Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunun sonu yok eşim burnundan kıl aldırmayan biri.. Ailesi arkadaşları yanında onun için sıkıntı yok yani yıllarca küs kalabilecek bir egoya sahip.. Ve ailem beni suçluyor nasıl tanımamadın diye..
Bence hemen boşan o adamdan ne o öyle çocuk gibi .
Hastayım böyle yorumlarınıza
Bekara karı boşamak kolay derler hiç duydunuz mu?
Tek çare bu olmamalı..![]()
Hanımlar çok zor durumdayım yaşadığım yerde bir çevrem yok hiç kimsem yok sadece eşim ve ailesi.. eşim bana küs nedeni önemli değil çünkü neden bulmak eşim için zor değil.. Bu sefer canıma tak etti bende uzattım söylediği küfürler çok zoruma gitti çünkü.. Ben alttan almayınca olaylar daha da büyüdü.. 2 haftadır aynı evdeyiz fakat kaldığı odaların kapısını kilitliyor girmemem için.. Geri adım attım fakat artık kredin tükendi diyor.. Kafayı üşütmek üzereyim ne yapmalıyım yeterki bana küsmesin yalnız kalmaya dayanamıyorum lütfen bi yol arıyorum uzatmasın istiyorum bitirmek bu kadar basit olmamalı ben seçtim ben sevdim kendi isteğimle evlendim neden böyle oldu anlamıyorum.. Meğerse hiç tanımamıştım
Hanımlar çok zor durumdayım yaşadığım yerde bir çevrem yok hiç kimsem yok sadece eşim ve ailesi.. eşim bana küs nedeni önemli değil çünkü neden bulmak eşim için zor değil.. Bu sefer canıma tak etti bende uzattım söylediği küfürler çok zoruma gitti çünkü.. Ben alttan almayınca olaylar daha da büyüdü.. 2 haftadır aynı evdeyiz fakat kaldığı odaların kapısını kilitliyor girmemem için.. Geri adım attım fakat artık kredin tükendi diyor.. Kafayı üşütmek üzereyim ne yapmalıyım yeterki bana küsmesin yalnız kalmaya dayanamıyorum lütfen bi yol arıyorum uzatmasın istiyorum bitirmek bu kadar basit olmamalı ben seçtim ben sevdim kendi isteğimle evlendim neden böyle oldu anlamıyorum.. Meğerse hiç tanımamıştım
Ya bırak küssün, terbiyesiz hem küfretmiş hem de küsüyor. Biraz burnu sürtsün uğraşma. Böyle yapa yapa herifleri tepenize cıkarıyorsunuz. Yüzverme konuşma, sıkılıyorsan internet var elinin altında, gel burda takıl, ac film izle.