ne diyim Allah sabır versin yorumsuz yani insan 3 hafta aynı evde nasıl kapı kitleyip oturur
Bende hayret ediyorum nasıl bu kadar kin tutabiliyor diye..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne diyim Allah sabır versin yorumsuz yani insan 3 hafta aynı evde nasıl kapı kitleyip oturur
sen altdan aldikça onun egosu tavan yapmi$ , iyice kenidini fasulye gibi nimetden sanamaya ba$lamî$ .. ona muhtaç oldugunu biliyor ve seni czalandiriyor seni ..
yeterki konu$sun herseye raziyim diyorsun galiba, bunun için degi$men gerekecek, yani hep susman gerkecek buda ilaksniz, bi susarsin iki susuarsin sonra bi yerde hortlar içine attiklarin,kimse kimseyi degi$tiremez bu ya$tan sonra,anca bi taraf degi$mi$ gibi rol yapar ..
kocanla ne yapican bilmiyorum, 15 ay da sen hayattan bezmi$in resmen
sana tek tavsiyem kolay kolay çocuk yapma derim , nasil olsa bari$irsiniz iyi korun evliligin oturana kaadr ..
yeni evlendigimizde benim e$imde yatagini ayirirdi, sofraya kuserdi,bende senin gibi tekim, gidip gonlunu ederdim yalvar yakar, ne kadar salakmi$im meger
6 yil bitti $imdi oyle deilim, e$im diyor sen onceden boyle deildin degi$tin beni sevmiyorsun artik diyor:) sevmekle ilgisi yok diyorum sadece akillandim artik, maymun gozunu açti , ben kendim yatak ayirmam sofraya kusmem ama kusende eyvallah etmem, bunu zamanla sende ogreneceksin canim ..
Evlilik her zaman tek bir tarafın alttan aldığı bir ilişkiye dönüşmüşse burada sağlıklı bir ilişki olduğunu düşünmüyorum. Alttan alan erkek de olsa kadın da olsa böyle bence. Bu genel düşüncem olmakla birlikte sizin durumunuzda ise siz bize yazarken bile eşinize yalnız kalmamak için muhtaç olan bşr orofil çizmişsiniz. Bu durumun eşiniz de farkındadır ve insan psikolojisi maalesef bir süre sonra kendisine ( muhtaç olacak bir durumu yokken) muhtaç olanı tarafı daha da oasif hale getirmeye çalışıyor.
İlk önce siz durumunuz farkına varın. Kendinize acımayın. Yaşadığınız şehirde ailenizin olmaması sadece eşinizle iletişim halinde olmanızı gerektirmez. Kendinize yeni arkadaşlar edinebilirseniz veya hobiler. Yani örnek çoktur ama vaktinizi kaliteli bir biçimde geçireceğiniz bir çok alternatif vardır. Bunlara yönelmeye çalışın.
Eşinizin yaptıgı çok çirkin bir davranış,alınırsın küsersin kırılırsın ama bunun 3 haftayı bulması ne kadar kötü
Benim eşiminde böyle kötü bir huyu vardı zamanında çok şükür atlattık,
Sana ne diyebilirim ki bilmiyorum canım Allah yardımcın olsun,sen yinede sana düşen eşlik görevini yap(cinsellik anlamında demiyorum)evin hanımı olarak eşin yaptıgından utansın,insan karısına küfredermi ya
Hem erkege küsmek yakışırmı,insana yakışmaz ama hadi biz kadınız nazlanır cilvelenir küserz ama kocaya yapmak yakışmaz
Kurmaya çalışıyorum genelde memur arkadaşlarım şehirden geliş gidiş yapıyor yani işten sonra benimle geçirecek vakitleri olmuyor burada evli arkadaşlarım var onlarda iş çıkışı çocuklarının evlerinin derdindeler.. memleketimde yıllara dayanmış dostluklarım var bir telefonumla bütün gün derdimi dinleyecek.. Annem var bana destek çıkacak.. O yüzden burda kendimi yalnız hissedişimBence kendinize ondan bağımsız bir hayat kurun, Bosanın demiyorum, bir süre o yokmus gibi davranın ( zor biliyorum)
Yaza kadar gözlemeyeceğim yazın ilk işim tayin istemek olacak canı isterse gelir istemezse de herkes kendi yoluna..