kocam acaba seviyor mu beni yardımmm.. lütfen

zaten 1 gün içinde tanıştık ve sonraki gün sözlendik.tabi ben sevdim. ama eşim hep garip davranıyordu. ayrı şehirlerdeydik. aramıyordu konuşmuyordu ben nedenini soruncada birbirimizi özleyelim diye cevap veriyordu.

keşke öyle olsaydı. bi 2 haftaki konuşmamızda bana bu durumu(yani sevmediğini ) kabullenmemi söylemişti. beni sadece çocuğunun annesi evinin de hanımı olduğuum için sevdiğini söylüyor.

Çok incitici söyledikleri ne diyeceğimi şaşırdım :çok üzgünüm:

belkide başta bütün hata bende . hiç araştırmadım soruşturmadım eşimi. evlendikten sonra bilgisayarında sayfasının açık olduğunu gördüm ve öylesine bi bakayım dedim. iş yerinden bi kızla samimi konuşmalarına rastladım. bunu sorduğumda kızdan biz evlenmeden önce hoşlandığını söyledi. yani hala devam ediyordu :çok üzgünüm: evliliğimizn ilk ayları ve beni sevmiyordu o zamanlar ve bana karşı buz gibiydi.

belkide başta bütün hata bende . hiç araştırmadım soruşturmadım eşimi. evlendikten sonra bilgisayarında sayfasının açık olduğunu gördüm ve öylesine bi bakayım dedim. iş yerinden bi kızla samimi konuşmalarına rastladım. bunu sorduğumda kızdan biz evlenmeden önce hoşlandığını söyledi. yani hala devam ediyordu :çok üzgünüm: evliliğimizn ilk ayları ve beni sevmiyordu o zamanlar ve bana karşı buz gibiydi.

Hatanız eşinizi araştırmamak değil,sizi sevmediğini bile bile evlenmek olmuş..:çok üzgünüm:
Üzgünüm ama bu böyle..
Çünkü insan sevildiğini hisseder..:delphin:

ama evlendikten 6 ay sonra filan -benim zorlamalarımla benim küsmelerimle- bana yakınlaşmaya başladı. fakat ama hala önceden de yazdığım gibi ne doğru düzgün konuşuyor ne de yüzüme bakıyor. evlendiğimizden beri kendisine başka bir uğraş arıyor ki benden uzaklaşsın.

ama evlendikten 6 ay sonra filan -benim zorlamalarımla benim küsmelerimle- bana yakınlaşmaya başladı. fakat ama hala önceden de yazdığım gibi ne doğru düzgün konuşuyor ne de yüzüme bakıyor. evlendiğimizden beri kendisine başka bir uğraş arıyor ki benden uzaklaşsın.

eşiniz de evliliği şirket kurmakla eşit görenler grubundan sanırım...sıcak evimde işimi gücümü yapacak, çocuklarıma bakacak, yanımda taşıyabileceğim biri var....yeter....bence sorgulamak için biraz geç kalmışsınız...değişmiyorsa böyle kabullenmeli mutlu olmaya çalışmalı...bi yerde eşinizin sizi sevmediğini, sadece çocuklarınızın annesi olarak gördüğünü söylemiştiniz....seviyormu diye sormak yerine aranızdaki ilişkinin boyutunu nasıl değiştirebilirsiniz onu düşünün ya da böyle kabullenin...
zaten sevgisiz ve heyecansız başlamışsınız anladığım kadarıyla

küsmek. surat yapmak, sogulamak yerine ortak noktalarınızı keşfedip onların üzerine gidebilirsiniz....ya da ne bileyim onun sizi sevip sevmediğini sormak yerine siz sevginizi gösterip bazı şeyleri anlamasını sağlayabilirsiniz...siz onun size davranmasını istediğiniz gibi yaklaşın (yapmıyorsanız tabi)

peki siz çok mu seviyormuydunuz ki bu durumu bile bile evlendiniz....

Canım benim yazdılarını okudum ve çok üzüldüm senin adına.
Ama lütfen moralini bozma,durumu lehine çevirmeye çalış.
Az çok anlamışıdır eşinin ne tarz bayanlardan hoşlandığını
ya da hangi özellikleri aradığını.Anlamadıysan da öğrenmeye
çalış belli etmeden.Ona göre çeki düzen ver kendine kiloluysan
zayıfla,ya da çok zayıfsan biraz kilo al.Saçın başın giyim
kuşamınla eğlenceli bir oyuna başla derim ben.Elbette keşke
bu halinle eşinin kalbinde fırtınalar kopsa keşke ama olmuyorsa
ve bu durumdan da rahatsızsan herşey senin elinde.Türk
filmlerinde olur ya önce sevmez karısını adam sonra karşısına
büyük bir değişim içinde çıkar ve deli gibi tutulur.Çok abartılı
olsa da filmler gerçekte böyle.Bir sürü çift var tanıdığım deli
gibi aşık olup evlenen ama sonunda bütün heyecanını yitiren.
Yuvayı dişi kuş yapar.Ben 4 senelik evliyim bir de çocuğum
var ama hala her ay yeni bir gecelik vs. alırım.Evlilik öncesi
flörtü şu an yaşarsınız ne kadar güzel olur.Ama asla eşine
beni seviyor musun dye sorma bu senin kendine güvensizliğini
sergiler.Çok üstüne düşmeden cilveli baımlı bir hatun ol eve
geldiğinde huzurlu sevgi dolu bir kadın bulsun.Başka ne ister ki erkek:1hug:

Canım benim yazdılarını okudum ve çok üzüldüm senin adına.
Ama lütfen moralini bozma,durumu lehine çevirmeye çalış.
Az çok anlamışıdır eşinin ne tarz bayanlardan hoşlandığını
ya da hangi özellikleri aradığını.Anlamadıysan da öğrenmeye
çalış belli etmeden.Ona göre çeki düzen ver kendine kiloluysan
zayıfla,ya da çok zayıfsan biraz kilo al.Saçın başın giyim
kuşamınla eğlenceli bir oyuna başla derim ben.Elbette keşke
bu halinle eşinin kalbinde fırtınalar kopsa keşke ama olmuyorsa
ve bu durumdan da rahatsızsan herşey senin elinde.Türk
filmlerinde olur ya önce sevmez karısını adam sonra karşısına
büyük bir değişim içinde çıkar ve deli gibi tutulur.Çok abartılı
olsa da filmler gerçekte böyle.Bir sürü çift var tanıdığım deli
gibi aşık olup evlenen ama sonunda bütün heyecanını yitiren.
Yuvayı dişi kuş yapar.Ben 4 senelik evliyim bir de çocuğum
var ama hala her ay yeni bir gecelik vs. alırım.Evlilik öncesi
flörtü şu an yaşarsınız ne kadar güzel olur.Ama asla eşine
beni seviyor musun dye sorma bu senin kendine güvensizliğini
sergiler.Çok üstüne düşmeden cilveli baımlı bir hatun ol eve
geldiğinde huzurlu sevgi dolu bir kadın bulsun.Başka ne ister ki erkek:1hug:

söylediklerin çok güzel. deneyeceğim inş. herşey daha güzel olur... teşekkürler

Çok üzüldüm ama bu tek senin başına gelmiyor çok böyle tanıdıklarım var benim zamanla düzeldi eşlerini kendilerine bağladılar,ben bekarım ama ben o durumda olsam savaşırdım uğraşırdım eğer olmazsa boşanırdım sen hep bakımlı ol,temiz ol çalışabiliyosan çalış çalışamıyosan kurslara git kendini geliştirki eşinle konuşacak konun olsun ,güzel giyin herzaman ,gülücük eksik olmasın yüzünden ozaman kıskanmaya bile başlar,allah yardımcın olsun

Tanıştınız ertesi gün sözlendiniz ve sen çok sevdin...
NAsıl bir sevgi bu böyle tanımadan etmeden anlamak mümkün değil...
Adam nişanlıyken bile doğru düzgün arayıp sormamış, evlendikten sonra ne olmasını bekliyordunuz ki??
Sizi sevmediğini, hadi, sevmediğini demeyeyim de size ısınamamış biriyle evlenmeden önce düşünmeniz gerekirdi nbunu..
Evlenmişsiniz çocuık yapmışsınız, şimdi diyorsunuz ki kocam beni seviyormu...
Bir insan sevilip sevilmediğini gayet kolay anlayabilir... seven insan sevdiğinin yanında olmak ister, onu arzular, on< bakarken gözlerinin içi güler
Eşiniz sizeden uzaklaşmak için yeni meşgaleler arıyormuş, evlenmeden önce hoşlandığı bir kızla samimi sohbetine devam ediyor, size sizi evinin hanımı çocuğıunun annesi olarak gördüğünü ve o şekilde sevdiğini söylüyor....

Eşiniz sizi seviyor mu???
BU sorunun cevabı çok basit, ve aslında siz de biliyorsunuz ama kendinize dahi itiraf edemiyorsunuz....
Eşiniz sizi çocuğunuzun annesi olarak evin hanımı olarak seviyor.... Ama size aşık değil, sizi kadını olarak sevmiyor....
Çocuğuna iyi annelik yaptığınız, evini temmiz, karnını tok, kıyafetlerini ütülü tuttuğunuz sürece sizi seviyor.....
Üzgünüm ama siz de zaten bunu bile bile evlenmiş, hatta bunu bile bile çocuk yapmışsınız... Bu saatten sonra sorgulayıp daha çok tadınızı kaçırmayın... Siz bu durumu zaten kabullenmişsiniz, belli ki boşanmak gibi bir düşünceniz de yok... En iyisi sorgulamayın....

üstüne çok gitmeden nedn böle davrandığını sorunn.bazı arkadaşlarında dediği gibi bazı erkekler sevselerde sevgisini belli etmez.umarım senn kocanda bu erkeklerdendir.

Kendi düşen ağlamaz diyebilirim bu durumda sadece. Belli ki adam seni sevmiyor ki söylemişte zaten. Sen sevmediğini bile bile evlenmişsin bir de sanki çok lazımmış gibi çocuk yapmışsınız. Çocuk yapmadan önce sorgulamadın şimdi niye sorguluyorsun ki? O çocuğa ne kadar yazık ki daha anne babanın bile birbirini düzgün sevemediği bir yuvada büyüyecek. Zaten adı üstünde görücü uslulü tanıştığınızın ertesi günü sözleniyorsun sevmeden evleniyorsun bir anlaşma gibi. He seven vardır sonradan sen sevmişsin. Ama bu illa oda seni sevcek anlamına gelmez durumu baştan kabullenmişsin zaten. Sadece çocuklarının annesi ve evinin hanımı olarak sevilmeyi baştan kabul etmişsin. Umarım o çocuk öok fazla etkilenmez bu durumdan.

Kendi düşen ağlamaz diyebilirim bu durumda sadece. Belli ki adam seni sevmiyor ki söylemişte zaten. Sen sevmediğini bile bile evlenmişsin bir de sanki çok lazımmış gibi çocuk yapmışsınız. Çocuk yapmadan önce sorgulamadın şimdi niye sorguluyorsun ki? O çocuğa ne kadar yazık ki daha anne babanın bile birbirini düzgün sevemediği bir yuvada büyüyecek. Zaten adı üstünde görücü uslulü tanıştığınızın ertesi günü sözleniyorsun sevmeden evleniyorsun bir anlaşma gibi. He seven vardır sonradan sen sevmişsin. Ama bu illa oda seni sevcek anlamına gelmez durumu baştan kabullenmişsin zaten. Sadece çocuklarının annesi ve evinin hanımı olarak sevilmeyi baştan kabul etmişsin. Umarım o çocuk öok fazla etkilenmez bu durumdan.

Arkadaşım yorumun çoksert ve çok büyük konuşmuşsun. Lütfen biraz daha dikkat et. İleride senin bu halde olmayacağının bir garantisi var mı? Kaldıki konu sahibi burda akıl istiyor sende böyle diyerek insanları iyice umutsuzluğa itme lütfen!!!!

Arkadaşım yorumun çoksert ve çok büyük konuşmuşsun. Lütfen biraz daha dikkat et. İleride senin bu halde olmayacağının bir garantisi var mı? Kaldıki konu sahibi burda akıl istiyor sende böyle diyerek insanları iyice umutsuzluğa itme lütfen!!!!

İnsan mutsuz bir ailede büyüyünce küçük konuşmayı unutuyor ne yazık ki. Daha birbirini sevmeden tanımadan etmeden ilerde oluşacak olan sorunları dert etmeden çocuk yapan insanlara karşı bi garezim var evet. Ne olursa olsun hiç bi çocuk bunu haketmez bunun bilincinde olduğum için bir takım sorunları fazlasıyla yaşadığım için çok büyükte konuşurum yemin de ederim bunları yaşamayacağıma. Bu benim sorunum.. Üstelik ben hakaret etmedim etmemde zaten iki insan arasında ne yaşanırsa yaşansın umrumda olmaz sevmişler sevmemişler o onların bileceği iş. İşin içinde çocuk varsa üzgünüm daha yumuşak bir yorum yapamam.

Back
X