1. çocuğunuzu sizin ekolünüz dışında yetiştiriyorlar.İyi akşamlar 8 yıllık evliyim 5 yaşında bi oğlum var. Eşimle evlendiğimizden beri ailesi ile anlaşamıyorum. Kafalarındaki gelin profili değildim. Neyse gel zaman git zaman şimdi 5 yaşlarında bi oğlum var kreşe gidiyordu pandemi öncesi pandemiden dolayı babane dede bakmaya başladı o da haftada 1_2 gün ben esnek çalışmadaydım zaten. Ama k.v. oğluma bakmak istemiyor sözler davranış laflardan anlaşılıor. Genelde kayınpeder ilgilenio zaten baktıklarında. Neyse ben oğlanı kreşe tekrar yazdırmak istiyorum ama bu sefer oğlum kreşe gitmek istemiyor. Babane dededen de memnun değil bende değilim ha bakmak zorundalar mı değil ama zaten toplasanız 5_6 ay anca baktılar bu arada bu insanlar torun olmadan önce hadi torun olsun bakarız biz diyen insanlar. Neyse şimdi bu durumda ben oğlumu kreşe tekrar vermek istiyorum ama oğlumu bi türlü ikna edemiyorum. Pedagog a da götürdüm; pedagog un dediği kreşi güzel gösterip ikna etmeye çalışın ama yok nuh dio peygamber demio. Ben bu durumda ne yapabilirim tecrübeli annelerden yardım istiyorum. Bir diğer problemde eşim çok sinirli bi insan hemen parlayan evdeki herkeside kendi gibi sinir küpü yaptı oğlumda dahil, çocuk babane dedeye gittiğinde babane tahammülsüz bi kadın evde de böyle bi baba ve bu durumlardan etkilenen sinir küpü olup oğluna yansımasın çabasında olan bi anne, hoş yansımasın desemde baba babane sinir hastası manyak. Napayım ben evladım için
Aynen anasınıfına gidicek zaten eylülde ama işte nsl aşıcam bu dönemi bilemiyorumAslında yaşı itibari ile oğlunuzun zaten okul öncesi dönemi. Orada Arkadaşları olacağını, zaten yaşı itibariyle gitmesi gerektiğini söyleyin. Ve bu konuda kararlı olun. Okulu görmeye birlikte gidin,
Bu şekilde de konuştum dinlemeye dahi tahammülü olmuyorOğlum 6 yaşında. Bilmiyorum yöntemim yanlış mı ama,
Oğluma hayatta bazı zorunda olduğumuz şeyler olduğunu, okula gitmenin de bunlardan biri olduğunu. Büyüklerin işe gittiği gibi Çocukların okula gitmasi gerektiğini. Okula gidemezse hiçbir şey öğrenemeyeceğini. Okula gitmeme gibi bir seçeneğinin olmadığını söylemiştim. Bir iki gün suratı asık gitti, sonra düzeldi. Şimdi telafi eğitimlerine bile gitmek istiyor.
Bazı şeylerde gider misin gitmez misin diye seçenek sunulmamalı, oğlunuz anaokulu dönemi çağı çünkü.
Evde imkanları çok mu geniş. Yani herşey sınırsız mı TV, tablet vbBu şekilde de konuştum dinlemeye dahi tahammülü olmuyor
5 yas bakici olmaz bence artık. kreş şart.İyi akşamlar 8 yıllık evliyim 5 yaşında bi oğlum var. Eşimle evlendiğimizden beri ailesi ile anlaşamıyorum. Kafalarındaki gelin profili değildim. Neyse gel zaman git zaman şimdi 5 yaşlarında bi oğlum var kreşe gidiyordu pandemi öncesi pandemiden dolayı babane dede bakmaya başladı o da haftada 1_2 gün ben esnek çalışmadaydım zaten. Ama k.v. oğluma bakmak istemiyor sözler davranış laflardan anlaşılıor. Genelde kayınpeder ilgilenio zaten baktıklarında. Neyse ben oğlanı kreşe tekrar yazdırmak istiyorum ama bu sefer oğlum kreşe gitmek istemiyor. Babane dededen de memnun değil bende değilim ha bakmak zorundalar mı değil ama zaten toplasanız 5_6 ay anca baktılar bu arada bu insanlar torun olmadan önce hadi torun olsun bakarız biz diyen insanlar. Neyse şimdi bu durumda ben oğlumu kreşe tekrar vermek istiyorum ama oğlumu bi türlü ikna edemiyorum. Pedagog a da götürdüm; pedagog un dediği kreşi güzel gösterip ikna etmeye çalışın ama yok nuh dio peygamber demio. Ben bu durumda ne yapabilirim tecrübeli annelerden yardım istiyorum. Bir diğer problemde eşim çok sinirli bi insan hemen parlayan evdeki herkeside kendi gibi sinir küpü yaptı oğlumda dahil, çocuk babane dedeye gittiğinde babane tahammülsüz bi kadın evde de böyle bi baba ve bu durumlardan etkilenen sinir küpü olup oğluna yansımasın çabasında olan bi anne, hoş yansımasın desemde baba babane sinir hastası manyak. Napayım ben evladım için
siz konunuza ne yazarsanız ben onu yorumluyorum :) eğer daha fazla detay verirseniz benim de sizi anlamam daha kolay olur değil mi? yazmadığınız ancak içinizde hissettiğiniz şeyleri takdir edersiniz ki ben buradan anlayamam :)Artık normal mesaiye geçtim maalesef maddi durumlardan ötürü işe devam etmem gerekiyor. Babane dedeye gelene kadar bakıcı aramadım mı sanki ama yok gğvenilir birini şu covid döneminde de bulamadım. Ben oğlumu kreşe alıştırmak istiyorum öle gebere yollamadım zaten babaneyede yargılamadan önce biraz empati yapın. Pedagog çocuğu getirmene bi durum yok( işinin ehlide biri) çocuğu kreşe alıştırın dedi.
İyi akşamlar 8 yıllık evliyim 5 yaşında bi oğlum var. Eşimle evlendiğimizden beri ailesi ile anlaşamıyorum. Kafalarındaki gelin profili değildim. Neyse gel zaman git zaman şimdi 5 yaşlarında bi oğlum var kreşe gidiyordu pandemi öncesi pandemiden dolayı babane dede bakmaya başladı o da haftada 1_2 gün ben esnek çalışmadaydım zaten. Ama k.v. oğluma bakmak istemiyor sözler davranış laflardan anlaşılıor. Genelde kayınpeder ilgilenio zaten baktıklarında. Neyse ben oğlanı kreşe tekrar yazdırmak istiyorum ama bu sefer oğlum kreşe gitmek istemiyor. Babane dededen de memnun değil bende değilim ha bakmak zorundalar mı değil ama zaten toplasanız 5_6 ay anca baktılar bu arada bu insanlar torun olmadan önce hadi torun olsun bakarız biz diyen insanlar. Neyse şimdi bu durumda ben oğlumu kreşe tekrar vermek istiyorum ama oğlumu bi türlü ikna edemiyorum. Pedagog a da götürdüm; pedagog un dediği kreşi güzel gösterip ikna etmeye çalışın ama yok nuh dio peygamber demio. Ben bu durumda ne yapabilirim tecrübeli annelerden yardım istiyorum. Bir diğer problemde eşim çok sinirli bi insan hemen parlayan evdeki herkeside kendi gibi sinir küpü yaptı oğlumda dahil, çocuk babane dedeye gittiğinde babane tahammülsüz bi kadın evde de böyle bi baba ve bu durumlardan etkilenen sinir küpü olup oğluna yansımasın çabasında olan bi anne, hoş yansımasın desemde baba babane sinir hastası manyak. Napayım ben evladım için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?