Kocam 2 haftadır küs bana

Ben verdim de sizin ısrarı da anlamlandıramadım yorumunuzu gördükçe. Zaten siz de anlatamadınız şu an meramınızı. 🤦🏻‍♀️ Ayrıca bayan değil kadın diyoruz. Sizin düşünceniz yersizse beni ilgilendirir. Burda yorum yazanların da mesajlarını alıntılama hakkımız var. Neyse iyi forumlar. 🤷🏻‍♀️
Kadın demedim onada bisey bulursunuz diye.. aman ne me lazım
Benden yana sorun yok bende verdim cevabimi kadında beni anladı. Bu kadar basit .. sizede iyi yorumlar.

Konu sahibi esinin bu küs oldugu süre icindeki tavirlari nasil, nasil yasiyorsunuz? yemegini yapiyor musun, gerekli konularda konusuyor mu?

Bence bardak kirarak yastik firlatarak kendinizi suclu hissetmetin. Ben de olsam ayni seyleri yapabilirdim boyle adama. Bu adama tabiki de lutfen daha fazla bisey yapma. Birak sen kus onunla. Ben seninnyerinde olsam. Kuserim konusmam. Giderse konusmazda hic senin olmamistir zaten ben buna inaniyorum. Ama eger ortada zeytinyahlilik yapacak biri varsa o da sensin. Hic konusma bi de. Uzerins 2 hafta kus kaldigi icin onunla kus.

Ben yoruma yazdım sadece bu yastık fırlatma bardak kırma değil bunları yapan kişi bir seyler de dedi ki adam küstü

Ayrıca niye kusmesın bunu bir erkek yapsa bizler şiddet der her türlü tavrı tiribi yaparız
Adamında burnumdan geliriz

Erkek olunca bu tarz davranış gorucek ki bununla da kalınmadı buda belli

Eee o zaman adamda tavir yapar

Bu kadar uzamak doğrumu tabiki değil ama ne dedi konu sahibi ağır bir laf mi dedi bilmiyoruz
Çok doğru tamaaaamm

İyi de ben acaba ne demek istedi diye asıl düşünceye ulaşmaya çalışamam ki. Öyle demek istemediyse öyle demeseydi. Daha doğru cümleler kurabilmek için biraz uğraşsaydı. 🤷🏻‍♀️
Aynen öyle kimseyi asagilamak gibi bir derdim yok.. ama sizin eşiniz size kustuğu zaman siz mi genel olarak gidip gönlünü alırsınız haklı veya haksız ne ise.. eşinizin size kustugunu varsayarsanız kuşluk uzun süre sürerse nasıl gönlünü almayı düşünüyorsunuz bende merak ettim ..tabiki cümlelerimi size göre değil soruyu soran kadına göre anlattım.

Aynen öyle kimseyi asagilamak gibi bir derdim yok.. ama sizin eşiniz size kustuğu zaman siz mi genel olarak gidip gönlünü alırsınız haklı veya haksız ne ise.. eşinizin size kustugunu varsayarsanız kuşluk uzun süre sürerse nasıl gönlünü almayı düşünüyorsunuz bende merak ettim ..tabiki cümlelerimi size göre değil soruyu soran kadına göre anlattım.
Ablacım beni sal biz küsmüyoz.

Adamın 2 haftadır küs olması garipsenmiş de benim eşim yüzüme yastık fırlatıp bardak kırsa uzuunca bir süre yüzüne bakmam. Normalde küsen, konuşmamayı seçen bir insan da değilim. Ama karşımdaki derdini konuşarak ifade edemiyorsa, bir şeyler fırlatıp kırıyorsa konuşmaya değer bulmam.

Özrünüzü dilemişsiniz, başka bir şey yapmayın bir süre. Kırgın bir insanın gönlünü almak için yapılabilecek en saçma şey yatakta yanaşmaya çalışmak. Onu da yapmışsınız maalesef :olamaz:
Eşinizin hiç hatası yok diyemeyiz ama siz haklıyken haksız duruma düşürmüşsünüz kendinizi.
Sakin bir anda karşılıklı konuşun derdiniz neyse.

İyi de ben acaba ne demek istedi diye asıl düşünceye ulaşmaya çalışamam ki. Öyle demek istemediyse öyle demeseydi. Daha doğru cümleler kurabilmek için biraz uğraşsaydı. 🤷🏻‍♀️
Artık konuya geri dönebilirmiyiz lütfen kadına yardim etmeye çalışıyoruz ya hani .. bizi bosversekte su kadın barissa artk kocasıyla.

Back
X