KOCALARINIZA ACIMAYIN.

Ben cok kanaat ettim.onun en yok gunlerinde zeytini ona biraktim ki o zikkimlayip ise gitsin.lahmacun yerken yaninda icecek istemedimki kar etsin.bir ayakkabiyla yillar gecirdim.arkadaslarim cocuklarini servise verdi ben yayan gidip geldimki zora dusmesin.bana hic harslik verme huyu yoktu...ama wvimizde hic bir sey eksik degildi...ne istesek alirdi...ama bende insanim insanin 1 tl si olmazmi...carsiya giderken yol parasi sadece...parami kaybetsem carsida kalcam yani.carsida susasam cesmelerden icerdm...arkadaslar toplanir carsida kahve icelim der giderlerdiben hep ev oturmalarini tercih ettim.masraf cikmasin diye.bir gun bizde tatile gidicez diye balkonlarda gidip gelenleri seyrettim.onu ev sahibi ettim.
Simdi ne oldu beni aldatti...aldattigi kadinla degil.baskabir kadinla her hafta tatildeler.her hafta farkli yerler...cocuklarim ve ben yorgun bitkin bir haldeyken o baskasini mutlu ediyor.biz cektik cefayi o suruyor sefayi.ve benim gitmek istedigim yerlere goturmus hep.dun oglum gelicekti bana...aradi anne yarin babam sehirdisiina cikcakmis...gelcem o zmn dedi...tm dedim.hafta sonu yine benim hayallerimi calacaklar.

Not.....bosuyorum onu.
Geçmiş olsun üzüldüm ve ders aldım aynı bende sizin gibiyim fedakarim. Allah ıslah etsin bunları t

Katılıyorum. Anlayamıyorum bu tavrı. Güvenmeyin, yüz vermeyin, yok şımartmayın, hatta bir de bunun süründür versiyonu var. Komik yahu komik, bu şekilde berbat bir ilişki içinde olduğun biriyle nasıl evli kalabilirsin?
Sizde haklisinizzzzzz.ama iste bunlar da var.genel olarak boyle.sizde evlenir temkinli davranir ve olmasi gerektigi gibi olursunuz...

Katılıyorum. Anlayamıyorum bu tavrı. Güvenmeyin, yüz vermeyin, yok şımartmayın, hatta bir de bunun süründür versiyonu var. Komik yahu komik, bu şekilde berbat bir ilişki içinde olduğun biriyle nasıl evli kalabilirsin?

Bir de parasina acimamak var, o onun parasi degil ki bizim paramiz, ac acikta kalsak yine ben cekecegim. Adama bobregini sattirip luis vitton canta aacak degilim ya.

Annemin bir sözü var. Erkeğin bardağı ikiyse birini kıracaksın diye ama bu her erkek için geçerli değil tabi. Eski eşinizi takip etmeyin inşallah karşınıza sizin değerinizi bilecek sizi el üstünde tutacak kişi çıkar

tek diyeceğim allah size güç kuvvet sabır versin acılar büyük olsada elbet dermanı vardır ama göz göre göre dayanmak en zorudur. buda sizin sınavınız hayatınız inş düzene girer gönlünüzce olur herşey:KK42:

Bir de parasina acimamak var, o onun parasi degil ki bizim paramiz, ac acikta kalsak yine ben cekecegim. Adama bobregini sattirip luis vitton canta aacak degilim ya.

Yalnız konu sahibinin durumunda çok orantısız bir şey var. Onun yaptıkları fedakarlık vs değil. Onunki kendinden geçmek olmuş artık. Hanginiz çeşmeden su içiyorsunuz ya da sadece yol parasıyla çarşıya çıkıyorsunuz? Hayatta her şey ‘denge’ üzerine kuruludur. Ne eşleri zor duruma sokacak isteklerde bulunulur ne de bu kadar kendinden vazgeçilir. Konu sahibi artık varoluşunu bile kaybettiği için bu şekilde düşünmesi çok normal zaten. Çünkü giden zamanı kimse getiremez ve pişmanlık kadar insana acı veren bir şey de yoktur..

Kesinlikle katılıyorum. Hayat müşterek evet ama kadının bir parça bencil olması gerekiyor.

Önceden tatile gideceksek hemen ben destek olurdum. Bir kısmını öderdim. Maaşımı alır almaz kendime alırken eşime de parfümler, hediyeler alırdım. Artık yapmıyorum.

Bir yanlışını gördüğümden mi hayır. Ama kenarda biriktirdiğim parayı araba alırken verdim sonuç eee sen bi 5-10 bin verdin sadece oldu.

Eski konularınıza bakarsak siz uzun zamandır aldatılıyorsunuz. Muhtemelen çocuklarınız için ekonomik zorluktan boşanmadınız.

Bu adama acımayacaktınız tabi ki. Eşinizin ne kadar karaktersiz olduğunu bile bile onu düşünmeniz hataydı.

Şu başlık altında şu atasözleri ayrı ayrı yazılmış :

"Erkeğin iki kaşığı varsa birini kır."
"Erkeğin iki gömleği varsa birini yırt."
"Erkeğin iki bardağı varsa birini kır."

Bu atasözlerini burda öğrendim ben.Çok garip geliyor çok.Hep karşı tarafa zulüm.Kadın erkeğe , erkek kadına...

Doğru düzgün adamlar zaten eşine eziyet etmiyor.Cimrilik yapmıyor.Sen doğru adamı seçemediysen biraz da kendinde ara kusuru.Kader kısmet diyip işin içinden çıkamazsınız.Allah insana düşünme becerisi vermiş.Tamam çok zor şeyler yaşamışsın belli de lahmacunun yanında içecek içmeyerek zengin olunmaz.Kendinize bu kadar az değer verirseniz kimse değer vermez.İnsan kendisine verilen değeri kendisi belirler.Arkadaşlar yazmışlar , "önce ben" demeliydiniz bunca yıl.

Bundan sonra geçmişe takılmayın.Önünüze bakın.Eşiniz hiç yokmuş gibi yaşayın boşandıktan sonra.Kim olursa olsun o kişi için kendinizden vazgeçerseniz insanlar şımarır.Kimse için kendinizden vazgeçmeyin.

Konu başlığı çok yanlış bence.İnsanları yanlış yönlendiriyorsunuz.İnsan hayat arkadaşını neden düşünmesin? Elbet düşünür.Bu gibi yaklaşımlar evli olmayan insanları zehirliyor.Kızlar daha evlenmeden erkeklere "kök söktürmeye" başlıyor.Evlendikten sonra da erkekler kadınlara "kök söktürüyor" bu kez.Nişanlılık sürecinde kadının yaptıklarının intikamını alıyor bi' nevi.Hepsi de hastalıklı ilişkiler.Başlığınızı düzeltin bence.

Şu başlık altında şu atasözleri ayrı ayrı yazılmış :

"Erkeğin iki kaşığı varsa birini kır."
"Erkeğin iki gömleği varsa birini yırt."
"Erkeğin iki bardağı varsa birini kır."

Bu atasözlerini burda öğrendim ben.Çok garip geliyor çok.Hep karşı tarafa zulüm.Kadın erkeğe , erkek kadına...

Doğru düzgün adamlar zaten eşine eziyet etmiyor.Cimrilik yapmıyor.Sen doğru adamı seçemediysen biraz da kendinde ara kusuru.Kader kısmet diyip işin içinden çıkamazsınız.Allah insana düşünme becerisi vermiş.Tamam çok zor şeyler yaşamışsın belli de lahmacunun yanında içecek içmeyerek zengin olunmaz.Kendinize bu kadar az değer verirseniz kimse değer vermez.İnsan kendisine verilen değeri kendisi belirler.Arkadaşlar yazmışlar , "önce ben" demeliydiniz bunca yıl.

Bundan sonra geçmişe takılmayın.Önünüze bakın.Eşiniz hiç yokmuş gibi yaşayın boşandıktan sonra.Kim olursa olsun o kişi için kendinizden vazgeçerseniz insanlar şımarır.Kimse için kendinizden vazgeçmeyin.

Konu başlığı çok yanlış bence.İnsanları yanlış yönlendiriyorsunuz.İnsan hayat arkadaşını neden düşünmesin? Elbet düşünür.Bu gibi yaklaşımlar evli olmayan insanları zehirliyor.Kızlar daha evlenmeden erkeklere "kök söktürmeye" başlıyor.Evlendikten sonra da erkekler kadınlara "kök söktürüyor" bu kez.Nişanlılık sürecinde kadının yaptıklarının intikamını alıyor bi' nevi.Hepsi de hastalıklı ilişkiler.Başlığınızı düzeltin bence.
Bu atasözü diye yazdıkları sözü ben de ilk kez kk da gördüm. Hastalıklı ilişkiler yorumunuza kesinlikle katılıyorum. Duygusal ilişkiler kin, intikam ve sidik yarışı Üzerine kurulmamalı. :KK43:

Sizinki fedakarliktan öte birsey olmus.

Çarşıya cikip su parası almayip cesmeden icme diye bir fedakarlik zaten yok kusura bakmayin ama.

Ha fedakarlik yeri gelir yapilir. Neden yapılmasın? Karsidaki de düşman degil es yani.
X de degil y de tatil yapalım para oraya yetecek fedakarligi yapilir.
Ama parasiz da fedakarlik yapacam diye de gezilmez yani.

Back
X