Kocam, 4 aylık hamile ben, bilmiş görümcem. Yetti artık

Sizin evinizde makinede yıkadığınız programa karıisa aa bu daha ekonomik bunda yıka.kendi kendine evime aldığı bibloyu burda dursun kaldrma demesi.brn yerini değiştirdiğimde alıp yine istediği yere koyması.kendi akrabaları bana geleceği zaöan mıtfaga girip bana sormadan yemek yapmaya kalkması.ama bunlar hep iyiliktennnn kötüyüm bennn.çünkü hiçbirine agzımı acup bozmadımmm.hafif tebessüm ettim geçtimm

İkinci defa niye söyletiyorsun?

Anladığın doğru, cahilsin dedim. Şimdi burda akademik eğitiminden bahsetme, toysun, bilmiyorsun, heyecanlısın, olgun değilsin,..

Ben de sana sunu söyliyim sen bana bilmiyorsun zamanla öğrenirsin diyebilirsin ama cahilsin diyemezsin üzerine 2 defa söyletme diyip hakaret gibi söyleyemezsin Mune Mune
Haddini bilmelisin

+1 kimi hamileyim görümce aramadi der kimi hamileyim görüncem herseyi soruyor der..
İnsanlar ne yapsın bilemedim..
Yani iyi niyetle sorulan sorular bu size sorulan sorularda ne gibi bir kötülük olabilir ki ne niyetle sorabilir?
İçtim Sağol ..... deyiverin ne olacak yani.Ağzınız aşınmaz.

Allah sağlıkla bebeğinize kavuşmanizi nasip etsin.

Aynen öyle ilgilenmiyorlar deseydi neysede ilgilendigindede birsey buluyorsan altinda ozaman sorunu karsi tarafta bulamiyorum ..
Cok tesekkür ederim:KK200: :) insALLAH

Ben de sana sunu söyliyim sen bana bilmiyorsun zamanla öğrenirsin diyebilirsin ama cahilsin diyemezsin üzerine 2 defa söyletme diyip hakaret gibi söyleyemezsin Mune Mune
Haddini bilmelisin
Aynen sen mune abladan da tavsiye alabilirsin iyi ki etiketledin.

Ne söylemem gerektiğini özelden yazsaydın bari, kopyalardım okumak istediğin cevabı.

hiç bir şey söylemeyip, kendinizi ifade etmeyip en sonunda patlayacağım demenizi sadece komik buldum.
Allah ağız vermiş, dil vermiş konuşun yahu...
Neyse derdiniz söyleyin. Her şeye gülümseyin sonra görümceye patlayın sonra da iş büyüyünce kocamla kavga ettik dersiniz...
Bu arada ben de görümcenizin iyi niyetli olduğunu düşünüyorum.
Ben de hamileyken görümcem arar sorardı, kan ilacımı vs de hatırlatırdı hiç aklımdan böyle bir şey geçmedi.
Valla arayan da kabahat ne diyeyim...

Haddini bilmelisin
Biraz gergin misiniz? Zira cahil kelimesi hakaret değildir.
Okumamış, konuya hakim olmayan, genç ve toy anlamları vardir.

Sizin evinizde makinede yıkadığınız programa karıisa aa bu daha ekonomik bunda yıka.kendi kendine evime aldığı bibloyu burda dursun kaldrma demesi.brn yerini değiştirdiğimde alıp yine istediği yere koyması.kendi akrabaları bana geleceği zaöan mıtfaga girip bana sormadan yemek yapmaya kalkması.ama bunlar hep iyiliktennnn kötüyüm bennn.çünkü hiçbirine agzımı acup bozmadımmm.hafif tebessüm ettim geçtimm
Açtığın konuda yaptığı kötülük yok.
Makina da tavsiye verebilir tecrübesinden ötürü.
Tabi ki evinin eşyalarının yerine karisamaz .Ozaman net bir tavırla koyduğu yerden alıp benimde burda durmasını istiyorum dersin.
Sadece açtığın konuda dediğim gibi kötü niyeti görünmüyor.

Bak konu sahibi gorumcemin niyetini bilmiyorum ama konuya bu sekilde girersen insanlarin seni haksiz gormesi normal.
Cunku yemek getireyim demis iyi beslen demis vs.
Sen baska kötü sey anlatmamissin ki. Insanlar baska ne anlayabilir ilk mesajindan?
Ha sonra baska sorunlari da anlatmissin millet de onlari okudukça ancak daha gercekci yorumlar yapabilir.
Anlatabildim mi

Ben yaptıklarında yine kötü bişey göremedim.yani art niyetli değil bence görümcen.

Öncelikle hayırlı ramazanlar.
4 aylık hamileyim.sorunlu bir hamilelik geçiriyorum mide bulantılarım yüzünden hiçbir hayatım kalmadı zaten derken az da olsa hafifledi .bunada şükür bebek sağlıklı olsun yeter ki
Kızlar konum ise aslında dert ettğim sey.
Hamileliğim boyunca eşimle çok bi sıkıntı yaşamadım yani ilgisizliğini filan dert etmedim diyelim.dert ettiğim sey.görümcem.biraz değil fazlasıyla bilmiş.vitaminlerini içiyo mjsun onu yedin mi bunu yedin mi .bişi olursa bana sor.artık yettii .sanki ben ilaç içmeyi akıl edemiyorum beslenmemi önemsemiyorum sanki bende beyin uok ben bilmem ben cahilim o kontrol altında tutuyor.görümcemi henüz kibarca uyarmadım çünkü sağlam bozucam kibar filan olamicam.yaşıda benden 10 yaş büyükseni düşünüyor iyi niyeyli vs diyenleriniz olacak ama az çok tanıdıgım için öyle algılamıyyorum söylemlerini.eşime de aöylediğimde benden yana hiç olmadı agız dalaşına girdi ufaktan.
Yanii ablası onun gözündebeni ve bebeği düşünen iyi biri.buna karşılık kötü ben oluyorumbeni anlamıyosun bisey söyleyünce ben kötü olıyorum dedim .benim beynim yok mu anne olacak kişi benim herseyi en iyi sekilde ben yapmaya çalışmaz myım diyorum. Ama yok yok yok.nankör oluyorum kısaca.
Evlerimiz yakın rahatsızımbiraz dediğim için görümcem yemek getiriyim ilaç getiriyim vs dedi istemediğimi belirttim neden biliyo musunuz onlar böyle sanki göstermelik iyiylik yapıuo gibiler bişi olınca ben laf söyleyincede eşimin gözünde ben kötü oluyorum.eşime de anlattım böyle amaa beni anlayan bi adam yok.uzun oldu kusura bakmayın.
Erkek kardesimin eşi 5 aylık hamile
Ben ondan 7 yas buyugum
Agzımı acıp da tek birsey demEme
Gördüğümde bebek nasıl derim
Dr kontrolunden snr ararım
Bebek nasıl sen nasılsın derim
Anne olacak o
Bilir ya da bilmez
En nefret ettiğim seydir bilmişlik taslamak
Uyuz olmakta haklısınız
Bunu eşinize yansıtmadan halledin
Bnm benden farklı bir sehirde yasayan ve ehliyeti de arabası da olmayan görümcem kısınn aradıgında kış lastiği aldın di mi
Ne marka. Aldın
Onu alsaydın bunu alsaydın dedi
KıZım senin arabayı bırak ehliyetin bile yok
Ben 14 yıllık şöforum
Bizim görümce de uzakta ama cok karısır
Kendi de der ben siZin kucuk annenizim der
Bu arada biz eşimle 37 yasındayiz
Ev aldık alarm taktırın
Evin sigortalarını değiştirin
Onu yapın bunu yapın
Uzaktan atıp tutması kolay
Daha kardesinin evini gelip görmedi 3 senedir ama bizi cok dusunur:)

Valla görümce adayıyım bende gelinimiz hamile kalsa bende hergun arar herhalde yemek getireyim şunu ye bunu ye bunu yapma diye söyler dururum diye düşünüyorum ki şuanda da arkadaşlarıma söyler dururum acaba onlarda böylemi anlıyor beni balayı konusunda eşinin sucu o çağırmaya gelemezdi biblo konusunda sen haklisin ama sınırını çizmeyi bilmelisin o alıp değiştirse bile sen hayır ben burda durmasını istiyorum diyebilirsin kocana böyle der durursan senden soğur benden söylemesi erkek kısmına böyle yaklasilmaz ailesi kötülenmez sonra suçlu sen olursun

Back
X