Kocam 3 haftadır bana küs:(

sen altdan aldikça onun egosu tavan yapmi$ , iyice kenidini fasulye gibi nimetden sanamaya ba$lamî$ .. ona muhtaç oldugunu biliyor ve seni czalandiriyor seni ..

yeterki konu$sun herseye raziyim diyorsun galiba, bunun için degi$men gerekecek, yani hep susman gerkecek buda ilaksniz, bi susarsin iki susuarsin sonra bi yerde hortlar içine attiklarin,kimse kimseyi degi$tiremez bu ya$tan sonra,anca bi taraf degi$mi$ gibi rol yapar ..

kocanla ne yapican bilmiyorum, 15 ay da sen hayattan bezmi$in resmen
sana tek tavsiyem kolay kolay çocuk yapma derim , nasil olsa bari$irsiniz iyi korun evliligin oturana kaadr ..

yeni evlendigimizde benim e$imde yatagini ayirirdi, sofraya kuserdi,bende senin gibi tekim, gidip gonlunu ederdim yalvar yakar, ne kadar salakmi$im meger
6 yil bitti $imdi oyle deilim, e$im diyor sen onceden boyle deildin degi$tin beni sevmiyorsun artik diyor:) sevmekle ilgisi yok diyorum sadece akillandim artik, maymun gozunu açti , ben kendim yatak ayirmam sofraya kusmem ama kusende eyvallah etmem, bunu zamanla sende ogreneceksin canim ..

Yaza kadar gözlemeyeceğim yazın ilk işim tayin istemek olacak canı isterse gelir istemezse de herkes kendi yoluna..

Evlilik her zaman tek bir tarafın alttan aldığı bir ilişkiye dönüşmüşse burada sağlıklı bir ilişki olduğunu düşünmüyorum. Alttan alan erkek de olsa kadın da olsa böyle bence. Bu genel düşüncem olmakla birlikte sizin durumunuzda ise siz bize yazarken bile eşinize yalnız kalmamak için muhtaç olan bşr orofil çizmişsiniz. Bu durumun eşiniz de farkındadır ve insan psikolojisi maalesef bir süre sonra kendisine ( muhtaç olacak bir durumu yokken) muhtaç olanı tarafı daha da oasif hale getirmeye çalışıyor.

İlk önce siz durumunuz farkına varın. Kendinize acımayın. Yaşadığınız şehirde ailenizin olmaması sadece eşinizle iletişim halinde olmanızı gerektirmez. Kendinize yeni arkadaşlar edinebilirseniz veya hobiler. Yani örnek çoktur ama vaktinizi kaliteli bir biçimde geçireceğiniz bir çok alternatif vardır. Bunlara yönelmeye çalışın.

Vakit bir şekilde geçiyor haklısınız fakat her gün büyük hayaller ile evlendiğiniz eşinizin soğuk yüzüyle karşılaşmak insanı mahvediyor.

Eşinizin yaptıgı çok çirkin bir davranış,alınırsın küsersin kırılırsın ama bunun 3 haftayı bulması ne kadar kötü
Benim eşiminde böyle kötü bir huyu vardı zamanında çok şükür atlattık,
Sana ne diyebilirim ki bilmiyorum canım Allah yardımcın olsun,sen yinede sana düşen eşlik görevini yap(cinsellik anlamında demiyorum)evin hanımı olarak eşin yaptıgından utansın,insan karısına küfredermi ya:20::20:

Hem erkege küsmek yakışırmı,insana yakışmaz ama hadi biz kadınız nazlanır cilvelenir küserz ama kocaya yapmak yakışmaz

Normalde küfür alışkanlığı olmayan bir inşası her kavgada öfkesi daha da büyüdü şimdi küfür belki de yarın şiddet ile gösterecek öfkesini :(

Bence kendinize ondan bağımsız bir hayat kurun, Bosanın demiyorum, bir süre o yokmus gibi davranın ( zor biliyorum)

Bence kendinize ondan bağımsız bir hayat kurun, Bosanın demiyorum, bir süre o yokmus gibi davranın ( zor biliyorum)
Kurmaya çalışıyorum genelde memur arkadaşlarım şehirden geliş gidiş yapıyor yani işten sonra benimle geçirecek vakitleri olmuyor burada evli arkadaşlarım var onlarda iş çıkışı çocuklarının evlerinin derdindeler.. memleketimde yıllara dayanmış dostluklarım var bir telefonumla bütün gün derdimi dinleyecek.. Annem var bana destek çıkacak.. O yüzden burda kendimi yalnız hissedişim

allah sana sabır versin,bu ne kindir bu ne öfkedir 3 hafta boyunca sürdürebiliyor.

sanki kanlı bıçaklısınız.

kin tutan insandan korkarım

sizin çektiğiniz sıkıntıyı bu akşam eşinize çektirin..,
eşiniz eve geldiğinde hoş geldin dersiniz ve hemen odanıza girip kapıyı kilitlersiniz..
ne acı çektiğinizi anlasın..ve kime trip atıyorum ben o bana posta koydu desin:)

Sizden tek isteğim bana dua edin tayinim memleketime yakın bir yere çıksın o zaman eşim küsse de onu umursamam vaktimi geçireceğim çok daha olanağım olur inşallah buradaki son yılımdır

Şuan küsmesinin dışında evden hala gitmediğine göre bence sadece inat ve kibir bu.

Siz esinizi cok fena alistirmissiniz .
Bu kuslugun 3 hafta surmesi de sizin eninde sonunda adim atacaginizi bilmesinden kaynaklaniyor .
Ee tabi adam da biliyor kufur de eder hakaret de eder .
Ne yaparsa yapsin onu affedecek bir esi oldugunu biliyor cunku .

Cok fena bir durum...

Kendinize birazcik sayginiz varsa bu defa isterse
kusluk 1 yil sursun adim atmayin ki hatasini anlasin...

Canım kocanın huyunu en iyi sen bilirsin , eğer kötü niyet olmadan huyu böyleyse idare et diyeceğim ben.
İdare etmekten kastım , eğer kendine karışılmasını istemiyorsa -yanlış bisey yapmadıkca- kendi haline bırak , yönetmeye calışma . Ne biliyim bi yerlere gitmekten hoşlanmıyorsa sen git onu götürme , bunun gibi seyler iste , benim esim tatili Denizi sevmez , ben çocuklarla gidiyorum , bende isterim esimle tatil yapmak ama gitsek huzursuz olacak oyuzden gitmem onunla . Alışveriş merkezlerinden nefret eder , ben tek giderim , kızdığı konularda bulaşmam ona hic , ama kendi bildigimi de yapıyorum herseyden hbri olmasına gerek yok :) ne yapalım huysuz diye ayrılacak halimiz yok ya :)

Birde cocuk olunca iyi yonde cok degisim oluyor , hayata daha pozitif bakıyorlar

Kuserse kussun. Surekli pispislamandan iyice sacmalmaya baslamis kocan. Kapilari falan kilitlemek ne yahu? Kend haline birak

Yaza kadar gözlemeyeceğim yazın ilk işim tayin istemek olacak canı isterse gelir istemezse de herkes kendi yoluna..

bu kadar basit yada bu kadar kolay olmamalı kaçmak yada pes etmek.. Çözüm yada çözümler üretmek için herşey yapılmalı.

DAHADA ÖNEMLİSİ İLK ÖNCE ÇÖZÜM ÜRETMEK GEREKTİĞİNİ AKLINDA KABUL ETMELİ..

AMA SEN ŞİMDİKİ GİBİ OLMAZSA OLMAZ HERKES KENDİ YOLUNA YADA GİTTİĞİ YERE KADAR DERSENİZ..

ÜRETECEĞİNİZ EN AKILLI ÇÖZÜMLER BİLE BOŞA GİDECEKTİR (ALLAH KORUSUN)

bi erkeğin haftarca küsmesi nasıl bi iğrenç durumdur en iyi ben bilirim sanırım...
babam olacak adam aylarca küserdi hatta 1 yılı bulduğu hatta aştığı olurdu..
küser,kimseyle tek kelime konuşmaz,çalışmaz,içer pisliğin tekiydi halada pislik değişen bişey yok..
eşimdede küsme huyu var ne yazıkki onunda haftalarca küstüğünü bilirim..
şimdi konuyu okudum yine cinlendim..
umarım ilk ve sondur eşinin küslük durumu...
o istemesede, cevap vermesede sen konuş...
içeri almazsa kapıdan konuş ama konuş duysun seni...

Ne saçma aynı evde haftalarca küslük,çocukluktan başka bir şey değil(ki çocuklar bile artık daha olgun davranıyor)Siz çok

alıştırmışsınız alttan almaya,adım atmaya.Eşyaları toplayıp evden ayrılmak da neyin nesi? demek ki eşin herşeyi bir kalem de silip

atabilen bir yapıya sahip. Bence bundan sonra o kapıyı kilitliyorsa siz hiç aldırmayın o yokmuş gibi hayatınıza devam

edin..

Çalışıyorsanız işten çıkış da hemen eve gitmeyin,bir cafe de kahvenizi için ya da alışveriş merkezinde gezin.Onsuz da mutlu

olabileceğinizi gösterin.Ve kesinlikle kendisi özür dileyip hatasını anlamadan barışmayın..

arkadasim isin zor. balik burcu oldugunu hemen anladim. bendede var bitane biliyorum balik burcunun nasil oldugunu. burda okudugum benzer konularda hemen burc soruyorum cünkü bana tanidik geliyor ve coguda esim balik burcu diyor.
ne diyeyim hep kendilerini hakli görüyorlar. zor gercekten.

Artık eşimin kaprislerine, küsmelerine, en ufak bişey için tatsızlık çıkartıp bana hayatı zehir etmesine katlanamıyorum..
Boşananlara sorum olacak biz eşimin memleketinde yaşıyoruz ve ailem 1000km uzakta yaşıyor.. Boşanma süreci benim için zor olacak çünkü burda memurum tayinim çıkarmı o bile muamma..
Eşim burda yazdıklarımı gördü daha önce (içimi dökebileceğim sadece burası birde annem vardı) beni millete mi şikayet ediyorsun diye çok kızdı, bi arada annemle konuşmalarımızı dinlemiş annem bana kızım sen alttan al derken o annen sana gaz veriyor beni çekiştiriyorsunuz sürekli dedi..
Boşanma sürecinde eşim burdaki yazdıklarımı veya annemle telefon konuşmalarımızı delil olarak kullanabilir mi?

Ondan vazgeçmeyeceğine emin olduğu için seni önemsemeden kafasına göre davranıyor mesela ayrılalım demenin blöf olduğunu bildiği için eşyalarını topladı bence yada aşırı derecede şımarık.

Mahkemeye sunsa keske ozamn onun sonu olur. Kadina evde psikolajik işkence yap kadini yalniz birak kapilari kitle bunlari sunarsa yazilanlari incelesinler, adama kufur etmemissin sadece yardim istemiissin hakim bu yazilari okursa iceri bile atar kocami :) Takma herseyi kusen adamdan koca olmaz. Bu senin sinavin sakin üzülme, Allaha sukret saglam isin var , elin ayağın tutuyor. Sen değil o seni kaybettigine yansın. Allahim yar ve yardımcın olsun...

Back
X