Kocam aklını kaçırdı

3746

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2014
36
9
3
35
Kızlar ben ne yapacağımı şaşırdım nolur yardım edin bana ... Hemen özet geçiyorum dün kv. Ye iftara gidecekken abuk sabuk bi sebepten seni anana birakacam git orda kal gelme bikaç ay bıktım senden demeye başladı. Hayır bugun senin annene yarın da benimkine gitcez iftara dedim hayır seni istemiyorum gelme benle dedi. Delirdi yaa gerçekten delirdi. Ne olduğunu anlamadım evden kovmalar anneni arıycam gelsinler alsınlar seni demeler. Ne olduğumu şaşırdım. Sonuç itibariyle burası benim evim gitmek istiyosan kendin git ananın evine dedim. Öyle uyanık ki kendi giderse babası geri yollarmış onu benim evi terk etmem gerekiyomuş.. Ya sabır dedim oturdum buarada nasıl sabrettiğime de şaşırıyorum. Şimdi o bi odada ben bi odada ayrı ayrı takılıyoruz.

Bir şey olmuştur illa ki senin bilmediğin tahmin etmediğin

yoksa hiç normal değil bu davranışlar

psikolojik rahatsızlığı var mıydı?

Farketmeden onu huysuzlandıracak bi hareket mi yaptın acaba ona karşı yada ailesine karşı?

Psikolojik sıkıntıları oldugu kesin de siz daha nasi duruyorsunuz oyle ayni evde

Sebepsiz olmasi imkansiz .sebepsizsede esiniz galiba sizofren olmus.kavga falan etiginizi saniyo.acaba ucuncu kisi mi var

Derdini sordun mu yoksa daha önce sen anana git mi dedin? Sıralamasını merak ettim.

Hemen başka kadına bağlamışsınız.. Oruçlu oruçlu gerilmiştir. Bir sıkıntı olmuştur patlamıştır. Biraz bekle zaman geçsin hiç bir şey olmamış gibi davranacak güven bana.
Bizimde bir kere oldu böyle. Barıştık ertesi gün. Sorun yok bence.. Sadece uzatmayın yeter.

bir insan sebepsiz hareket ediyorsa eğer bir başkası vardır ya da psikolojik bir rahatsızlığı diyeceğimde ama hangi rahatsızlık durduk yere insan kovdurur bilemedim şimdi hiç böyle birşey duymamıştım Allah sabır versin

Konu sahibi ben çok merak ediyorum soruların cevaplarını. Altta yatan başka sebep var bencede. Durduk yerde kim kime annene git diyebilir ki. Yada rutinleşmiş mi sizde belkide bu cümle

Bu konu benim de ilgimi cekti. Nasil sebepsiz yere git dedi? cok ilginc. Cevap bekliyoruz..

Bugüne kadar elimden geldikçe insanların evlilik,nişanlılık,sevgili vs. gibi ilişkilerine karışmadım.Size de tavsiye vermek için yazmıyorum sadece eşinizin sizi evden kovması dikkatimi çekti ve bununla ilgili düşüncelerimi paylaşmak istiyorum.Hanımefendi siz bir nesne değilsiniz.Karşınızdaki insan sizi kovamaz,sizi yönlendiremez şuraya git diye.Eğer sizinle aynı ortamda bulunmak istemiyorsa kendisi çekip gider.Size emredemez.Siz değerlisiniz.Ne güzel sizi yönlendirirken siz bu yönlendirmeler uymamışsınız,brav kadar çok insan tanıyorum ki eşi kovup kovup tekrar eve çağırıyor.Belki de bu yazı içimdekileri dökmek içindi.Biraz sitem etmeye ihtiyacım vardı galiba

Surekli herseyi karsilikli yaris halinde yapiyosaniz ondan olabilir,bugun sizinkilere gidiyosak yarin bizimkilere gidicez gibi.Sebep bu dahi olsa tepkisi cok fazla abarti,biseylere dolmus olsa gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…