Kocam aklını kaçırdı

Aklina kurt düsürmek istemem fakat baska bir kadin olabilirmi acaba diye dusunuyorum su an.. Yoksa bu davranislar hic te normal degil..

Belki bu adamla evlendigime pismanim manasinda bir nick olabilir nickten yola cikmak ne kadar dogru :KK64::KK64:
Ya da adamın sağını solunu morartıyorum, pişmanım :D

Doğru değil elbette de yorum atıp kaçmış ben de teori ürettim :)

Kızlar ben ne yapacağımı şaşırdım nolur yardım edin bana ... Hemen özet geçiyorum dün kv. Ye iftara gidecekken abuk sabuk bi sebepten seni anana birakacam git orda kal gelme bikaç ay bıktım senden demeye başladı. Hayır bugun senin annene yarın da benimkine gitcez iftara dedim hayır seni istemiyorum gelme benle dedi. Delirdi yaa gerçekten delirdi. Ne olduğunu anlamadım evden kovmalar anneni arıycam gelsinler alsınlar seni demeler. Ne olduğumu şaşırdım. Sonuç itibariyle burası benim evim gitmek istiyosan kendin git ananın evine dedim. Öyle uyanık ki kendi giderse babası geri yollarmış onu benim evi terk etmem gerekiyomuş.. Ya sabır dedim oturdum buarada nasıl sabrettiğime de şaşırıyorum. Şimdi o bi odada ben bi odada ayrı ayrı takılıyoruz.
benim kide yapıyor bazen ben iyiden iyiye şüphelenmeye başladım pamuk gibi merhametli adam bi anda deliriyor ya büyü var ya nazar

Ya da adamın sağını solunu morartıyorum, pişmanım :KK70:

Doğru değil elbette de yorum atıp kaçmış ben de teori ürettim :)

Evet sanirim haklisin adam sonunda patlamis galiba hircin bi hatun belliki kocasina da saldiriyormus soyledigine gore yeni okudum orasini :KK70::KK70:

kp eski imam emeklisi bi kaç kere evimizi odaları geze geze okudu neymiş evde bereket olacakmış herşeyi bekliyorum artık eşimin ailesinden
bazen ben bile düşün,yorum ailecek eşimin ailesinin evine ilk gittiğimizde ayakkabım kaybolmuştu.ertesi güm gönderdiler.evleri de dağın başında bi yerdeydi.nasıl kördüyse gözüm o hallerini bile kabul etmiştim.neyse ondan sonra herşey b.ka sarmaya başladı.biz hiç geçinemez olduk.ki eşimin ailesi benim için ölüyodu.eğer bana büyü yapıldıyda muhtemelen ters tepti :KK53:çünkü boşanıyurz

bazen ben bile düşün,yorum ailecek eşimin ailesinin evine ilk gittiğimizde ayakkabım kaybolmuştu.ertesi güm gönderdiler.evleri de dağın başında bi yerdeydi.nasıl kördüyse gözüm o hallerini bile kabul etmiştim.neyse ondan sonra herşey b.ka sarmaya başladı.biz hiç geçinemez olduk.ki eşimin ailesi benim için ölüyodu.eğer bana büyü yapıldıyda muhtemelen ters tepti :KK53:çünkü boşanıyurz
vazgeçme derim heleki onlar istiyor diye

Eşiniz siğara tiryakisi mi
Eşiniz sigara vs kullanıyorsa kesin etkisi vardır ifttardan sonra normale dönüyor mu

Back
X