Eşim çalıştırmıyor üzerinede harcşığımı sormazburda kızman gereken kişi ailen, bence birilerinden para bekliyo olmanın ağrına gitmesi lazım, özellikle arkanda kimse yokken.. Ben hep şunu derim, ailen arkanda olabilir ki bu çok önemlidir, allah korusun hepsi bir gün ölecek o zaman nolucak? Her zaman bu mantıkla bir hayat yaşamak gerektiğine inanıyorum. Şu an kendine en büyük kötülük çalışmaman..
Evden çıkmam hata oldu farkettim ama sonradan.2 saat sonra geri geldim ama çıkmış oldum bi kereValla ben kocanda öyle evden gidecek bi şey göremedim. Her evde tartışma olur. Adam hasta sinirleri bozulmuştur.
Fazla büyütmüşsün olayı
Eşim çalıştırmıyor üzerinede harcşığımı sormaz
.
Abini tuvalete at sifonu üstüne çek!
Acilen bir işe gir baba evine para getirirsen herkes seni sever ister.
İşe gir çalış .
Eğitim seviyeni yükseltecek aktivitelerde bulun .
Eşinin gözünden o ezik , güçsüz , muhtaç profilinden çık bakalım neler oluyor .
Adam kapında kul köle olur . Bu tipler böyle ...
Eşim çalıştırmıyor üzerinede harcşığımı sormaz
.
Ablam sen yetişkin bir insan değil misin? Niye babanı arıyorsun. Niye annene ablana haber veriyorsun. Baban için ne yapacağı belli olmaz demişsin abi bildiğin dengesiz çıkmış. O abi kim allah aşkına. Yerim ben öyle abiyi. Madem gidecek bir evin yok o abiyi de sil hayatından.
Eşine gelecek olursam hastayken karısı bakmış ilgilenmiş diye haddini aşmış. Sen sevdikçe ilgi gösterdikçe degersizlesmisin. Sana nasıl davranıyorsa sen de öyle davranacaksın bu kadar basit. Biraz dişli olun yahu.
babanızın verdiği tepkiyi anlamadım ben, size mi kötü konuştu eşinize mi? gel falan demedi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?