Kocam aklını kaçırdı

sebep sayılmaz tabikide bence sebebi bugün senin annene gidiyoruz bir dahakine benim anneme gideriz sözü oldu demekki.saçmalamış tamamen.çok istiyorsa gitsin kendi.

Ramazanda şeytan insanları sürekli doldururmuş,özellikle karı kocayı...Şeytana fırsat vermesin eşiniz.İyi demişsiniz,çok meaklıysa defolup gitsin,babası yollayacaksa da otelde yatsın.Kavgaya ayrılığa bahane aramasın,acilen haddinin bildirilmesi lazım.

Yani hiç bir sebep yokken mi? Bir cevap yazsaydınız hepimiz merak ettik.

Sanirim baska bir kadin var, bitirmek icin bahaneler ariyor.

"Biz tartistigimizda kendimi kaybediyorum ertesi gün bi bakıyorum heryeri mosmor,ama sağolsun o bana hiç dokunmaz"
Bu sizin mesajınız...
Adam haklı yani

Karaktersizmis gercektende.. benim su an bosanma asamasinda oldugum eski esimde her tartismada beni seni annenlere birakacam diye tehdit ederdi.. gelme bi daha vs .. ertesi gun hic bisey olmamis gibi canimlar cicimler.. kesinlikle psikolojik sorunlardan kaynaklaniyo.. boylelerinin acilen tedavi olmasi sart.. tedavi olmadanda evlenme yasagi getirilmesi lagzim. . Nedir ya bu bizim cektigimiz.. gidecekse kendi gitsin sen kibirdama bile..

boşanmaya yer mi hazırlıyor acaba
karım evi terketti diyip üste çıkacak sakın siz gitmeyin
beğenmiyorsa o gitsin

ayy evlilikk arefesii yinee girdimm beni korkutmayınn

ağzının tam ortasına terliğin tersiyle vursana

Bence sebebsiz se sizden baya sogumus yoksa gelsin alsınlar falan diyemez insan eşine durduk yerde çok büyük kavga olacaktı ki sinir anında dedi dersin ama gayet sakince demiş anneme gelme demiş ,bence ufak bişi de aynı terbiyesizlik yapıyorsa kovun evden aileme senin için rezil olamam de kendi defolu gitsin yok babası yollarmis canım kocanın aklında başka birşey var başta da seni evden kendinden Soğutup yollamak var gibi

evden gitme ve gelişmeleri sakince izle.sanki sen yaşamıyormuşun komşun yaşıyormuş gibi bak eşinin davranışlarını.o zaman daha farklı görceksin her şeyi.eminim o da kendini açığa vercektir bir yerden

kullanıcı adınızdan kaynaklı bana hic massummuşsunuz gibi gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…