Kocam "ağzın ne güne duruyor" dedi :(

hakaretinizi aynen iade ederim.

bedduanızı da... kendi düşüncemi söyledim sadece sizinkiyle aynı doğrultuda olmayabilir ama hakaret etmeniz gerekmiyordu en iğrenç şekliyle üstelik! yazınız üzerinden bi düşünce veya eleştirel bi bakış açısıydı sadece

yazık..

devam edebilirsiniz seviye altı hakaretlerinize.ama döner dolaşır sizi bulur yine.beni değil.

kesinliklee katılıyorum

Burda biz neler gorduk anal iliskiye zorlanan kadinlar,zorba anlayissiz kocalar.ama ben buradaki kocanin kötü bir talepte bulunmadigini dusunuyorum.teklif var israr yok gibisinden dediyse nolucak ki bunu isteyen murtaza bey mi? Kocasi sonucta.onunki de can

Eşiniz belki sorularınızdan sıkıldığı için size ters geleceğini bildiği için o cevabı vermiştir.
Kimse o tür sorulardan hoşlanmaz şimdi eşim gelse bana sorsa beni aldatır mısın bilmem ne çıldırırım ben.
Onun için boşuna ne kendinizin ne de eşinizin canını sıkın.Başkasıyla gider birlikte olurum dememiş ki.Yine isteği ikiniz arasında olur ya da olmaz biz bilemeyiz.
Siz hamileliğinizin tadını çıkarın,unutmayın ki o fazlasıyla hissediyor etrafındakileri.

evlilikte sınır olmamalı

bana göre tek sapıkça iğrenç sey '' anal'' ... gerisi her yol paris

sonuçta o benim kocamsa herşey isteyebilirim ondan ve o da benden..

ayrıca mutluluğa giden yollardan birisi ise, açık ve güzel bir biçimde istediklerimizi söyleyebılmektır..kesınlıkle evlılıkte cinselik problem halıne gelmemeli, sonuçları hüsran oluyor genelde..

Konu sahibinin size olan nefretini anlamamistim ama bu mesajinizi okuyunca kendisine hak verdim acikcasi..
Size gore igrenc seyler olabilir, ancak sizin bu mesajiniz konu sahibinin mesajindan daha igrenc olmus bence.

Hamile bir kadina "niye aile kuruyorlar anlamiyorum, bu mu aile, dogacak cocuga yazik" demeniz cok agir ve cok yanlis.
Sizin yorumlarinizi takip eder, takdir ederdim cogu zaman, taa ki bu mesaji gorene kadar.
Ayriyeten, dogacak cocuga da yazik olan bir durum yok bence.

Birbirini seven ve cinsel hayatlarini renklendirmek isteyen bir kari-kocanin evliligine hakaret etmeniz cok yanlis olmus.
Kadin buraya kocasinin isteginin normal olup olmadigini sorgulamak ve ona gore davranmak icin gelmis benim anladigim kadariyla.
Sizin bu yorumunuza takilip da hareket etmemis iyi ki, ben olsam cok uzulurdum.
Lutfen laflarimizi secerek konusalim.
Karsimizdaki insanlar iyi de olsa, kotu de olsa herkesin bir gururu var.

Son düzenleme:

bencede zaten evliliklerin %70inin bitme nedeni cinsel hayat sen isteğini yapmadıktan sonra o senin isteğini yerine getirmedikten sonra hayat çekilmez olur.ADrenalinnn kızlarrr mutlu edin kocanızı:)

bencede zaten evliliklerin %70inin bitme nedeni cinsel hayat sen isteğini yapmadıktan sonra o senin isteğini yerine getirmedikten sonra hayat çekilmez olur.ADrenalinnn kızlarrr mutlu edin kocanızı:)

karsılıklı mutlu olsunlar :)
sadece erkeğin istediklerini yapmak değil ...kendı ıstedıklerını de açıkça dile getirmek lazım

Son düzenleme:

EtiCin'e katılıyorum bu konuda. şayet burada bir derdinizi paylaştıysanız yorumlara açık olmanız gerek.

olamıyorsanız anlatmayın bu kadar basit. sırf kendinizi haklı görmekten vazgeçmelisiniz.

olaylara biraz da empatiyle yaklaşın, ki buna kocanızdan başlayabilirsiniz

sevgili eticinn !!! Hoşunuza gitmeyen duruma cevap yazmazsınız biz burada bayana yardımcı olmaya çalışıyoruz kocanın dediğini yapma gitsin dışarı üstünede getirsin bi tane sende çocuğunla ortada mı kal diyelim yani.Burada ona yardım edebileceğimiz tek cevap kocanın dediğine uy.Ayrıca hamile kadınlar doğumuna kadr ilişkiye giriyolar.Azcık çaba sarfederse zaten kendiside kocasını memnun edecektir.Dinimizdede kocan istediğinde geri çevrmiyceksin diye buyurulmuştur.Sende iğrenç,pis zart zurt die konuşuyosun doğumuna kdr kocasına yardımcı olucak yani yapıcak bişey yok...

ne kaynanalar var maşallah!!!!!!!!!!!!!

ben neyi niye yazdığımı biliyorum..

ben olaya takılmadım ki eşlerin birbirlerine olan her türlü isteği bence doğal ve beni de ilgilendirmez zaten ben arada geçen güvensizce konuşmadan ve verilen cevaptan bahsettim.ilerde de bunlar konuşulursa,o evladın bunları işitecek oluşundan belki de o an kafamdan geçenler böyle

yaptıklarına felan değil benim sözüm olamaz da yaşamak istedikleri doğal olayalara da olamaz.

benim takıldığım üslup,seçilen kelimeler, aldatma konusu....vs olmuştu!!!

ve cevabımı da en iğrenç şekliyle aldım merak etmeyin!

iyi paylaşımlar!!

yorumlara açık olmak demek o insanın evliliğine kötü akıllar vermek demek değil.Hamile bi kadın ve evliliği kötü durumda şuan iyi şeyler söyleyin ki o da o psikolojiden çıksın yeterince hassar zaten.Kocasıda insan kendince.Hergün oral sex istiycek hali yokk bide buradan düşünün.

sorulariniz tuhaf degil de, aldiginiz cevap mi tuhaf?

bence esinize bunlari sormamis, resmen kafasina sokmus gibi bir riske girmissiniz...

cevabi biraz kaba olmus gerci, ama hem sizi aldatmayacagini söylemis,

hem de üstüne bir cözüm bulmus

Açılan konulara direk kesin fake yok konuya bak yok soruya bak gibi cevaplar gelmesini çok yanlış buluyorum..
Düşünülmeden, yorum yapmak için yapılmış yorumlar olarak görüyorum..
Konu sahibi arkadaş burdaki konulardan etkilenip eşine bu tarz sorular sormanı anlıyorum ama sormasan daha
iyi olur zaten aldığın cevaplara da güvenmek saçma olur bence.. Lafta her erkek sadık ama neler duyuyoruz..
Ayrıca oral bana da iğrenç geliyor ama hayatta yapmam diyen kadınların bile düşüncesi sonra değişiyormuş
bu nedenle asla gbi büyük konuşmalar yapmak istemem. Eşinizin isteği gayet normal ifade edişi biraz anormal
ona da erkek milletinin üslup yanlışı deyip geçmek gerekir kendinizi boşa üzmeyin kırgınlığınızı belirtin istemediğiniz
hiç birşeyi de yapmak zorunda değilsiniz

O kadar çok güldüm ki çenem ağrıdı çok yaşa lacheen

Neyse ciddi bir yorum yapacağım.
Konu sahibi arkadaş belli ki tabuların var, bir an önce onları yıksan iyi olur. Eşin sana zarf atmış.

Bakin ben evli degilim. Rengarenk cinsel bir hayatim da yok. Sevgilimle evlilige dogru ilerleyen bir birliktelik icerisindeyim..
Adam cikip da benden suan veya hamileyken oral seks istese "Bu adamdan koca olmaz, bu adamla aile kurulmaz, bunun icin mi aile kuruyoruz, dogacak cocuklarima yazik" gibi seyler soylemem. Dusunmem de. Bu bir saygisizliktir.

yaa konuyu açan arkadaş hayırla al çocuğunu kucağına ama lütfen burası sanal ortam böle aile mahremyeti olan konuları açmayın yaa ben karşıyım arkadaşş

yaa konuyu açan arkadaş hayırla al çocuğunu kucağına ama lütfen burası sanal ortam böle aile mahremyeti olan konuları açmayın yaa ben karşıyım arkadaşş
Yanlış bi platformda olsa duygularını açıcak kmse bulamamış.Onu rahatlatır az da olsa kınamayın şmdi hamilelik hassaslığı vardır belki gereksiz evham yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…