Kocam abimden aldığı cesretle zaferini ilan ettiiii.

Calistirmama durumu evden cikarmamak mi? Yani evden cikmamanizi mi istiyor? Sosyal hayatınız var mi, komşulara günlere vs gidiyor musunuz? Eger yoksa, hic evden cikamiyorsaniz evde bir seyler uretip para kazanin, mesela cocuk falan bakabilirsiniz.

Evden çıkabiliyorsaniz da kimseye haber vermeden o kurslara gidin, sertifikalar alin. Boyle boyle kendinize guveniniz gelecek. Sizin maddi özgürlüğe ihtiyacınız var.

Çalıştırmıyor ne demek? Koskoca kadınsınız. Ona böyle fırsat verdikçe tepenize çıkar.
Abinize sözüm yok. Allah'a havale ediyorum.

Yazıklar olsun abine. Benim zircahil amcam dahi kızımı hizmetçi gibi kullanıyorsunuz diye kendi boşaltmaya kalktı. Bu nasıl abi. Ne demek namussuzluk olmadıkça vs. Kocan tövbe estağfurullah başkasına mi peşkeş cekicek illa bosanman için . Yapacağın şey belli. Kendine uygun bir işe baslamali,ev arkadaşı arayanlar için siteler var. Oradan ev arkadaşı arayan üniversite öğrencileri olur,ne olursa onların yanına yerlesmelisin. Kocan fena gaza gelmiştir , Allah ıslah etsin.

Eşim çalıştırmıyor üzerinede harcşığımı sormaz
.
Var mı mesleğin? Ona rağmen mi çalıştırmıyor ? Yoksa ne iş yapacağını bilmiyor mu ?
Çalış,kimseye minnet etme.. kimseden fayda yok zor günde.

kendi kararlarinizi almaya baslayin konu sahibesi.. anneni arayinca ne yapacagini sorma mesela bastim ciktim de.. abinede kes sesini karisma benim.isime de... kocanada artik ne demek istersen onu de. isyan cikar.. rahatlarsin

O abiye sormak lazım senin yerinde kızı olsaydı yine damadı arayıp aynı cümleyi mi kuracakti

Bir arkadaşımız şu hayatta bir tek kendine güveneceksin demiş. O bile YANLIŞ..

Biz bile kendimize bilerek ve ya bilmeyerek, elimizden gelsin gelmesin ne kötülükler ne hatalar yapıyoruz farkında olmadan. Çünkü nefs taşıyoruz..

Sadece Allah'a güvenip işini, sıkıntını O'na havale edeceksin. O zaman hiç kuşku yok her musibet, bela, kötülük Rabb'imizin izniyle hayra döner. O sıkıntıların gitmesi için hayırlı kapılar açılır. Bundan hiç şüphem yok Elhamdulillah!

Bu hayatta benim felsefem kendimde dahil çevremdeki hiçbir beşeri mahlukata güvenmemek sadece Allah'a güvenmek. İnanın bunu idrak edip ona göre bir hayat tarzı belirlersek hiçbir beşeriye muhtaç ettirmez bizi Rabb'im dilerse.

Rabb'im senin ve tüm sıkıntı çeken kardeşlerimizin yardımcısı olsun.. Allah eşine de yaptığı hatanın farkına varmasını sağlayacak irade, akıl, iman versin. Üzme kendini.. Allah'a sığın.. O, dilerse bu durumdan seni hayırlı bir şekilde kurtarır..

Allah'a emanet ol..

çıldıracağımmmm çıldırdım okurken böyle abinin zihniyetine ben... yazıklar olsun içim sızladı annen baban arkanda sen sakınnnn üzülme abine susmak düşer. annen baban varken kimseye laf düşmez. o kadar üzüldümki bunu okuduğuma Allah yardımcın olsun güzelim sakın üzülme ya. zafer ilan ederse yarın başka şeylerede cesaret eder dilim varmıyor ama.. sen dikkatli ol anneni özellikle babanı her konudan haberdar et. bu konularda çok hassasım uzattıysam kusuruma bakmayın..

Bu hayatta sadece kendine güveneceksin. Hele de kocaman yetişkin bir kadın olmuşsun, ana baba, abi, koca, bunların dediğiyle hayatını idame ettiremezsin. Öncelikle kendi ayakların üzerinde dur. Gir bir işe çalış. 3-5 kuruş harçlık derdine düşmezsin böylece.

Kavgayi ikiniz ediyosunuz. Anani babani biye sokuyosun ki araya? Sen suclusun bu yuzden. Evlilik 2 kisilik.

Bu hayatta bir tek kendine guveneceksin.

Aynen

Annene babana ne yapayım diye neden soruyorsun

Sen bir bireysin bu tarz kararları kendin almalısın

Abini ablanı onu bunu ne karıştırırsın ki

Anladığım çocuğun vs de yok

Bu kavganın asıl sıkıntısını bulmak lazım Ada'm senin kuaföre gitmene neden bu kadar kızdı zira onun derdi odaya girişin vs değil onu dinlemeyip kuaföre gitmen

Esin normalde böyle konusurmu sizinle yani böyle terbiyesizlikler yaparmi sonradan Özür diledimi senden

Calisan kadin her zaman ozguveni yuksek olan ve kendi ayaklari uzerinde durabilen guclu bir kadindir. Esinin bes kurusuna tamah etmektense uc kurusa hayatini devam ettirmeye calisin ne annene ne babana nede yaninda bi erkege ihtiyaciniz yok yasamak icin.. kendi basinizin caresine bakin.. ama yinede oturup bi orta yolu bulmaya calisin eger ayni sekilde devam ederse esiniz ortada zaten musterek bi hayat kalmistir..

Niye boyle sacma bi olay yuzunden ailenizi karistirdiniz ki hele abinizin boyle angut bir adam oldugunu bilmiyormuydunuz ona haber verdiniz eti senin kemigi bizim nedir. Esinizi kesinlikle alttan almayin aileniz olmasa da siz kendi ayaklarinizin uzerinde durabilirsinz kopek gibi davranmasini istemiyosaniz ona muhtac olmadiginizi gosterin

Ya ben en cok seni hem çalıştırmayıp hem de kuaför paranı vermeyen kocani dönüp içeri girip seçmene takıldım.
Az daha kaldirsaydin adamın kicini kardeş.

Belki banlanacam ama abin tam bir ...... neyse gece gece...sanki kasapta hayvan satıyor yobaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…