:) ne dertlisin bugün vala biriktiripmi geldinBen bekarım ama bir gün evlenirsem bu konuyu takar mıyım kafama bilmiyorum.
Kocalarınızın sizden önce biriyle birlikte olması yani ilkler unutulmaz sendromu gözlerinizi korkutuyor mu ?
kafanıza takıyorsanız nasıl atlatıyorsunuz ? Bir arkadasım demişti erkekler ilklerini unutamazlar diye ? Doğru mu bu ?
Ben bekarım ama bir gün evlenirsem bu konuyu takar mıyım kafama bilmiyorum.
Kocalarınızın sizden önce biriyle birlikte olması yani ilkler unutulmaz sendromu gözlerinizi korkutuyor mu ?
kafanıza takıyorsanız nasıl atlatıyorsunuz ? Bir arkadasım demişti erkekler ilklerini unutamazlar diye ? Doğru mu bu ?
Bir Rus ile birlikte olması beni korkuturduBen bekarım ama bir gün evlenirsem bu konuyu takar mıyım kafama bilmiyorum.
Ben kendi adıma evlendigim de aklıma başkası gelmesin eşimle yaşadığım anılar bana başkalarını haturlatmasin diye hayatıma kimseyi almadım .yanlış anlaşılmasın alanlara karşı bi tutumum yok herkes doğru insan inancıyla başlar kimisi hayal kırıklığına uğrar . Şükürler olsun ki ben ugramadim ve kendim buna dikkat ettiğim için hep öyle biri olsun istedim ve nasip oldu. ben eşime geçmişini sormadım sadece bilmem gereken bişey var mı dedim ordan açıldı konu ve hayatına başkası girmiş de olabilirdi bu ona sevgimi engellemezdi benim için ayrıldıktan sonra yakın temasta olmamaları önemliBen bekarım ama bir gün evlenirsem bu konuyu takar mıyım kafama bilmiyorum.
Neye dertleneceğini şaşırmış yeni bir üyemiz var canım. Dertler derya olmuş bizi de sandal gibi sallamaya çalışıyorKocamında benımde ilkim var ee. Noldu ?
Unuttuk ki evlendik ..
unutmasak onlarda evlenirdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?