Kocam 2 haftadır küs bana

Lütfen yardimcı olun neyapmalıyim 2 haftadır kocambenimle konuşmuyor cok buyutulcek bi tartisma yasanmadi ama ben kendime hakim olamadigim icin yuzune yastik firlattim bardak kirdim eve gec geldi bende nerede oldugunu sordum cevp vermedi sabah evden cikarken zaten birbirimiz biraz tavirliydik oyuzden msj aadim soylemedim dedi beni kiskirtti gezdim tozdum vs gibi bende dayanamadim.bagirdim kirdim ogunden beri 2 hafta olacak benimle konusmuyor ilk basta yataklari ayirdi gittiim ozur diledim.yaptigimin yanlis oldugunu soyledim ama konusmuyor canim istemiyor beni rahat birak diyor ozur diledikten somra yataga geldi ama yatagin en ucunda ben bikackere yaklastim beni reddetti😒cok kirilmis galiba ne yapmaliyim nasil kazanirim kocami tekrar boyle cok yiprandim

Alıntı Cevapla
Şikayet Et •••
Resmen haklıyken haksız duruma düşürmüşsünüz kendinizi. Bence biraz zaman verin. Üstüne düştükçe ters teper.

Esiniz haksiz, insan gibi konusmayi bilmedigi icin
Ama siz de ofkenizi kontrol edemediginiz icin haksizsiniz.
Bir sekilde orta yolu bulmaniz lazim
Ama nasil bilemiyorum tabii,koca sizin,siz bileceksiniz artik nasil gonlu alinir.
Bu arada o da sizin gonlunuzu almali tabi
Konusamamaktan hersey oyle tabide suan kendini hakli goruyor

Her tartismada degil normalde tavir yapip kuserdim ilk defa boyle birsey yaptim kendimi affettirmk icin ne yapmaliyim ayni evin icinde iki yabanci olmk tan bunaldim
Yaptıklarınızdan pişman olduğunuzu ve bir daha tekrarlanmayacağını söyleyin. Eğer ısrarla barışmaya yanaşmazsa hiç üstüne düşmeyin. İkiniz de hatalısınız, kendisi sütten çıkmış ak kaşıkmış gibi davranmasın

Siz yastik firlatarak yanlis yapmissiniz ama esiniz basta verdigi cevapla ve özür dilemenize ragmen küslügü sürdürerek daha büyük yanlislar yapiyor. Bana bilerek ve isteyerek küsüyor gibi geldi, kirildigi icin degil (Iliskinizi bilmiyorm sadece yazdiklariniza dayanarak)

Canımsın işte bir kişi daha benim dedigimi diyor. Bencede

Ortada iletisim sorunlari var. Küsmek ve bunu uzatmak yetskinlerin gösterdigi davranislar degil. Insani sevgisiz ve ilgisiz birakarak (yatak ayirmakta bunun parcasi) "terbiye" ettiklerini düsünen insanlar var. Sahsen böyle davranislara acayip bir alerjim oldugu icin baya ciddi bir sekilde alir karsima konusurum. Yastik firlatmakta bardak kirmakta hatalisiniz, orasi belli, ama esinizin davranislari uzun vadede evliliginizi yipratacak türden.

Kocan haklı felan değil.
Bazen kadınlari delirtip zeytinyağı gibi su üstüne çıkiyorlar.
Sonra adı karım delirdi oluyor
Akıll bir daha
Esiniz haksiz, insan gibi konusmayi bilmedigi icin
Ama siz de ofkenizi kontrol edemediginiz icin haksizsiniz.
Bir sekilde orta yolu bulmaniz lazim
Ama nasil bilemiyorum tabii,koca sizin,siz bileceksiniz artik nasil gonlu alinir.
Bu arada o da sizin gonlunuzu almali tabi
Birazda bundann bahsediyorum işte. Yanı eşi haklı değil.. Böyle kız gibi küsüp gidemez

Lütfen yardimcı olun neyapmalıyim 2 haftadır kocambenimle konuşmuyor cok buyutulcek bi tartisma yasanmadi ama ben kendime hakim olamadigim icin yuzune yastik firlattim bardak kirdim eve gec geldi bende nerede oldugunu sordum cevp vermedi sabah evden cikarken zaten birbirimiz biraz tavirliydik oyuzden msj aadim soylemedim dedi beni kiskirtti gezdim tozdum vs gibi bende dayanamadim.bagirdim kirdim ogunden beri 2 hafta olacak benimle konusmuyor ilk basta yataklari ayirdi gittiim ozur diledim.yaptigimin yanlis oldugunu soyledim ama konusmuyor canim istemiyor beni rahat birak diyor ozur diledikten somra yataga geldi ama yatagin en ucunda ben bikackere yaklastim beni reddetti😒cok kirilmis galiba ne yapmaliyim nasil kazanirim kocami tekrar boyle cok yiprandim

Alıntı Cevapla
Şikayet Et •••
Bırakın yastığı eşinize fırlatmayı, yastığın kendisini bile yumruklamayın. Bu gün bunu yapan yarın neler yapar demiştir. Asla o size atsa ne yaparsınız? Sakin bir anı kollayıp konuşun. Bir daha asla yapmıycam ama sende tavırlıda olsak bana haber vereceksin diye konuşun bence

Siz yastik firlatarak yanlis yapmissiniz ama esiniz basta verdigi cevapla ve özür dilemenize ragmen küslügü sürdürerek daha büyük yanlislar yapiyor. Bana bilerek ve isteyerek küsüyor gibi geldi, kirildigi icin degil (Iliskinizi bilmiyorm sadece yazdiklariniza dayanarak)
Baska biri yok ama bilmiyorum cok bunalttim sanirim farkindayim ama elimde degil surekli evde olmaktan seytan vesvese veriyor sanirim buz gibi bana karsı tekrar redder diye yanasamiyorum da

Yani sorma işini abarttığımı kabul ediyorum ama boyle bi muameleyi haketmedim😒yinede aramizin sogumasindan kortugum icin yaklastim ama onda tik yok zaten 3 gunder bende ona yaklamiyorum sorunda cozulmuyor nereye kadar devam edecek biiyirum
Sen zaten barışmayı denemissin. Adam kendi cekiyor kendini. Yanı barış tamam kocan ama böyle olmaz bune böyle küsmek ... yani inan bende kocaman nerdesin diye sordum saat kaç niye böyle geç geliyon diyorum bizde kavga ediyoruz ama 1 gün sürer küslükk o küslügude ben yaparım eşim değil canım

Baska biri yok ama bilmiyorum cok bunalttim sanirim farkindayim ama elimde degil surekli evde olmaktan seytan vesvese veriyor sanirim buz gibi bana karsı tekrar redder diye yanasamiyorum da
Iyi de konusmadan nasil cözceksiniz ki? Bilmiyorum o zaman ne deyim.

Ablacım 2 hafta geçmiş... adam sana uzak. yastık da bahane olmuş, eve geç gelmesi konusunun üstü kolay bir şekilde kapanmış böylece, farkında mısın?? bırak şu "aramız soğuyacak" kafasını.. bunu düşünmesi gereken kişi sadece sen değilsin. şimdi sana vicdan yaptırıyor kocan ama bir dakika silkelenip kendine gel.
Yapılması gerekenleri yaptığını söylüyorsun, o halde strateji değiştirip geri çekil.Ufaktan izle bakalım bu adam ne yapmaya çalışıyor?2haftadır duygular devrede artık mantık zamanı gelmedi mi? adam birileriyle mi irtibatta olayı ne? çaktırmadan peşine düş ama üzerine düşme artık.

Ablacım 2 hafta geçmiş... adam sana uzak. yastık da bahane olmuş, eve geç gelmesi konusunun üstü kolay bir şekilde kapanmış böylece, farkında mısın?? bırak şu "aramız soğuyacak" kafasını.. bunu düşünmesi gereken kişi sadece sen değilsin. şimdi sana vicdan yaptırıyor kocan ama bir dakika silkelenip kendine gel.
Yapılması gerekenleri yaptığını söylüyorsun, o halde strateji değiştirip geri çekil.Ufaktan izle bakalım bu adam ne yapmaya çalışıyor?2haftadır duygular devrede artık mantık zamanı gelmedi mi? adam birileriyle mi irtibatta olayı ne? çaktırmadan peşine düş ama üzerine düşme artık.
Cok mantikli ben de aynen bu sekilde düsünüyorum küsmeyi bahane edip kafasina göre(!) takiliyor olabilir.

Sizin eşiniz gittiği yeri söylemek istemiyor ve bundan sonra sormanızı da istemiyor galiba. Üste çıkmaya çalışıyor sanki. Tabi ki nerde olduğunu söylemeli. Neden gizliyor ki?

Yastık firlatip bardak kıran biri bu öfkeyle bur şeyler demisindir mutlaka oda gururuna dokunmuş ki küsmüş

Ha bu kadar uzatması doğrumu tartışılır
Her tartışmada böyle tavır alıyorsanız adamda artık bıkmış Ola bilir

Alıntı Cevapla
Şikayet Et •••

Neden öfkenizi kontrol edemiyorsunuz böyle durumlarda bilmiyorum. Her şeyin bir adabı var. Öfke kontrolünüz yoksa konuşmamak en iyisi.

Back
X