Kocam aklını kaçırdı

sürekli aldatıyor aldatıyor diyenler herşeyi neden aldatmaya baglıyor anlamıyorum insanları suçlamak nede kolay hemde böyle hassas konularda kadın eşimin yakasında ruj lekesi buldum yazmamıs yahu

hım birde sizin ailenize gitmek istemediğinden kendini baskı altında hissediyor ve oyüzden sıkılmış hissediyor

Benim ailemde durduğu en fazla süre 2 saat yemek bile yemez bıraktım kalmayı. En son aralık mıydı kasım mıydı neydi o zaman 1 gece yatmıştı

Dünden beri salonda yatıyo bide yatak ayırmayı çıkardı. Bide dini konularda pek hassastır artık bunları bile önemsemiyo. İyice tuhaflaştı.

Dünden beri salonda yatıyo bide yatak ayırmayı çıkardı. Bide dini konularda pek hassastır artık bunları bile önemsemiyo. İyice tuhaflaştı.
biz uzun zamandır ayrı yatıyoruz

Kızlar ben ne yapacağımı şaşırdım nolur yardım edin bana ... Hemen özet geçiyorum dün kv. Ye iftara gidecekken abuk sabuk bi sebepten seni anana birakacam git orda kal gelme bikaç ay bıktım senden demeye başladı. Hayır bugun senin annene yarın da benimkine gitcez iftara dedim hayır seni istemiyorum gelme benle dedi. Delirdi yaa gerçekten delirdi. Ne olduğunu anlamadım evden kovmalar anneni arıycam gelsinler alsınlar seni demeler. Ne olduğumu şaşırdım. Sonuç itibariyle burası benim evim gitmek istiyosan kendin git ananın evine dedim. Öyle uyanık ki kendi giderse babası geri yollarmış onu benim evi terk etmem gerekiyomuş.. Ya sabır dedim oturdum buarada nasıl sabrettiğime de şaşırıyorum. Şimdi o bi odada ben bi odada ayrı ayrı takılıyoruz.
yıllar evvel benim kocada bana böyle yaptı..hiç anlamıyordum sebebini bulamıyordum..meğer herif beni aldatıyormuş boşanmış bir kız çocuğu olan bir kadın...

yıllar evvel benim kocada bana böyle yaptı..hiç anlamıyordum sebebini bulamıyordum..meğer herif beni aldatıyormuş boşanmış bir kız çocuğu olan bir kadın...
ne oldu peki yani nasıl ortaya çıktı

Düşük yere bunu diyosa harbinden kafayı yemiş

Durduk yere bunu dediyse harbinden kafayı yemiş

bence konu sizin ailenize gitmek istememesi ve siz yanlış anlamadıysam ödevinizi unutup mail atamk isteyince kv gitmemek için yada daha geç gitmek istediginizi düşünüp kendi kendine triplere girdi sizin ailenize düşkünlüğünüzü kıskanıyor hep ve en çok kendi ailesiyle vakit geçirmenizi istiyor kendi kafasında kuruyor kendi ailesine düşkün benimkilere değil vs vs ve en ufak bişeyde sze bu şekilde tepki verdi benm eşimde bazen kendi kafasında kurdugu birşey için en ufak şeyde bana patladıgı oluyor

Bana bi kere bile senden sıkıldım git demesi yeter...arkaya bile bakmam...Adam şu aşamada aldatmiyorsa bile yakın gelecekte bu da olacaktır...
gurur bazen iyidir...

Kızlar ben ne yapacağımı şaşırdım nolur yardım edin bana ... Hemen özet geçiyorum dün kv. Ye iftara gidecekken abuk sabuk bi sebepten seni anana birakacam git orda kal gelme bikaç ay bıktım senden demeye başladı. Hayır bugun senin annene yarın da benimkine gitcez iftara dedim hayır seni istemiyorum gelme benle dedi. Delirdi yaa gerçekten delirdi. Ne olduğunu anlamadım evden kovmalar anneni arıycam gelsinler alsınlar seni demeler. Ne olduğumu şaşırdım. Sonuç itibariyle burası benim evim gitmek istiyosan kendin git ananın evine dedim. Öyle uyanık ki kendi giderse babası geri yollarmış onu benim evi terk etmem gerekiyomuş.. Ya sabır dedim oturdum buarada nasıl sabrettiğime de şaşırıyorum. Şimdi o bi odada ben bi odada ayrı ayrı takılıyoruz.
Ben de daha once bir iki baslik yazmistim. Benim esim de onceleri sik sik bir yerlere gitmemi isterdi hani kivmak anlaminda degil ama ailemin yanina gidince orda kalmami ailemle hasret gidereyim diye isterdi kal derdi. Tabi bizim baska bi dunya sorunumuz da oldu da. Aldatmaktan niye bahsediyorsunuz diyen arkadaslar. Megerse o zaman kocam beni aldatiyormus da sik sik basindan salar gibi ama iyiligime beni gonderiyormus. Karda yuru izini belli etme hesabi. Ha belki esinizde aldatma yoktur ama basit sebeplerden oyle yapiyorsa sorun sizden ciksin ki ona zemin olussun diye de olabilir. Allah bu kocalari islah etsin.

Bence bunun altında yatan bir neden vardır. Orucunda etkisi ve şeytanın en sevdiği iftar vaktine yakın insanların aklına kötü şeyleri getirtip tartışma ortamına sebeb olması bunları hepsi bu sonucu doğurmuştur.

Ben de daha once bir iki baslik yazmistim. Benim esim de onceleri sik sik bir yerlere gitmemi isterdi hani kivmak anlaminda degil ama ailemin yanina gidince orda kalmami ailemle hasret gidereyim diye isterdi kal derdi. Tabi bizim baska bi dunya sorunumuz da oldu da. Aldatmaktan niye bahsediyorsunuz diyen arkadaslar. Megerse o zaman kocam beni aldatiyormus da sik sik basindan salar gibi ama iyiligime beni gonderiyormus. Karda yuru izini belli etme hesabi. Ha belki esinizde aldatma yoktur ama basit sebeplerden oyle yapiyorsa sorun sizden ciksin ki ona zemin olussun diye de olabilir. Allah bu kocalari islah etsin.
Gerçekten aldatıyo olabilir mi? Bunu nasıl anlıycam gözümden kaçan bişey olmalı.. Yani düşünüyorum etrafımızda aldatabilecği biri bile yok. Okulunda da yapamaz burası küçük yer hemen duyulur.

Gerçekten aldatıyo olabilir mi? Bunu nasıl anlıycam gözümden kaçan bişey olmalı.. Yani düşünüyorum etrafımızda aldatabilecği biri bile yok. Okulunda da yapamaz burası küçük yer hemen duyulur.
Ya ben esimiz sizi kesin aldatiyor diyemem. Ama benzer seyler yasamisiz ve ben o dinem aldatildigimi 1- 1 bucuk sene sonra yakaladim. Siz anlatinca belki aklindan gecirdigi veya girustugi biri olabilir mi diye dusunmedim degil. Bence aldatan kisi ne sekilde olursa olsun bizim yakalamamiz zir. Ancak zaman gecince bi sekilde irtaya cikiyor. Cunku onlar herseyi kilifina uydurabiliyorlar. Baska sirunlarinjz var miydi bikmem ama durduk yere gonderecem demeleri nirmal degil. Belji bazi arkadaslarin dedigi gibi oruc basina vurmjstur. Bu arada tlfndan acele bir sekilde yazdigim icin harf kaymalari okuyir. Umarim anlasilir

ne oldu peki yani nasıl ortaya çıktı
cep telefonlarının halk içinde yaygınlaşmaya başladığı zamanlardı..kadın rast gele bir numara çaviriyor bu da benim eşimin numarası..dertleşmek için aradım demiş..öyle başlamış..

Boşanmak istiyor o beni terk etti cümlesini sarf edebilmenin yolunu yapıyor kendisine.Bu kadar basit.

Back
X