Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kullanıcı adınızdan kaynaklı bana hic massummuşsunuz gibi gelmedi
Ya da adamın sağını solunu morartıyorum, pişmanımBelki bu adamla evlendigime pismanim manasinda bir nick olabilir nickten yola cikmak ne kadar dogru![]()
benim kide yapıyor bazen ben iyiden iyiye şüphelenmeye başladım pamuk gibi merhametli adam bi anda deliriyor ya büyü var ya nazarKızlar ben ne yapacağımı şaşırdım nolur yardım edin bana ... Hemen özet geçiyorum dün kv. Ye iftara gidecekken abuk sabuk bi sebepten seni anana birakacam git orda kal gelme bikaç ay bıktım senden demeye başladı. Hayır bugun senin annene yarın da benimkine gitcez iftara dedim hayır seni istemiyorum gelme benle dedi. Delirdi yaa gerçekten delirdi. Ne olduğunu anlamadım evden kovmalar anneni arıycam gelsinler alsınlar seni demeler. Ne olduğumu şaşırdım. Sonuç itibariyle burası benim evim gitmek istiyosan kendin git ananın evine dedim. Öyle uyanık ki kendi giderse babası geri yollarmış onu benim evi terk etmem gerekiyomuş.. Ya sabır dedim oturdum buarada nasıl sabrettiğime de şaşırıyorum. Şimdi o bi odada ben bi odada ayrı ayrı takılıyoruz.
Ya da adamın sağını solunu morartıyorum, pişmanım
Doğru değil elbette de yorum atıp kaçmış ben de teori ürettim :)
Belki de adamcağızın sadece canı sıkkındır.benim kide yapıyor bazen ben iyiden iyiye şüphelenmeye başladım pamuk gibi merhametli adam bi anda deliriyor ya büyü var ya nazar
büyü mü.Yıl olmuş 2015 ne büyüsübenim kide yapıyor bazen ben iyiden iyiye şüphelenmeye başladım pamuk gibi merhametli adam bi anda deliriyor ya büyü var ya nazar
kp eski imam emeklisi bi kaç kere evimizi odaları geze geze okudu neymiş evde bereket olacakmış herşeyi bekliyorum artık eşimin ailesindenbüyü mü.Yıl olmuş 2015 ne büyüsü![]()
belki benim de öyle ailem olsa canım sıkılırdıBelki de adamcağızın sadece canı sıkkındır.
bazen ben bile düşün,yorum ailecek eşimin ailesinin evine ilk gittiğimizde ayakkabım kaybolmuştu.ertesi güm gönderdiler.evleri de dağın başında bi yerdeydi.nasıl kördüyse gözüm o hallerini bile kabul etmiştim.neyse ondan sonra herşey b.ka sarmaya başladı.biz hiç geçinemez olduk.ki eşimin ailesi benim için ölüyodu.eğer bana büyü yapıldıyda muhtemelen ters teptikp eski imam emeklisi bi kaç kere evimizi odaları geze geze okudu neymiş evde bereket olacakmış herşeyi bekliyorum artık eşimin ailesinden
biraz daha böyle konuşursanız banlanacaksınız.Büyü vs konu yorum yasakkp eski imam emeklisi bi kaç kere evimizi odaları geze geze okudu neymiş evde bereket olacakmış herşeyi bekliyorum artık eşimin ailesinden
ahahahah harika cevap :)belki benim de öyle ailem olsa canım sıkılırdı
büyü mü.Yıl olmuş 2015 ne büyüsü![]()
vazgeçme derim heleki onlar istiyor diyebazen ben bile düşün,yorum ailecek eşimin ailesinin evine ilk gittiğimizde ayakkabım kaybolmuştu.ertesi güm gönderdiler.evleri de dağın başında bi yerdeydi.nasıl kördüyse gözüm o hallerini bile kabul etmiştim.neyse ondan sonra herşey b.ka sarmaya başladı.biz hiç geçinemez olduk.ki eşimin ailesi benim için ölüyodu.eğer bana büyü yapıldıyda muhtemelen ters teptiçünkü boşanıyurz
neyden vazgeçmiyimvazgeçme derim heleki onlar istiyor diye
napam öyle ama aile mi vampir mi belli degilahahahah harika cevap :)
boşanma yani seviyorsan ve sorun ailesiyse ki (kelin merhemi olsa) neyse yani aile sorunsa boşanmaneyden vazgeçmiyim
tamam sustumbiraz daha böyle konuşursanız banlanacaksınız.Büyü vs konu yorum yasak![]()
baska şeyler söyleyebiliyoruz ama demitamam sustum