Kocalarınızın ilkleri

Aslında ilkler unutulmaz diye bir şey yok ilklerini unutamayanlar genelde daha iyisini görmemiş karşılaşmamış ayağını yerden kesen biri karşılarına cıkmamışkişilerdir. Şahsen ben ilk askıma ölüp bitiyodum her şeyi onla yaşadımm hep aklımdaydıı takip ederdim kimse dolduramazdı yerinii ama tek kişi hariç oda şuan benle olan adam unutturdu bana her şeyi yanii her şeyy hayata girecej insanlara bağlıı biraz

Eşimin çocukluk aşkıyım ama aramıza 6 7 yıl girdi o sırada ayrıydık o zamanlar çok sevgilisi olmuş,ilişkileri olmuş ama yıllar sonra beni buldu ve herşeyi geride bıraktığını benimle yeni bir sayfa açtığını söyledi. Sonra evlendik hatta eski yaşadıklarını sevgililerini nişanlıyken anlatırdı dinlerdim hic kıskanmazdım. Geçmiş beni ilgilendirmez önemli olan şimdi. Geriye bakma ileri bak

Yani kaç kişi ilk aşkıyla evleniyor ki?
Ha cinsel olarak diyorsanız bu önemli bana göre

Konuya istinaden sordum eşime, adını hatırlamadı

kaliteli erkekler yurt disina gocmus hep bayan az once bu konuyu aydinlatti baska bir konu basliginda

Ona binaen yazdım kalite önemli kalitesizse ilki de kalitesizdir geçmişi kalitesizliklerle dolu leş bi adamı ben neyleyim kocam olamaz zaten.

Bazı şeyler özeldir özel kalması gerekir... 24 yaşında evlendim... üniversite yüksek lisans bir yıl çalışma hayatı hayatımıza birileri girdi evet evlendiğimiz insanında muhakkak girmiştir ama ben bu tarz şeylerin anltılmasıdan hoşlanmam sonuçta yaşanmış bitmiş devam edilememiş bir ilişkiyi dillendirmeye gerek yok bence eşimin anlatmasınıda istemem bende anlatmam sormadım kendimede sordurmadım... sonuçta biz bir ilişki başlatmışız öncesinin ne önemi var... içinde yaşasın herkes...

Portakal...bişeyi gibi bir nicki olan arkadaş vardı.Konularınız aynı ona benziyor.Milleti işletiyorsanız çok sıkıcısınızyok gerçekse sizin hiç işiniz gücünüz yok mu arkadaşım yaaa .Bir insan yedi yirmidört koca mı düşünür.İlkini unutur mu ,kocalar Tr den kaçar mı.böyle birşeyler yapın kafanız dağılır.

Hicbirsey olmaz merak etmeyin.
Yenisi gelince hafıza siliniyor.

Bir güncelleme falan geliyor adam bambaska biri oluyor.

28 yaşında kadınsınız farzedelimki 30 yaşında biryle evleneksinz.e bu adamın % 99.9 illaki olmuştur birileri ozaman bunu siz kafanizami takcaniz çok gereksiz.

Eşimin her köşebaşında eski sevgilisi vardı.
Bilerek isteyerek evlendim hiçte takmadım.
Sende takma.

umrumda değil ilki sonrası falan hic aklıma gelmemisti

Hayatı romantik komedi tadında yaşamak nasıl bir duygu? İlkler unutulmaz sendromu ne? Şimdiki bebeler üç yaşında sevgili sahibi, unutamazsa nolacak? Belki benim param dönüp dolaşıp senin cebine girmiş midir? İnsanlar için ilişkiler neden bu kadar karmaşık yoksa karmaşıkmış gibi olması hoşlarına mı gidiyor?
İlkin günahı olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…