İnsan mutsuz bir ailede büyüyünce küçük konuşmayı unutuyor ne yazık ki. Daha birbirini sevmeden tanımadan etmeden ilerde oluşacak olan sorunları dert etmeden çocuk yapan insanlara karşı bi garezim var evet. Ne olursa olsun hiç bi çocuk bunu haketmez bunun bilincinde olduğum için bir takım sorunları fazlasıyla yaşadığım için çok büyükte konuşurum yemin de ederim bunları yaşamayacağıma. Bu benim sorunum.. Üstelik ben hakaret etmedim etmemde zaten iki insan arasında ne yaşanırsa yaşansın umrumda olmaz sevmişler sevmemişler o onların bileceği iş. İşin içinde çocuk varsa üzgünüm daha yumuşak bir yorum yapamam.
Burada yorum yapanların hepsi mutlu bir aileden gelmiyo ki!! Bir çoğu bu şekilde bir ortamda büyümüş ama yinede insanlara garezleri olarak yaklaşmıyolar. Kendileri aynı hataya düşmemek için çabalıyolar sadece o kadar. Benimde ailemde bu tür bir problem var. Çok mutsuz bir ergenlik dönemi geçirdim. Hatta büyük bi depresyonada girdim. Ama ne olursa olsun hiç bir zaman bu tür konulara böyle bu kadar sert yaklaşmadım ve yaklaşmayacağımda. Lütfen biraz sakin ol ve bakışını yumuşat. Bu bize değil sana iyi gelecektir.