger vermezsen sana kimse deger vermiyor ama kimse!!!!!Bu fedakarlık değil,kendine değer vermemek..
Bu yorumu gercekten beğendim çünkü söylediklerini az önce yaşadım ağlarken bu konuya denk geldim.. Gerçekten sonuna kadar sömürüp parasina kiyan değerli oluyormus insanlık yapip fedakarlıkta bulunani aptal yerine koyuyorlar erkeklerden iyice soğudum..Kocanın zaafı paradır kadınlarrrr
Ne yapıp edip parasını alıp ya kuaföre yada kıyafet yada ayakkabı almayı ertelemeyin,
Vallahi harcatan kadın değerli
Oluyor ve bu adamlar kadının gözünün içine bakıyor para harcatmayan hatun değersiz adamların anladığı dil bu nokta![]()