Kocam 3 haftadır bana küs:(

Adam size küfür ediyor ve sonra bir de tartışınca küsüyor mu? Küsmesi gereken kişi siz misiniz o mu? Bence bi söylediği sözlere dikkat etsin önce..

Bunun sonu yok eşim burnundan kıl aldırmayan biri.. Ailesi arkadaşları yanında onun için sıkıntı yok yani yıllarca küs kalabilecek bir egoya sahip.. Ve ailem beni suçluyor nasıl tanımamadın diye..

acaba barışan hep sen taraf olduğu içinmi böyle alıştı.belkide şöyle düşünüyor eninde sonunda benimle konuşacak küs duramaz gelip benden özür dileyecek.bazı erkekler öyledir.bizdede durum şöyleydi ilk evli olduğumuz zamanlar kim haksızsa o konuşur özür dilerdi.şimdi durum şöyle hep eşim özür diliyor :27: öyle bir alıştırdım ki onu haksızda ben olsam tıpış tıpış özür dilettiriyorum onu. :1: o konuşana kadar konuşmuyorum sizin eşiniz gibi başka odaya gidiyorum peşime geliyor sarılıyor,öpüyor sonunda kazanan ben oluyorum :46: sabırla yola getirdim onu :27: inşallah böylede devam eder.

Konunu biraz açsanda en azından hatalı olan sensen,nasıl davranman gerektiği hakkında biraz deneyimlerimizi paylaşsak
O kadar kısa anlatmışsın ki şuan anlattıklarından eşinin artık seni istemediği anlaşılıyor
Kapısını kilitleyecek kadar senden nefret eden bi insan var karşında :18:

Kontrol altına alınma fikri erkeklerde takıntı gibi, bazıları fazlaca da abartıyor. Biz de böyle bir süreç yaşadık çok zordu, ne söylesem itiraz, ne söylesem kabahat. İnanılmaz asabidir benim hayat arkadaşım, hiç küfür etmedi ama akıllara zarar bir inadı var. Ne yapsam olmadı, sonra yavaş yavaş küslüklerin ardından birbirimizi anlamaya başladık. Ama sözcükleri çok dikkatli seçtim, kalkanlarını kaldırmaması için çok yavaş hareket ettim.

Öncelikle şunu söyleyeyim yalvarır pozisyonda olma, asla karşısında ağlama bir yardımı olmadığı gibi daha da kasmalarına sebep oluyor. küsken evin içinde sadece günlük işlerinle meşgul ol, yemeğini ver, çayını ver ama asla konuya girme. Evle ilgili ya da eften püften sebeplerle küçük sorular sor. Ve tabi ki herkesin bir zayıf tarafı vardır. Ben keşfedene kadar epeyce yoruldum =) Küstüğünde hep ayrılık lafları geçerdi bir gün öyle sinirlendim ki, sana mı sorucam ne yapıcağımı, canım ne zaman isterse o zaman bitiririm ve şimdi de seni bırakmıyorum dedim baktım gözleri doldu, yumuşadı gerçekten mi dedi, içindeki fırtınayı o zaman anladım. Kaprisleri sadece onu bırakmayacağıma emin olmak içindi, artık öyle küsmüyor. Sizinde aranızda mutlaka böyle bir nüans vardır. Evlisiniz, insanlar kolay bir araya gelmiyor. Bazıları bunu alttan almak olarak nitelendiriyor ama bence değil, bu bir iletişim çabası ve kadınlar bu konuda daha becerikli. Onu severek bu evliliğe karar verdiyseniz, sizden iyi kimse tanımıyordur, bazı insanlara kavga sökmez. İtidalli ve sabırlı olmayı deneyin, anlaşma yollarını keşfedin. Sevgi varsa mutlaka çözülecektir

sen altdan aldikça onun egosu tavan yapmi$ , iyice kenidini fasulye gibi nimetden sanamaya ba$lamî$ .. ona muhtaç oldugunu biliyor ve seni czalandiriyor seni ..

yeterki konu$sun herseye raziyim diyorsun galiba, bunun için degi$men gerekecek, yani hep susman gerkecek buda ilaksniz, bi susarsin iki susuarsin sonra bi yerde hortlar içine attiklarin,kimse kimseyi degi$tiremez bu ya$tan sonra,anca bi taraf degi$mi$ gibi rol yapar ..

kocanla ne yapican bilmiyorum, 15 ay da sen hayattan bezmi$in resmen
sana tek tavsiyem kolay kolay çocuk yapma derim , nasil olsa bari$irsiniz iyi korun evliligin oturana kaadr ..

yeni evlendigimizde benim e$imde yatagini ayirirdi, sofraya kuserdi,bende senin gibi tekim, gidip gonlunu ederdim yalvar yakar, ne kadar salakmi$im meger
6 yil bitti $imdi oyle deilim, e$im diyor sen onceden boyle deildin degi$tin beni sevmiyorsun artik diyor:) sevmekle ilgisi yok diyorum sadece akillandim artik, maymun gozunu açti , ben kendim yatak ayirmam sofraya kusmem ama kusende eyvallah etmem, bunu zamanla sende ogreneceksin canim ..

Evlilik her zaman tek bir tarafın alttan aldığı bir ilişkiye dönüşmüşse burada sağlıklı bir ilişki olduğunu düşünmüyorum. Alttan alan erkek de olsa kadın da olsa böyle bence. Bu genel düşüncem olmakla birlikte sizin durumunuzda ise siz bize yazarken bile eşinize yalnız kalmamak için muhtaç olan bşr orofil çizmişsiniz. Bu durumun eşiniz de farkındadır ve insan psikolojisi maalesef bir süre sonra kendisine ( muhtaç olacak bir durumu yokken) muhtaç olanı tarafı daha da oasif hale getirmeye çalışıyor.

İlk önce siz durumunuz farkına varın. Kendinize acımayın. Yaşadığınız şehirde ailenizin olmaması sadece eşinizle iletişim halinde olmanızı gerektirmez. Kendinize yeni arkadaşlar edinebilirseniz veya hobiler. Yani örnek çoktur ama vaktinizi kaliteli bir biçimde geçireceğiniz bir çok alternatif vardır. Bunlara yönelmeye çalışın.

Küserse küssün ya hem küfrediyor, sizin onurunuzu rencide ediyor siz alttan almayınca da küsüyor yani ir nebze sizi parmağında oynatıyor... Sizin tek dünyanız omu , umursamayın açın telefonu ailenizle arkadaşınızla sohbet edin, müzik dinleyin kitap okuyun o ilgilensin pervane olsun... Eşler arasında kredimi olurmuş tükensin... Siz böyle yaparsanız daha çok tepenize çıkar... :19:

Eşinizin yaptıgı çok çirkin bir davranış,alınırsın küsersin kırılırsın ama bunun 3 haftayı bulması ne kadar kötü
Benim eşiminde böyle kötü bir huyu vardı zamanında çok şükür atlattık,
Sana ne diyebilirim ki bilmiyorum canım Allah yardımcın olsun,sen yinede sana düşen eşlik görevini yap(cinsellik anlamında demiyorum)evin hanımı olarak eşin yaptıgından utansın,insan karısına küfredermi ya:20::20:

Hem erkege küsmek yakışırmı,insana yakışmaz ama hadi biz kadınız nazlanır cilvelenir küserz ama kocaya yapmak yakışmaz

Hanımlar çok zor durumdayım yaşadığım yerde bir çevrem yok hiç kimsem yok sadece eşim ve ailesi.. eşim bana küs nedeni önemli değil çünkü neden bulmak eşim için zor değil.. Bu sefer canıma tak etti bende uzattım söylediği küfürler çok zoruma gitti çünkü.. Ben alttan almayınca olaylar daha da büyüdü.. 2 haftadır aynı evdeyiz fakat kaldığı odaların kapısını kilitliyor girmemem için.. Geri adım attım fakat artık kredin tükendi diyor.. Kafayı üşütmek üzereyim ne yapmalıyım yeterki bana küsmesin yalnız kalmaya dayanamıyorum lütfen bi yol arıyorum uzatmasın istiyorum bitirmek bu kadar basit olmamalı ben seçtim ben sevdim kendi isteğimle evlendim neden böyle oldu anlamıyorum.. Meğerse hiç tanımamıştım

Her ne olursa olsun renklendirdiğim kısım nedir yahu? Ne absürt bir durum karı koca arasında?
Bu tartışmanın nedeni önemli değil demişsin ama bilseydik iyiydi. Asla boşan, devam et diye yorumlar yapan biri değilimdir, lakin yukarıdaki durum çok değişik.
Böyle bir insanla ömür geçmez, çocuk gibi.

bu adamın bi artısı yokmu ya
hep eksiye çalışmış
valla bu adamla nasıl baş edilir bilemedim:44:

Yalnızlık korkusu seni biraz içine kapatmış ona mecbur olduğunu bildiği için sana eziyet ediyor olabilir mi ?

Daha once hakli oldugunuz halde haksizmis gibi ozur dilediginiz oldu mu hic?

ne diyim Allah sabır versin yorumsuz yani insan 3 hafta aynı evde nasıl kapı kitleyip oturur

Hanımlar çok zor durumdayım yaşadığım yerde bir çevrem yok hiç kimsem yok sadece eşim ve ailesi.. eşim bana küs nedeni önemli değil çünkü neden bulmak eşim için zor değil.. Bu sefer canıma tak etti bende uzattım söylediği küfürler çok zoruma gitti çünkü.. Ben alttan almayınca olaylar daha da büyüdü.. 2 haftadır aynı evdeyiz fakat kaldığı odaların kapısını kilitliyor girmemem için.. Geri adım attım fakat artık kredin tükendi diyor.. Kafayı üşütmek üzereyim ne yapmalıyım yeterki bana küsmesin yalnız kalmaya dayanamıyorum lütfen bi yol arıyorum uzatmasın istiyorum bitirmek bu kadar basit olmamalı ben seçtim ben sevdim kendi isteğimle evlendim neden böyle oldu anlamıyorum.. Meğerse hiç tanımamıştım

Ya bırak küssün, terbiyesiz hem küfretmiş hem de küsüyor. Biraz burnu sürtsün uğraşma. Böyle yapa yapa herifleri tepenize cıkarıyorsunuz. Yüzverme konuşma, sıkılıyorsan internet var elinin altında, gel burda takıl, ac film izle.

Ya bırak küssün, terbiyesiz hem küfretmiş hem de küsüyor. Biraz burnu sürtsün uğraşma. Böyle yapa yapa herifleri tepenize cıkarıyorsunuz. Yüzverme konuşma, sıkılıyorsan internet var elinin altında, gel burda takıl, ac film izle.

Zaten burası da olmasa kafayı yiyeceğim hep burada takılıyorum.. Bazı arkadaşlar öneride bulunmuş arkadaşlarla takıl diye ama ben egeliyim şuan yaşadığım yer Muhafazakar bir ilçe maalesef burda kendi memleketimdeki sosyallik yok kadınlar sadece eşleriyle çıkıyor sokağa öyle bayan bayana arkadaşlık yapmak isteyenle karşılaşmadım.. Gün yapıyorlar o da beni sarmıyor..

Back
X