Kocam, 4 aylık hamile ben, bilmiş görümcem. Yetti artık

Aşırı ilgiden sıkılmışsınız ama ben mesajınızda kötü görümce göremedim . Ayni şeyi kendi ablanız yapsa yere göğe sığdıramaz , eşinize de sürekli anlatırdınız muhtemelen .
He he deyip geçin ya da laf arasında şakayla karışık abla bu kadar sık boğaz etme deyin ne olacak , yaşı sizden büyük o nedenle size ablalık yapmaya çalışıyor . Siz hormonlardan sanirim kötü niyet arıyorsunuz . Biraz sakinleşin , umursamayın hamileliğinizin tadını çıkarın .

Bu ilgi benim hoşuma giderdi aslında aramasa sormasa buna üzülürdünüz daha çok bence kötübiyetli değil

ama abla ile görümcenin yaklaşamı çok çok farklıdır benim için öyle enazından..

Ben kötü bir niyet görmedim görümcede. Hiç ilgisiz olmasindansa cok ilgili olsun ne olacak. Böyle yaparak aileni huzursuz etmeye devam edersin. Bu konunun üzerinde durmamaya çalış bence.

Canım ben de kötü görmedim ve bunu hormonlara bağladım o yüzden o kadar normal ki

Ama sen yine de istemiyorsan ki en doğal hakkın

Ablacim çok teşekkür ederim bizi düşünüyorsun ama ben hallettim yemek işini. İlaçlar vitaminler için de bi uygulama indirdim o bana saatinde haber veriyor çok sağol senin söylemene gerek kalmadı de ama kibarca de.

Allah bebetolarmizi korusun:)

Düşünse kabahat düşünmese kabahat
Aynı şeyleri eşiniz söylese sorsa hoşunuza gider .böyle düşünmezdiniz

Keske benim de gorumcem olsaydi da bunlari yapsaydi
Esimin teyzesi bazen guzel yemek yapinca gonderiyor hamileyim diye. Nasil mutlu oluyorum. Cunku sana deger verdigini gosterir. Cocuk dogunca ver eline birlikte bakin. Seni sevmesi deger vermesi cok buyuk firsat bunu kacirma.

Herkes görümceyi haklı görmüş. Birazdan konu sahibi başlar "... ama bilmediğiniz şeyler var, bana şunu yaptı, bana bunu yaptı" diye sıralamaya.
İlla suçlanacak görümce.
Hem bende görümceyi haksız buldum. Ne o öyle yemek yapmayı teklif etmeler. Allah korusun ya zehir koysa içine.

Canım sakin olmaya çalış görümceni sen daha iyi tanırsın eminim ama eşine şikayet etmek en büyük hata..sende onun yaptığı gibi iyi olacaksınki hem hersey canını sıkmaz hemde eşin arada kalmaz..eşleri en çok bunaltan seylerden biridir şikayet.ayrıca kırıp geçmeni kimseye bi faydası yok.insanlarla anlaşmak için biraz sabırlı,bazen sağır bazen kör,bazende dilsiz olucaz..hamileliğin verdiği bi streste vardır elbet ama lütfen bebeğini düşün rahat olmaya çalış o da bunlardan etkilenmesin sen bebeğine odaklan..

Nankörsünüz bence. ne görümceler var nelerini okuyoruz burada. madem rahatsız oluyorsunuz güzelce izah edin içinizde biriktirip insanlara kusmayın gebesiniz horonlarınızdan da böle hissedebilirsiniz ama su mubarek ramazanda kalp kırmaya değer mi allah aşkına gelip gitmese ilgilenmesede o zaman ilgilenmiyo filan derdiniz heralde kalbinizi bu kadar karartmayın

cok bilmiş insanlardan sürekli şunu yaptın mi bak böyle yap bak onuda yapmalısın diyenlerden bende biktim arkadaşım kimisi sen kötü niyetlisin demiş yok alakası onların da basinda oyle birileri olsa sürekli başlarında ağaç kakan gibi konussa demezlerler öyle yaşayan bilir ne diyim

Kucuk cocuk gibi herseye mudahale edip, akil sormadan akil vermeye calisan insanlarda bende nefret ederim
Olurda tecrubelerine basvurmak istersem ben sana basvururum, nedir yani surekli takip altinda tutmak
Ben sevmem oyle seyleri
Senin gorumcenin yaptiklari da anlattigina gore baya rahatsiz edici duruma ulasmis, bence sen sinirlarini belirle, o kadar mudahil olmasina izin verme, bu senin elindee

bir iş arkadaşımız gecen ay doğum yaptı
hamileliği boyunca biz de hep ona bu şekilde şeyler söyledik
bu bizim kötü biri olduğumuzu mu gösterir
kafaya takmaya yer arıyorsunuz boşuna
rahat olun biraz bırakın insanlar yardımcı olsun

kadın sana soruyor da noluyor anlamadım.
sorsun . he de geç. içtim. yedim . vs .
ya da yiyemedim , yemiyorum . her neyse .
bunu dert edecek ne var anlamadım. sanıyorum hamilelik hormonları.

eşine neden ablasını şikayet ediyorsun . ben de ablama laf dedirtmem tabi. üstelik yaptığı iyi niyetle bi şey . siz kötü algılıyorsunuz bana sorarsanız .
iyi tarafından bakmaya çalışırsan çok farklı göreceksin niyetini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…