Kocam "ağzın ne güne duruyor" dedi :(

esim gelince sorayim bi belki o biliyordur
bilmiyorsa yandik bide kötü biseymis

Sor sor tabi..biz google dan aramaya devam edelim.Biliyorsa sevabına gece gel anlat ama canım
Ama kafama takıldı valla çok güzel bir konuya parmak basmışsın oral olamaz
çoban dağda nerden bulacak oral yaptıracak birini

Çoban fafengini gören konuya gelmiş amma da meraklı varmış konuyu okuyanlar bianda çoğalıverdi
ne çobanmış arkadaş çobanın biri fanfinifinfon yapmış işte merak etmeyin. Hadi dağılın şimdi deermişim

kocama sordum çoban fafeyngi nedir hocu diye:26:
o nesi dedi:26:
dedim fantezi biçimiymiş
okuma şöyle abuk şeyleri yine kk damı gördün dedi
araştırmalarım sürüyo

dimi ama cobanin etrafinda koyundan baska birsey yokki

Flaş flaş flaş! Meşhur 'çoban fafengini' açıklıyorum...
Az sonra Şimdi reklamlar

daha önce oral denememıstık yapmayı bıle teklıf etmemıştı sımdı pat dıye solemesı benı cok sasırttı

hayatları cinsellikten ibaret erkeklerin..çok düşüncesizmiş..hamilelik döneminde kokudan bile midesi kalkan bir kadına bunu demesi böle bişey beklemesi kocaman bir halt etmek..ama seninde böle sormaman gerekti.

Kepenekli seks bence çoban fafengi. Adı üzerinde yani. Kepenek kostümü giyinip çoban fanfenk fantazisi.

Geçenlerde bir yerden bir laf duymuştum, ne kadar da doğru:

Her istediğini söyleyen, istemediğini işitir.

Konu açanlar eleştiri kaldırabilmeli, eleştirinin dozunu kaçırıp aşağılayan ve hakaret edenler de alacakları karşılıkları kaldırabilmeli.

Son düzenleme:
Benim anladığım birşey varda oda saçma yani:)
Arkadaşın dediği çoban fafengly (ismi böyle daha iyi değil mi:)), bir bacağını katlayıp
va..na yerine orayı kullanmak gibi anladım, saçma ama :)

Benim anladığım birşey varda oda saçma yani:)
Arkadaşın dediği çoban fafengly (ismi böyle daha iyi değil mi:)), bir bacağını katlayıp
va..na yerine orayı kullanmak gibi anladım, saçma ama :)

ben erkek olsam öyle yapcama hic yapmam daha iyi , o ne be
ayricada kocam isterse gebersin sexsizlikten isterse düz duvara tirmansin, güzel bacagima öyle pis fanteziler yapmasina izin vermem ay o degil bide gülerdim valla

Kepenk ne:)
Kepenek o.
Kepenkleri kapatmak fiilinden yazıvermiş olmalıyım.

dükkan kapalı tabi

ben erkek olsam öyle yapcama hic yapmam daha iyi , o ne be
ayricada kocam isterse gebersin sexsizlikten isterse düz duvara tirmansin, güzel bacagima öyle pis fanteziler yapmasina izin vermem ay o degil bide gülerdim valla

çobanın kralı gelse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…