kesinliklee katılıyorum
iğrenç,bunların evde konuşuluyor olması,böyle sorular böyle iğrenç ötesi aşağılayıcı davranış ve tutumlar.verlen cevap!!!
bu insanlar niye aile kuruyor ben anlamıyorum.bu mu aile.doğacak çocuğa yazık.
anlam veremiyorum bu nasıl üslup,yaklaşım nasıl kaba saba iğrenç bişey.böyle evlilikler de var demek ki Allah korusun.
evlilikte sınır olmamalı
bana göre tek sapıkça iğrenç sey '' anal'' ... gerisi her yol paris
sonuçta o benim kocamsa herşey isteyebilirim ondan ve o da benden..
ayrıca mutluluğa giden yollardan birisi ise, açık ve güzel bir biçimde istediklerimizi söyleyebılmektır..kesınlıkle evlılıkte cinselik problem halıne gelmemeli, sonuçları hüsran oluyor genelde..
bencede zaten evliliklerin %70inin bitme nedeni cinsel hayat sen isteğini yapmadıktan sonra o senin isteğini yerine getirmedikten sonra hayat çekilmez olur.ADrenalinnn kızlarrrmutlu edin kocanızı:)
hakaretinizi aynen iade ederim.
bedduanızı da... kendi düşüncemi söyledim sadece sizinkiyle aynı doğrultuda olmayabilir ama hakaret etmeniz gerekmiyordu en iğrenç şekliyle üstelik! yazınız üzerinden bi düşünce veya eleştirel bi bakış açısıydı sadece
yazık..
devam edebilirsiniz seviye altı hakaretlerinize.ama döner dolaşır sizi bulur yine.beni değil.
ben kocamı memnun etmek için herşeyi yaparım:))) evliliğe renk katmak lazım
Hem bunu kocanın değil senin düşünmen lazım:))
benim teyzemin kaynanası diyomuşki
adetliyken kocalrınızı boş bırakmayın,çoban fafeynki yapın:d o ne be dedim direk teyzemde aynı tepkiyi vermiş:))
yani bacagını ikiye kalıyosun işte sonra oradan devam ediyosun
Konu sahibinin size olan nefretini anlamamistim ama bu mesajinizi okuyunca kendisine hak verdim acikcasi..
Size gore igrenc seyler olabilir, ancak sizin bu mesajiniz konu sahibinin mesajindan daha igrenc olmus bence.
Hamile bir kadina "niye aile kuruyorlar anlamiyorum, bu mu aile, dogacak cocuga yazik" demeniz cok agir ve cok yanlis.
Sizin yorumlarinizi takip eder, takdir ederdim cogu zaman, taa ki bu mesaji gorene kadar.
Ayriyeten, dogacak cocuga da yazik olan bir durum yok bence.
Birbirini seven ve cinsel hayatlarini renklendirmek isteyen bir kari-kocanin evliligine hakaret etmeniz cok yanlis olmus.
Kadin buraya kocasinin isteginin normal olup olmadigini sorgulamak ve ona gore davranmak icin gelmis benim anladigim kadariyla.
Sizin bu yorumunuza takilip da hareket etmemis iyi ki, ben olsam cok uzulurdum.
Lutfen laflarimizi secerek konusalim.
Karsimizdaki insanlar iyi de olsa, kotu de olsa herkesin bir gururu var.
EtiCin'e katılıyorum bu konuda. şayet burada bir derdinizi paylaştıysanız yorumlara açık olmanız gerek.
olamıyorsanız anlatmayın bu kadar basit. sırf kendinizi haklı görmekten vazgeçmelisiniz.
olaylara biraz da empatiyle yaklaşın, ki buna kocanızdan başlayabilirsiniz
sanki adam anal istemiş gibi yorumlar var,inanamıyorum
EtiCin'e katılıyorum bu konuda. şayet burada bir derdinizi paylaştıysanız yorumlara açık olmanız gerek.
olamıyorsanız anlatmayın bu kadar basit. sırf kendinizi haklı görmekten vazgeçmelisiniz.
olaylara biraz da empatiyle yaklaşın, ki buna kocanızdan başlayabilirsiniz
Yanlış bi platformda olsa duygularını açıcak kmse bulamamış.Onu rahatlatır az da olsa kınamayın şmdi hamilelik hassaslığı vardır belki gereksiz evham yapıyoryaa konuyu açan arkadaş hayırla al çocuğunu kucağına ama lütfen burası sanal ortam böle aile mahremyeti olan konuları açmayın yaa ben karşıyım arkadaşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?