bence erkeğin o şeyi eşinden istemesi çok büyük saygısızlık !! bi bayan olarak bunu nasıl normal gördüğünüz anlamıyorum.
"ay iğrenç, nasıl böyle şeyi isteyebilir, böyle kişiler nasıl aile kurabilir" tarzı cümlelerinizi anlayamıyorum gerçekten. istenirse cinsellikte sınır yoktur bence. nedense kadınların kafasında hep bir sınır var. erkekler o konuda daha rahatlar ve o yüzden de cinsellikte çok fazla sorun yaşamıyorlar. çünkü istediklerini dile getiriyorlar. kadınlar da aynı şekilde dile getirmeli. herkes istediği gibi yaşar cinselliğini. konu sahibi için de şunu söyleyebilirim. siz sormamanız gereken soruları sormuşsunuz eşiniz de cevabını yanlış bir uslüpla vermiş. ama isteği hiç de anormal değil. aynı şekilde sizin de öyle istekleriniz olabilir.
iğrenç,bunların evde konuşuluyor olması,böyle sorular böyle iğrenç ötesi aşağılayıcı davranış ve tutumlar.verlen cevap!!!
bu insanlar niye aile kuruyor ben anlamıyorum.bu mu aile.doğacak çocuğa yazık.
anlam veremiyorum bu nasıl üslup,yaklaşım nasıl kaba saba iğrenç bişey.böyle evlilikler de var demek ki Allah korusun.
bence erkeğin o şeyi eşinden istemesi çok büyük saygısızlık !! bi bayan olarak bunu nasıl normal gördüğünüz anlamıyorum.
elestırıye her zaman acıgım.. amaaaaaaaaa senın agzını yırtarım dogru konus cın mısın nesın lambana gerı gır..
ne demek bu mu aıle ??? sen kım oluyosunda bızım aılemızı asagılıyosun. esımın uslubunu yadırgayablrsn benım tutumlarımı yadırgayabılırsın ama kurdugum yuvaya dılını uzatamazsın.. bana gore garıp gelen bıseyı ıstedı kocam evet ne war bunda! ıckısı yok kumarı yok kotu alıskanlıgı yok sureklı namaz kılan bı ınsan degıl ama tası sıkar suyunu cıkarır evıne ekmegnı her zaman getırır oglum ve benım ıcın yapmıycagı sey yokturr borc altına gırdık evlendgmz yıl sırketı battı paramız kalmadı ama yınede ewıne ekmegını getırdıı kocalık gorewlerını yerıne getırdı bır gun olsun saygısızlık etmedı.. Dogacak cocugumada yazık fln degıl sana yazık asıl cahıl zıhnıyet utanmadan yuvama laf edıyo..
Oral sex'in neresi saygı sınırlarını aşıyor pardon?
o kadar çirkin bişey hakkında konuşmam bile. siz nasıl bu olaya böyle bakıyorsunuz anlamıyorum
Sevdiğim adamla beraber yaptığım hiç bir işten iğrenmem ben.
Benim çirkin bulduklarım daha farklıdır.
Eşlerin saygısızlığı,sevgisizliğidir mesela.
o kadar çirkin bişey hakkında konuşmam bile. siz nasıl bu olaya böyle bakıyorsunuz anlamıyorum
esımle konustum senın ıstemedıgın hıcbırseyı ypmam ben gulerek sarılarak soyledım ewet ıstedım bunu daha once ypmadık denemek ıstedım ama oncelıkle senın tepkını merak ettıgım ııcın oyle dedım dedı ozur dıledı. Neden daha once hıc soylememstn boyle bı ıstegn oldgnu dedm.oncedende ıstıyodum sen ılıskımız sırasnda herseyı yapıp bır onu yapmadgn ıcın tıksındıgını dusundum oyuzden bole bıseyı teklıf etmek ıstememstım dedı.ama artk oyle degl bırcok seyı zamanla denedık bununda zamanıı geldı mı dıye merak ettm dedı.kocamın boyle dusunmesı benı mutlu ettı acıkcası we az once tıksınıyorum dedgm seye suan normal bakmaya calısıyorum kocamada kendımı hazır hssettıgım zaman denerız dedım mutlu oldu kapttk konuyu sımdılıkk
esımle konustum senın ıstemedıgın hıcbırseyı ypmam ben gulerek sarılarak soyledım ewet ıstedım bunu daha once ypmadık denemek ıstedım ama oncelıkle senın tepkını merak ettıgım ııcın oyle dedım dedı ozur dıledı. Neden daha once hıc soylememstn boyle bı ıstegn oldgnu dedm.oncedende ıstıyodum sen ılıskımız sırasnda herseyı yapıp bır onu yapmadgn ıcın tıksındıgını dusundum oyuzden bole bıseyı teklıf etmek ıstememstım dedı.ama artk oyle degl bırcok seyı zamanla denedık bununda zamanıı geldı mı dıye merak ettm dedı.kocamın boyle dusunmesı benı mutlu ettı acıkcası we az once tıksınıyorum dedgm seye suan normal bakmaya calısıyorum kocamada kendımı hazır hssettıgım zaman denerız dedım mutlu oldu kapttk konuyu sımdılıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?