Kocam "ağzın ne güne duruyor" dedi :(

bütün fentezilerimi zorlamama ragmen:26: bende hala bulamilmis deyilim
coban :44: fayfeng:44: cobanlarmi yapiyormus acabaki :44:ciks bulamadim

Bende bütün fantezilerimi zorlamama rağmen bulamadım :44: düşünüyorum... düşünüyorum... cıks yok bişi çoban fafenygine uyan..

adetliyken kocalrınızı boş bırakmayın,çoban fafeynki yapın o ne be dedim direk teyzemde aynı tepkiyi vermiş:))
yani bacagını ikiye kalıyosun işte sonra oradan devam ediyosun

bacağını ikiye katlıyosun ? yani bacaklar karına doğru çekiliykendenmi bahsetmiş ordan devam etmek derken aklıma oral geliyo benim ya o duruşta sürtünme de olmaz ki hemi de adetliyken hemide neden o şekilde olsun yani sürtünme olsa.. ee oralda değilse peki nedir bu çoban fafenygi yaa, bilen biri söylesin lüften

Anlamadığım çoban fafengi derken çoban mı öne çıkıyor fafenk mi? Yoksa bekçi fafengi doktor fafengi serbest meslek fafengi diye devam mı ediyor?

ama bacakları ikiye katlıyosun dedi arkadaş, dizlerinin üstüne çöküp öyle mi çalışıyo ağızlar anlamadım ben tövbe tövbe yaaa konu cinselliğe taşıncak

yok bence ikiye katlamak derken bacaklar karına doğru çekiliykenden bahsediyor olabilir sanırım çoban fafenygi oral ya

Ben bunda tepki gösterilecek bir şey bulamadım?

Tepki gösteren arkadaşların eşleriyle çok seviyeli ilişkileri olabilir, bilemem.

Üslup da çirkin gelmedi ayrıca bana, geniş bir insan da değilimdir..

Karı-koca arasında olamaz mı böyle muhabbetler?

Anlamadığım çoban fafengi derken çoban mı öne çıkıyor fafenk mi? Yoksa bekçi fafengi doktor fafengi serbest meslek fafengi diye devam mı ediyor?

işin doğrusu fafenk mi fofenk mi ? üşenmedim netten baktım..

FOFENK:
1. cengiz küçükayvaz ın ömerçip filminde çokça kullandığı laf*. ''tırt olum bu.'' manasına geliyor
2. yahşi cazibe adlı dizide ........mek anlamında kullanılan kelime

fafenk hakkında araştırmalar devam ediyor

yapmam de çık zorla yaptıracak degil ya hamileyim de bende hamileyim ama kocm kendisinden tiksinirim diye yaptırmıyo yaptırmazdaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…