Şu başlık altında şu atasözleri ayrı ayrı yazılmış :
"Erkeğin iki kaşığı varsa birini kır."
"Erkeğin iki gömleği varsa birini yırt."
"Erkeğin iki bardağı varsa birini kır."
Bu atasözlerini burda öğrendim ben.Çok garip geliyor çok.Hep karşı tarafa zulüm.Kadın erkeğe , erkek kadına...
Doğru düzgün adamlar zaten eşine eziyet etmiyor.Cimrilik yapmıyor.Sen doğru adamı seçemediysen biraz da kendinde ara kusuru.Kader kısmet diyip işin içinden çıkamazsınız.Allah insana düşünme becerisi vermiş.Tamam çok zor şeyler yaşamışsın belli de lahmacunun yanında içecek içmeyerek zengin olunmaz.Kendinize bu kadar az değer verirseniz kimse değer vermez.İnsan kendisine verilen değeri kendisi belirler.Arkadaşlar yazmışlar , "önce ben" demeliydiniz bunca yıl.
Bundan sonra geçmişe takılmayın.Önünüze bakın.Eşiniz hiç yokmuş gibi yaşayın boşandıktan sonra.Kim olursa olsun o kişi için kendinizden vazgeçerseniz insanlar şımarır.Kimse için kendinizden vazgeçmeyin.
Konu başlığı çok yanlış bence.İnsanları yanlış yönlendiriyorsunuz.İnsan hayat arkadaşını neden düşünmesin? Elbet düşünür.Bu gibi yaklaşımlar evli olmayan insanları zehirliyor.Kızlar daha evlenmeden erkeklere "kök söktürmeye" başlıyor.Evlendikten sonra da erkekler kadınlara "kök söktürüyor" bu kez.Nişanlılık sürecinde kadının yaptıklarının intikamını alıyor bi' nevi.Hepsi de hastalıklı ilişkiler.Başlığınızı düzeltin bence.