Kocam, 4 aylık hamile ben, bilmiş görümcem. Yetti artık

asıl niyeti kötü olan siz gibi geldiniz bana. hamilesiniz kırmak istemem ama kendinizi düzeltmeye çalışın bence.

Yahu kim kime gostermelik iyilik olsun diye yemek goturur ozel olarak?
Ne garipsiniz
Gorumceye takacaginiza kocanizin davranislarina takin

Konu sahibi tam derdini anlatamamış. Görümce iyilik kisveti altında yönetmeye çalışıyor.
Canın zor bir yemek çekse görümcen sen istersen yapar mı?
Yoksa kardeşi isterse mi yapar?
O zaman samimiyet ortaya çıkar. Senin anlattıklarını dinleyip akıl mı verir? Yoksa kardeşine göstermelik hep ona mı anlatır derdini, tasasını? Yani seninle de kardeşiyle paylaştığı sohbet konularını paylaşır mı?

konuyu nasıl tamamrn takipten çıkabilirim ? burdan bildirim gelmesin istiyorum ?

ama abla ile görümcenin yaklaşamı çok çok farklıdır benim için öyle enazından..

Tam 4 tane gorumcem var :)
Eger yaptiklari ya da soyledikleri her seyin altinda bir art niyet aranmazsa gorumceler de abla/kardes gibi olabiliyor.
Ama dedigim gibi en onemlisi kotu niyet aramamak, ararsan annenin soylediklerinde bile bulursun.

Bu anlattıklarınızı kendi kardeşiniz yapsa aynı ön yargıyla yaklaşırmıydınız acaba, Benimde kardeşim hamile bende her gün sorarım size sorulan soruları akıl edemeyip içmeyip kendine dikkat etmediğinden değil insanlık hali unutabilir bende gider yemeğini temizliğini yaparım onun iyiliği için pis olduğundan veya yemek yapamadığından değil dinlenmesine fırsat yaratmak için sadece bazen insanlar böyle gösterir sevgisini saygısını,,

Bana gostermelik gibi gelmedi.
Gostermelik olsun diye sahsen ramazan ramazan gelinimize yemek goturmeye ugrasmazdim. Kendi yemegimi zor yapiyorum.

sende hamilelik sendromu var herade:)
ha bu arada bende kocam 4 aylık hamile diye okudum yuhh diyerek girdim buraya hahaha

Görümcenizin ilgisinden bu kadar rahatsızsanız eğer ki ve onu yapmacık buluyorsanız en küçük rahatsızlıkta laf arasında da olsa bunu ona söylemeyin ki geleyim gideyim konusu yapamasın

benim birtane ve eşimin tek kardeşi kız kardeşi olmadığı için görümceme kızkardeşlik yaptım o derece abla abla dedim 2 yaş aramızda hepp sıkıntısında falan yarfımcı oldum moralmen dahi hertürlü.fakat dost kötü günde belli olurmuş..bi kürtaj oldum onların bulunduğu şehirde onun drna.. kürtajdan sonra (kalmamızı istediler) iki gün hem ağrıdan hem üzüntüden müsade isteyerek odamıza gidip yattım ara ara.ve aylar sonra kardeşiyle kendi aralarındaki bi mevzudan tartıştılar kavgayı benim yatmama getirmiş resmen dökmüş içini.eşim dediklerine şok oldu.demekki her görümce aynı değil.ondan beride mesafeliyim anca kendi laf atar yoksa konuşmam pek
Tam 4 tane gorumcem var :)
Eger yaptiklari ya da soyledikleri her seyin altinda bir art niyet aranmazsa gorumceler de abla/kardes gibi olabiliyor.
Ama dedigim gibi en onemlisi kotu niyet aramamak, ararsan annenin soylediklerinde bile bulursun.

Çocuk sahibi bir kadınsa ne çektiğini bildiği için ve tecrübesini paylaşmak için söylüyordur ki bunu iyilik için yapıyordur. Ramazan günü sana yemek getirmek isteyen birine sırf görümcen diye kötü düşünüyorsun ya valla bravo! Bence biraz kalbini temizle.

bence sen çok kafanda kuruyosun görümcenide takmışsın kafana geçmiş konundan hatırladım kocanı duşta dinliyodun abdest aldı die tribe girmiştin

Hamilelıkten dolayı gergın olabılır mısınız?
Belkı sevmedığınız ıcın gorumcenızı o yuzden yaptıkları batıyo olabılır.
sızı asla elestırmıyorum ama bıraz da ıyı taraflarını gormeye calıssanız.
Tabi ki yasadıklarınız sıze ozel ama bence bırsey yapıyosa bunu esınız gorsun sonra ılerıde esınle aran acılmasın.

bana ark niyetli gibi gelmedi görümceniz. bana da bir tanıdığım sürekli dini içerikli görevler vermeye çalışıyordu. çocuk doğmadan kuranı hatmeti, kırk yasini kırk cevize oku ye böggg geliyodu artık ama sizinki yardım ediyor. İlk hamilelliğinizse eğer vitamin vs söylemesi de güzel. doktor bir şeyi atlasa ben o tahlilin haftasını kaçırıyordum. ayrıntılı ultrasonumu mümkün olabilecek son hafttada yaptırabildim niye doktorum söylemeyi unuttu vs. o yüzden bilnçli yardımı gözardı etmeyin derim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…