Kocam abimden aldığı cesretle zaferini ilan ettiiii.

Eşim çalıştırmıyor üzerinede harcşığımı sormaz
.
şahsen şu cümle kadar hiç bir cümle bana aciz gelmiyo kusura bakmayın, kendi isteğinizle çalışmazsınız (bunu da anlayamıyorum ama saygı duyuyorum) ama eşim çalıştırmıyo demek ne demek, siz bunu nasıl kabul edebiliyosunuz hayret, ailenize kızmamak lazım kendini düşünmeyeni ailesi mi düşünsün

Babamın ödü patladı boşanıcam diyeee.ben para gönderirim sana dedi.yani ailem de istemiı beni
Evde de huzurum yok
Eşim zaten belliii.çok çıköazda özgüvensiz ezil hissediyorum ben napıcammm.

Üvretliyi geçtimm icretsiz kusr vardı çok iatediğim bir branş ona bile göndermedi benii.elimi kolumu bağlıyor
Sırf ona mubtac olayım.gelişmiyimm.

Elini masaya vuracaksın gideceksin o kursa yoksa bu adam seni çok ezer.
Bak burada kaç kadın var . Lise mezunu evlenmiş bakmış eşi çok bozuyor kadını .
Üniversite okumuş , çalışmaya başlamış , bir şeyler yapmış ...
Şuan hepsi aynı kanıya sahip : eşim eskisi gibi değil .
Hiç mi bir şey yapamıyorsun ?
Evde priz yap , nikah şekeri yap . Bir şekilde çalış , didin .

Çalıştırmıyo kavgasınu kaç kere ettimm.tatlı söyledim yokkkkk
Yokk yokkk

Bir kadın evlenmeden önce ve evlilik sırasında nasıl bir duruş sergilerse kocası da ona o şekilde davranıyor.

Nişanlılık döneminde iyi tanıyın iyi karar verin hayatınızda ki tüm olumlu yönleri vampir gibi emen,sizleri eve kapatan,calismamaya zorlayan adamlardan uzak durun.

Çalışmayı istememek kocanizin tercihi değil sizin tercihiniz olsun.

İlk başlarda evde oturmak cazip geliyordu ama böyle seyler yasandıkça ayağa kalkmak istiyor insan.bi yol bulucam kendimeee

Yaziklar olsun abinize. Boyle insanlar yuzunden kadinlarimiz eziliyor. Halbuki adam gibi arkanizda dursa esinizde cekinirdi kotu davranamazdi.

Bende abimi aklı selim sandım hep çok güvenmiştimm amaa bir aıkıntımda bana bunu yaptıııı.onuda allah ıslah etsinnn

Abiniz bu lafı etmiş midir gerçekten
Ya eşiniz uyduruyorsa
Cimri insan ile geçim çok zordur
Herşey oturmadan Bebek yapmayın bari
Ve son sözüm evet çalışın
İşe girin
Bu sebebten sizi boşayacak mı
Kendi bilir

Çalıştırmıyo kavgasınu kaç kere ettimm.tatlı söyledim yokkkkk
Yokk yokkk
canım benim eşime de kalsa çalışmamı istemiyo ama asla ve asla kabul etmeyeceğimi çok iyi biliyo lafını dahi edemez,yani mesele tatlı konuşmak değil, kendi değerlerini önemsetmek, bir erkek bir kadının çalışmasını neden istemez bilmiyorum

mm dedim aradım annemi anlattım olayı.babamla konuşun bana napacagımı söleyin dedim.

ne yapacağınıza anneniz babanız mı karar versin istiyorsunuz..
eşim çalıştırmıyor diye çalışmıyorsun.
eve dönüp dönmemenize abiniz karar veriyor..
siz bu hayatın neresindesiniz ?

ahh su aileleri her kavgada ortaya katmasaniz.kendiniz halledebilseniz yada rest cekebilseniz ne yapacaksaniz.sonuc olarak simdi siz esinizlesiniz demi abinizede kirildiginiz cabasi..bana baska baska sorunlar var gibi geldi abinizin davranisi yanlis tabiki ama esinizi tanimadan onun hakkinda onyargili olmak istemem siz cimri diyorsunuz belki sizin eliniz boldur odaha tutumludur felan.v.s .ise girip calusmanizu tavsiye ederim.insallh hersey yoluna girer

Üvretliyi geçtimm icretsiz kusr vardı çok iatediğim bir branş ona bile göndermedi benii.elimi kolumu bağlıyor
Sırf ona mubtac olayım.gelişmiyimm.

çalıştırmıyor, kursa göndermiyor, e siz bunlar için neden izin istiyorsunuz?
koskoca yetişkin kadınsınız ne yapacak gideceğim derseniz dövecek mi? kapıyı üstünüze mi kitleyecek?
kayıt yaptırın gidiyorum diyip gidin.
siz adamın sözlerini kanun gibi kabul ederseniz adam da canının istediği gibi direktif verir tabi.
bundan sonra nefes alma dese ölecek misiniz?

Ya abiniz nasıl olur böyle bir şey der, inanmakta güçlük çekiyorum. Birileri eşinizin uydurmuş olabileceğini söylemiş ama zannetmiyorum, yüzünüze de saçmasapan konuşmuş gelecek evin yok vesaire. Eşinizin de üzerinizde baskı kurmasına izin vermeyin, ailenizden yüz bulacaktır ama. Bu şekilde izin alırsanız her şeyde, o da size patronunuzmuş gibi izin vermeye çalışır. İzin almayın, haber verin. "Gidiyorum", bitti. Siz ne eşinizin kölesisiniz ne de ailenizin.

Bu erkeklerin kadinimi calistirmam laflarina ne bakiyorsunuz ki?
Eski sevgilimde ben esimi calistirmam yorulmasin etmesin diye tatli gostermeye calisirdi.
Baska bir gun kiz kardesinin ingilizce kursa gitmesini desteklediginden konusur iyi bir sirkette is bulmasindan bahsederdi.
Kendi canlarina gelince kimseye bogun eymesin calissin ama bize gelince calistirmam. Yok yaa

Ablacim cok caresiz bir durum. Ne soylenebilir bilemiyorum. Ben bir kez daha anladım ki bir kadının bir gelirinin olması, erkeğe muhtaç kalmaması çok önemli. Sence neden senin üstünde böylesine otoriter bir hakimiyet kurmaya çalışıyor? Resmen kendi erkekliğini ve gücünü ispat etmeye çalışıyor gibi...

Belki taşlanacağım; ama yine de yazacağım.
Önceki konularda da hep sizin abartıp kavga çıkardığınızı düşünmüştüm ki hala aynı düşünüyorum.
Benim etrafımda bazı kişiler var, sürekli ailesi ile münakaşa halinde hem de küçücük şeylerden dolayı, durduk yere kavga çıkarıp bi de abartırlar evde ne huzur ne sıhat bırakırlar, o kişiler için de sürekli çevrede "kimse bunla evlenmez, evlenen buna katlanamaz iki günde boşanır." şeklinde konuşulur ve gördüğüm kadarıyla bu kişilerin aileleri de bıkmış durumdalar, "evlense de kurtulsak" modundalar. Ben şahsen sizi de bu kişilere benzettim, ailenizin arkanızda durmamı sebebi sanki sizsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…