ağzının tam ortasına terliğin tersiyle vursanaKızlar ben ne yapacağımı şaşırdım nolur yardım edin bana ... Hemen özet geçiyorum dün kv. Ye iftara gidecekken abuk sabuk bi sebepten seni anana birakacam git orda kal gelme bikaç ay bıktım senden demeye başladı. Hayır bugun senin annene yarın da benimkine gitcez iftara dedim hayır seni istemiyorum gelme benle dedi. Delirdi yaa gerçekten delirdi. Ne olduğunu anlamadım evden kovmalar anneni arıycam gelsinler alsınlar seni demeler. Ne olduğumu şaşırdım. Sonuç itibariyle burası benim evim gitmek istiyosan kendin git ananın evine dedim. Öyle uyanık ki kendi giderse babası geri yollarmış onu benim evi terk etmem gerekiyomuş.. Ya sabır dedim oturdum buarada nasıl sabrettiğime de şaşırıyorum. Şimdi o bi odada ben bi odada ayrı ayrı takılıyoruz.
Kk kadınları bayılıyorum böyle hazır cevaplarını za Karnım ağrıyor gülmektenağzının tam ortasına terliğin tersiyle vursana
Bakin arkadas yazmis sebebini. Esi dolmus patlamis belli ki..."Biz tartistigimizda kendimi kaybediyorum ertesi gün bi bakıyorum heryeri mosmor,ama sağolsun o bana hiç dokunmaz"
Bu sizin mesajınız...
Adam haklı yani
Kk kadınları bayılıyorum böyle hazır cevaplarını za Karnım ağrıyor gülmekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?