Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
keşke öyle olsaydı. bi 2 haftaki konuşmamızda bana bu durumu(yani sevmediğini ) kabullenmemi söylemişti. beni sadece çocuğunun annesi evinin de hanımı olduğuum için sevdiğini söylüyor.
belkide başta bütün hata bende . hiç araştırmadım soruşturmadım eşimi. evlendikten sonra bilgisayarında sayfasının açık olduğunu gördüm ve öylesine bi bakayım dedim. iş yerinden bi kızla samimi konuşmalarına rastladım. bunu sorduğumda kızdan biz evlenmeden önce hoşlandığını söyledi. yani hala devam ediyordu :çok üzgünüm: evliliğimizn ilk ayları ve beni sevmiyordu o zamanlar ve bana karşı buz gibiydi.
Hatanız eşinizi araştırmamak değil,sizi sevmediğini bile bile evlenmek olmuş..:çok üzgünüm:
Üzgünüm ama bu böyle..
Çünkü insan sevildiğini hisseder..
ama evlendikten 6 ay sonra filan -benim zorlamalarımla benim küsmelerimle- bana yakınlaşmaya başladı. fakat ama hala önceden de yazdığım gibi ne doğru düzgün konuşuyor ne de yüzüme bakıyor. evlendiğimizden beri kendisine başka bir uğraş arıyor ki benden uzaklaşsın.
belkide başta bütün hata bende . hiç araştırmadım soruşturmadım eşimi. evlendikten sonra bilgisayarında sayfasının açık olduğunu gördüm ve öylesine bi bakayım dedim. iş yerinden bi kızla samimi konuşmalarına rastladım. bunu sorduğumda kızdan biz evlenmeden önce hoşlandığını söyledi. yani hala devam ediyordu :çok üzgünüm: evliliğimizn ilk ayları ve beni sevmiyordu o zamanlar ve bana karşı buz gibiydi.
peki siz çok mu seviyormuydunuz ki bu durumu bile bile evlendiniz....
Canım benim yazdılarını okudum ve çok üzüldüm senin adına.
Ama lütfen moralini bozma,durumu lehine çevirmeye çalış.
Az çok anlamışıdır eşinin ne tarz bayanlardan hoşlandığını
ya da hangi özellikleri aradığını.Anlamadıysan da öğrenmeye
çalış belli etmeden.Ona göre çeki düzen ver kendine kiloluysan
zayıfla,ya da çok zayıfsan biraz kilo al.Saçın başın giyim
kuşamınla eğlenceli bir oyuna başla derim ben.Elbette keşke
bu halinle eşinin kalbinde fırtınalar kopsa keşke ama olmuyorsa
ve bu durumdan da rahatsızsan herşey senin elinde.Türk
filmlerinde olur ya önce sevmez karısını adam sonra karşısına
büyük bir değişim içinde çıkar ve deli gibi tutulur.Çok abartılı
olsa da filmler gerçekte böyle.Bir sürü çift var tanıdığım deli
gibi aşık olup evlenen ama sonunda bütün heyecanını yitiren.
Yuvayı dişi kuş yapar.Ben 4 senelik evliyim bir de çocuğum
var ama hala her ay yeni bir gecelik vs. alırım.Evlilik öncesi
flörtü şu an yaşarsınız ne kadar güzel olur.Ama asla eşine
beni seviyor musun dye sorma bu senin kendine güvensizliğini
sergiler.Çok üstüne düşmeden cilveli baımlı bir hatun ol eve
geldiğinde huzurlu sevgi dolu bir kadın bulsun.Başka ne ister ki erkek:1hug:
Kendi düşen ağlamaz diyebilirim bu durumda sadece. Belli ki adam seni sevmiyor ki söylemişte zaten. Sen sevmediğini bile bile evlenmişsin bir de sanki çok lazımmış gibi çocuk yapmışsınız. Çocuk yapmadan önce sorgulamadın şimdi niye sorguluyorsun ki? O çocuğa ne kadar yazık ki daha anne babanın bile birbirini düzgün sevemediği bir yuvada büyüyecek. Zaten adı üstünde görücü uslulü tanıştığınızın ertesi günü sözleniyorsun sevmeden evleniyorsun bir anlaşma gibi. He seven vardır sonradan sen sevmişsin. Ama bu illa oda seni sevcek anlamına gelmez durumu baştan kabullenmişsin zaten. Sadece çocuklarının annesi ve evinin hanımı olarak sevilmeyi baştan kabul etmişsin. Umarım o çocuk öok fazla etkilenmez bu durumdan.
Arkadaşım yorumun çoksert ve çok büyük konuşmuşsun. Lütfen biraz daha dikkat et. İleride senin bu halde olmayacağının bir garantisi var mı? Kaldıki konu sahibi burda akıl istiyor sende böyle diyerek insanları iyice umutsuzluğa itme lütfen!!!!