Kocam, 4 aylık hamile ben, bilmiş görümcem. Yetti artık

Ben de bir gorumce olarak gelinimize sut icmesi icin ayagina bardakla sut goturmuslugum de olmustur saglikli seyler yemesini de soylemisimdir.annenin ve bebegin saglikli olmasiydi amacim.hele ablama sutu bol olsun diye ne hosaflar serbetler yaptim amacim yardimci olmak ve mutlu etmek.gorumcenizin hele yemek getireyim demesi hicte gosteris degil yapsa bir dert yapmasa bir dert siz gelinlerede yaranilmiyor.

Hamilelikte insanin psikolojisi hormonları alt üst oluyor. Bu durumda sizde normalden daha da hassassınız konular uzerinde bende 4 aylik hamileyim.
Bende esimin her şeyi batiyor seviyorum ediyorum demesi ilgisi bile batar mi insana. Batar çünkü hamileyim. Normal sekilde tepkiler veremiyoruz ve düşünemiyoruz. Bence sizde bu durumdan kaynaklı hassassinız. Boşverin kendinize ugraslar bulun felan. Rahatlatmaya calisin. Buradaki olumsuz şeylere de caninizi sıkmayın bosverin.

canım ben işin ehliydima agzı olan tavsiye verdi düzgün bir dişle biliyorum sagolun de

İki görümcem var küçük görümcem hamileligimde yemek göndermişti yayla çorbası kuru fasulye pilav pisirmisti bana hiç unutmam o günü,bulantı kusma yüzünden dusuk tansiyondan yerlerde surunurdum. Eşim yemekleri getirdi çorbayı kaseye koydu kaşığı bile bekleyemeden icmistim.Allah razı olsun, çok mı iyi anlaşıyoruz hayır ama he deyip geçiyorum. Yeri geliyor aynı evde büyüdüğüm kardeşimle anlaşamıyoruz.

Sevgili konu sahibi art niyet arama,onun yapısı bu de geç.ruh sağlığın için en iyisi bu

Görüncenizin göstermelik iyilik yaptığını düşünüyorsanız sizde göstermelik iyiliğe karşılık verin eşinize söyleyerek çöm hata yapıyorsunuz ipler koparmayın kimse kardeşinin üzerine kabul etmez tabikide çünkü ortada bi iyilik var oyğzden kesinlikle eşinizi görümcenize karşı doldurmayın.O kötü biriyse zaten zamanla görecek :)

Bence fazla kötü olmadan arayı soğutun ne bileyim dinleniyorum ,yemek yedim falan deyin..eşinize de söyleyin..insan hamileyken biraz tuhaf oluyor ama fazla samimiyet iyi değil tabi ki..bol bol naz yapın işte ama kötü olmayın ..sonuçta bebek olunca mecbur yardıma ihtiyacınız olacak..o zaman etsinler..daha neler yaşanacak..

Görümceniz fazla karışıyor olabilir ama sizde fazla alınganlık yapıyor gibisiniz. Siz öyle yazınca kendimi sorguladım. Kv evinde tüm salonun düzenini değiştirdim. Ama herkes memnun oldu ve kv arkadaşları kıskandı bile benim gelin hiçbişey yapmaz diye.

Şöyle düşünün evet bi süre sonra rahatsız edebilir ama ilacını kullandın mı vitamini aldın mı yemek yapayım mı demek iyi bişey. Yemek yapamadığınızda isteyin yapsın. hem göstermelik olmaz işe yarar işte . Bebeğinizin tadını çıkarın :)

Görümcenle ilişkinden bahsetmemişsin. Aranızda bişey mi geçti. Yazdıkların kadarıyla kime sorsan aynı şeyi söyler. Görümcende kötü niyet görmedim ben. Davranışları size battığı için fazla geliyor olabilir mi? Halbuki ne güzel ilgileniyor.

Hak yemek istemem tabi ki ama onlar kardeslerine aşırı düşkünler ona göstermelik demek istediğim.benim evime bile gelmezler gelin kalın derim yok.kardesleri çağırınca gelirler.daha çok sey var neyse

Eger su sekilde o insanlarla da iletisim kuruyorsaniz tabi gelip kalmazlar.
Kardes onlar, ucarak kosarak gelirler ama yemek getirdi vitamin ic dedi diye gorumceye takan bi kafayla kim samimi olmak ister :işsiz:

Bunların hiçbirini yapmasa buraya çok iilgisiz beni bebeğimi umursamıyolar diye yazacak mıydın merak ediyorum...

O kişiyi yanıyan benim.ki ben aet niyetli biri asla değilim.ben de evimde ğişirir getiririm.onun evimde masayı toplar öaaa kurar bi işi varsa elindem tutarım.sadeve hiç yüzgöz olmadık olmakta istemem.ben bu durum devam ederse birden yükselmek iatemiyorum.ayrıca bana karşı samimi değil bunu benden iyi kimse bilemez

Bir gorumce olarak soyluyorum;
Sultan suleyman hanin veliahtini doguruyormus triplerinden cikar misin lutfen
Bugun bir konu vardi gorumcem tebrik etmedi bebegimi diye sorsa samimiyetsiz, sormasa ilgisiz oluyor insanlar
Dogru anladigin tek sey var gorumcenin umurunda olan kardesi ve dunyaya gelecek bebegi sizle de el mecbur geciniyor bunu idrak ederseniz iyi olur zira yegeniyle omur boyu ilgilenecek..hazmedin ve durduk yere kalbinizi karartmayin

Öncelikle hayırlı ramazanlar.
4 aylık hamileyim.sorunlu bir hamilelik geçiriyorum mide bulantılarım yüzünden hiçbir hayatım kalmadı zaten derken az da olsa hafifledi .bunada şükür bebek sağlıklı olsun yeter ki
Kızlar konum ise aslında dert ettğim sey.
Hamileliğim boyunca eşimle çok bi sıkıntı yaşamadım yani ilgisizliğini filan dert etmedim diyelim.dert ettiğim sey.görümcem.biraz değil fazlasıyla bilmiş.vitaminlerini içiyo mjsun onu yedin mi bunu yedin mi .bişi olursa bana sor.artık yettii .sanki ben ilaç içmeyi akıl edemiyorum beslenmemi önemsemiyorum sanki bende beyin uok ben bilmem ben cahilim o kontrol altında tutuyor.görümcemi henüz kibarca uyarmadım çünkü sağlam bozucam kibar filan olamicam.yaşıda benden 10 yaş büyükseni düşünüyor iyi niyeyli vs diyenleriniz olacak ama az çok tanıdıgım için öyle algılamıyyorum söylemlerini.eşime de aöylediğimde benden yana hiç olmadı agız dalaşına girdi ufaktan.
Yanii ablası onun gözündebeni ve bebeği düşünen iyi biri.buna karşılık kötü ben oluyorumbeni anlamıyosun bisey söyleyünce ben kötü olıyorum dedim .benim beynim yok mu anne olacak kişi benim herseyi en iyi sekilde ben yapmaya çalışmaz myım diyorum. Ama yok yok yok.nankör oluyorum kısaca.
Evlerimiz yakın rahatsızımbiraz dediğim için görümcem yemek getiriyim ilaç getiriyim vs dedi istemediğimi belirttim neden biliyo musunuz onlar böyle sanki göstermelik iyiylik yapıuo gibiler bişi olınca ben laf söyleyincede eşimin gözünde ben kötü oluyorum.eşime de anlattım böyle amaa beni anlayan bi adam yok.uzun oldu kusura bakmayın.
Görümce bilmişlik yapıyorsa sende yap iğneliyorsa sende iğnele herşeyi eşine duyurursan haklı olsanda kötü sen olursun bu sefer bak görümce eşine anlatır eşin diycek demekki eşim haklı :KK66:

Kadın sana yemek getireyim demiş neresi göstermelik? Görümcen anaç bi yapıya sahip ne guzel abla lik yapıyor. Sen de istemiyorsan istemiyorum ablacım sağol dersin olur biter. Öküz altında buza aramasan daha iyi sanki değilmi?

Back
X