- 17 Aralık 2015
- 27.131
- 49.641
- 598
kaliteli erkekler yurt disina gocmus hep bayan az once bu konuyu aydinlatti baska bir konu basliginda19 yaşında ve russa sorun yok tabi adamın da kaliteli olması lazım TSE damgası yoksa ilki ortası umrumda olmaz
Aslında ilkler unutulmaz diye bir şey yok ilklerini unutamayanlar genelde daha iyisini görmemiş karşılaşmamış ayağını yerden kesen biri karşılarına cıkmamışkişilerdir. Şahsen ben ilk askıma ölüp bitiyodum her şeyi onla yaşadımm hep aklımdaydıı takip ederdim kimse dolduramazdı yerinii ama tek kişi hariç oda şuan benle olan adam unutturdu bana her şeyi yanii her şeyy hayata girecej insanlara bağlıı birazBen bekarım ama bir gün evlenirsem bu konuyu takar mıyım kafama bilmiyorum.
Kocalarınızın sizden önce biriyle birlikte olması yani ilkler unutulmaz sendromu gözlerinizi korkutuyor mu ?
kafanıza takıyorsanız nasıl atlatıyorsunuz ? Bir arkadasım demişti erkekler ilklerini unutamazlar diye ? Doğru mu bu ?
Eşimin çocukluk aşkıyım ama aramıza 6 7 yıl girdi o sırada ayrıydık o zamanlar çok sevgilisi olmuş,ilişkileri olmuş ama yıllar sonra beni buldu ve herşeyi geride bıraktığını benimle yeni bir sayfa açtığını söyledi. Sonra evlendik hatta eski yaşadıklarını sevgililerini nişanlıyken anlatırdı dinlerdim hic kıskanmazdım. Geçmiş beni ilgilendirmez önemli olan şimdi. Geriye bakma ileri bakBen bekarım ama bir gün evlenirsem bu konuyu takar mıyım kafama bilmiyorum.
Kocalarınızın sizden önce biriyle birlikte olması yani ilkler unutulmaz sendromu gözlerinizi korkutuyor mu ?
kafanıza takıyorsanız nasıl atlatıyorsunuz ? Bir arkadasım demişti erkekler ilklerini unutamazlar diye ? Doğru mu bu ?
Ben bekarım ama bir gün evlenirsem bu konuyu takar mıyım kafama bilmiyorum.
kaliteli erkekler yurt disina gocmus hep bayan az once bu konuyu aydinlatti baska bir konu basliginda
:) telefondan girince bende yazık takmasın diye yazdıydım :)Neye dertleneceğini şaşırmış yeni bir üyemiz var canım. Dertler derya olmuş bizi de sandal gibi sallamaya çalışıyor
Konuya istinaden sordum eşime, adını hatırlamadı
Ben de hem seksüel hem duygusal anlamda senden önce bişey yaşamamış olsam benimle olur muydun diye sordum. Olmazdım yine ne okuyon sen saçma sapan dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?