- 23 Mayıs 2013
- 6.283
- 2.955
- 248
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biz uzun zamandır ayrı yatıyoruzDünden beri salonda yatıyo bide yatak ayırmayı çıkardı. Bide dini konularda pek hassastır artık bunları bile önemsemiyo. İyice tuhaflaştı.
yıllar evvel benim kocada bana böyle yaptı..hiç anlamıyordum sebebini bulamıyordum..meğer herif beni aldatıyormuş boşanmış bir kız çocuğu olan bir kadın...Kızlar ben ne yapacağımı şaşırdım nolur yardım edin bana ... Hemen özet geçiyorum dün kv. Ye iftara gidecekken abuk sabuk bi sebepten seni anana birakacam git orda kal gelme bikaç ay bıktım senden demeye başladı. Hayır bugun senin annene yarın da benimkine gitcez iftara dedim hayır seni istemiyorum gelme benle dedi. Delirdi yaa gerçekten delirdi. Ne olduğunu anlamadım evden kovmalar anneni arıycam gelsinler alsınlar seni demeler. Ne olduğumu şaşırdım. Sonuç itibariyle burası benim evim gitmek istiyosan kendin git ananın evine dedim. Öyle uyanık ki kendi giderse babası geri yollarmış onu benim evi terk etmem gerekiyomuş.. Ya sabır dedim oturdum buarada nasıl sabrettiğime de şaşırıyorum. Şimdi o bi odada ben bi odada ayrı ayrı takılıyoruz.
ne oldu peki yani nasıl ortaya çıktıyıllar evvel benim kocada bana böyle yaptı..hiç anlamıyordum sebebini bulamıyordum..meğer herif beni aldatıyormuş boşanmış bir kız çocuğu olan bir kadın...
bence konu sizin ailenize gitmek istememesi ve siz yanlış anlamadıysam ödevinizi unutup mail atamk isteyince kv gitmemek için yada daha geç gitmek istediginizi düşünüp kendi kendine triplere girdi sizin ailenize düşkünlüğünüzü kıskanıyor hep ve en çok kendi ailesiyle vakit geçirmenizi istiyor kendi kafasında kuruyor kendi ailesine düşkün benimkilere değil vs vs ve en ufak bişeyde sze bu şekilde tepki verdi benm eşimde bazen kendi kafasında kurdugu birşey için en ufak şeyde bana patladıgı oluyor
Ben de daha once bir iki baslik yazmistim. Benim esim de onceleri sik sik bir yerlere gitmemi isterdi hani kivmak anlaminda degil ama ailemin yanina gidince orda kalmami ailemle hasret gidereyim diye isterdi kal derdi. Tabi bizim baska bi dunya sorunumuz da oldu da. Aldatmaktan niye bahsediyorsunuz diyen arkadaslar. Megerse o zaman kocam beni aldatiyormus da sik sik basindan salar gibi ama iyiligime beni gonderiyormus. Karda yuru izini belli etme hesabi. Ha belki esinizde aldatma yoktur ama basit sebeplerden oyle yapiyorsa sorun sizden ciksin ki ona zemin olussun diye de olabilir. Allah bu kocalari islah etsin.Kızlar ben ne yapacağımı şaşırdım nolur yardım edin bana ... Hemen özet geçiyorum dün kv. Ye iftara gidecekken abuk sabuk bi sebepten seni anana birakacam git orda kal gelme bikaç ay bıktım senden demeye başladı. Hayır bugun senin annene yarın da benimkine gitcez iftara dedim hayır seni istemiyorum gelme benle dedi. Delirdi yaa gerçekten delirdi. Ne olduğunu anlamadım evden kovmalar anneni arıycam gelsinler alsınlar seni demeler. Ne olduğumu şaşırdım. Sonuç itibariyle burası benim evim gitmek istiyosan kendin git ananın evine dedim. Öyle uyanık ki kendi giderse babası geri yollarmış onu benim evi terk etmem gerekiyomuş.. Ya sabır dedim oturdum buarada nasıl sabrettiğime de şaşırıyorum. Şimdi o bi odada ben bi odada ayrı ayrı takılıyoruz.
Gerçekten aldatıyo olabilir mi? Bunu nasıl anlıycam gözümden kaçan bişey olmalı.. Yani düşünüyorum etrafımızda aldatabilecği biri bile yok. Okulunda da yapamaz burası küçük yer hemen duyulur.Ben de daha once bir iki baslik yazmistim. Benim esim de onceleri sik sik bir yerlere gitmemi isterdi hani kivmak anlaminda degil ama ailemin yanina gidince orda kalmami ailemle hasret gidereyim diye isterdi kal derdi. Tabi bizim baska bi dunya sorunumuz da oldu da. Aldatmaktan niye bahsediyorsunuz diyen arkadaslar. Megerse o zaman kocam beni aldatiyormus da sik sik basindan salar gibi ama iyiligime beni gonderiyormus. Karda yuru izini belli etme hesabi. Ha belki esinizde aldatma yoktur ama basit sebeplerden oyle yapiyorsa sorun sizden ciksin ki ona zemin olussun diye de olabilir. Allah bu kocalari islah etsin.
Uzun zamandır böyle bişey yoktu. Geçen ramazanda da gittiydi böyle bikocanın kafa arada böyle gelip gidermi hep
ilk mi bu
Ya ben esimiz sizi kesin aldatiyor diyemem. Ama benzer seyler yasamisiz ve ben o dinem aldatildigimi 1- 1 bucuk sene sonra yakaladim. Siz anlatinca belki aklindan gecirdigi veya girustugi biri olabilir mi diye dusunmedim degil. Bence aldatan kisi ne sekilde olursa olsun bizim yakalamamiz zir. Ancak zaman gecince bi sekilde irtaya cikiyor. Cunku onlar herseyi kilifina uydurabiliyorlar. Baska sirunlarinjz var miydi bikmem ama durduk yere gonderecem demeleri nirmal degil. Belji bazi arkadaslarin dedigi gibi oruc basina vurmjstur. Bu arada tlfndan acele bir sekilde yazdigim icin harf kaymalari okuyir. Umarim anlasilirGerçekten aldatıyo olabilir mi? Bunu nasıl anlıycam gözümden kaçan bişey olmalı.. Yani düşünüyorum etrafımızda aldatabilecği biri bile yok. Okulunda da yapamaz burası küçük yer hemen duyulur.
cep telefonlarının halk içinde yaygınlaşmaya başladığı zamanlardı..kadın rast gele bir numara çaviriyor bu da benim eşimin numarası..dertleşmek için aradım demiş..öyle başlamış..ne oldu peki yani nasıl ortaya çıktı
Boşanmak istiyor o beni terk etti cümlesini sarf edebilmenin yolunu yapıyor kendisine.Bu kadar basit.
Boşanmak istiyor o beni terk etti cümlesini sarf edebilmenin yolunu yapıyor kendisine.Bu kadar basit.