Kocalarınızın ilkleri

Takılma bence takılmazsinda. Erkekler hep unutur ilkleri yediklerini yaptıklarınızı özel günleri. Yani onlar hep unutur

Gecmisi beni ilgilenmiyor. Benimde gecmisim onu ilgilendirmiyor. llkini unutamazsa gitsin onunla birlikte olsun.

Ne güzel kafalar bunlar. Bekarsınız ve bunu düşünüp kafa mı yoruyorsunuz. Bekarken de evliyken de böyle bir şeyi hiç düşünmedim. Daha çok evlilik sorumluluğunu kaldırabilir miyim diye düşünüyordum. Evlenince (umuyorum) anlayacaksınız evlilik böyle bir şey değil. Hayat bu kadar zorken ve iki kişilik bir hayatı sırtlanma çabası sarf ederken ilk kimi öpmüş, kimi mıncırmış umurunda olmuyor insanın. Bana ne eşimin geçmişinden yahu.

Ben biliyorum hicte takilmadim bu zamana kadar. Sevgiliykende hic sorun etmedim benim esimde kadin olsam takilmazdi eminim. Gecmisle degerlendirmeyen yapiya sahibim illa bi gecmisi oluyo insanin sadece erkek olarak degil kadinlardada genel durum bu.

Issız bir adaya düşseniz yanınıza alacağınız üç şey ne olurdu?

Bu moddasınız.

19 yaşında ve russa sorun yok tabi adamın da kaliteli olması lazım TSE damgası yoksa ilki ortası umrumda olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…