Bu dogru degil:) kadin son, erkekler ilk olmak istiyor genelde.. gerci artik bu bile degistiKadınlar ilklerini unutabilir mi diye erkekler kafa yoruyor mudur sizce?
İlk değil, son olmak önemli.
Bu dogru degil:) kadin son, erkekler ilk olmak istiyor genelde.. gerci artik bu bile degisti
Araya kaçanBir sonraki konu: erkekler slip don giymekten mi hoşlanır baksır don giymekten mi?
Böyle bir aşka ömür vermeye değerİlk değilsen bile
Son aşkım olup kal
Senden öncesini
Yaşamadım sayarım
Dillenir de nazara gelir diye korkarımBöyle bir aşka ömür vermeye değer
Dedim ya o bile degisti..O eskidendi cicim ya, devir değişti.
Dillenirde nazara gelir diye korkarımBöyle bir aşka ömür vermeye değer
Yazmıştım sildim.Böyle bir aşka ömür vermeye değer
Dillenir de nazara gelir diye korkarım
MaşallahDillenirde nazara gelir diye korkarım
Ben de uzun zamandır dinlememistim, şarkıyı söylemek istedim tutamadım kendimi, ama yalnız değilmişimYazmıştım sildim.
Senden öncesini yaşamadım sayarım... Bu yeterli geldi
Aynen :)Ben de uzun zamandır dinlememistim, şarkıyı söylemek istedim tutamadım kendimi, ama yalnız değilmişim
Ben biliyorum hicte takilmadim bu zamana kadar. Sevgiliykende hic sorun etmedim benim esimde kadin olsam takilmazdi eminim. Gecmisle degerlendirmeyen yapiya sahibim illa bi gecmisi oluyo insanin sadece erkek olarak degil kadinlardada genel durum bu.Ben bekarım ama bir gün evlenirsem bu konuyu takar mıyım kafama bilmiyorum.
Kocalarınızın sizden önce biriyle birlikte olması yani ilkler unutulmaz sendromu gözlerinizi korkutuyor mu ?
kafanıza takıyorsanız nasıl atlatıyorsunuz ? Bir arkadasım demişti erkekler ilklerini unutamazlar diye ? Doğru mu bu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?