- 24 Ağustos 2012
- 1.936
- 2.007
- 108
büyü,Cin,peri gibi yorum konu yasak.senin için söyledim banlanma diye.Sus diyen mi oldubaska şeyler söyleyebiliyoruz ama demi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
büyü,Cin,peri gibi yorum konu yasak.senin için söyledim banlanma diye.Sus diyen mi oldubaska şeyler söyleyebiliyoruz ama demi
neyler mesela siz söylein biz karar veririzbaska şeyler söyleyebiliyoruz ama demi
mesela cadı anne degil kuma sanki babamı cepci mi belli değil inkarcı riyakar yalancı vs vs...neyler mesela siz söylein biz karar veririz![]()
yok yanlış anladın galiba sus demedigini biliyorum yani öylesine tamam sustum dedim bi niyet gütmedim yani kusura bakmabüyü,Cin,peri gibi yorum konu yasak.senin için söyledim banlanma diye.Sus diyen mi oldu![]()
Hep o mu sinirlenecek yaa sende sinirlen yapistir iki tane. Biz tartistigimizda ben kaybediyorum kendimi bi gün sonra bakiyorum kollari mosmor ama Allah var daha dokunmadi bile bana
sıkılmış yada şutlamaya çalışıyorHemen aydınlatıyorum kusura bakmayın yanıt veremedim kimseye.. Olay şu dün önce onun annesine gidip iftar yapıp birgün sonrada benimkilere gidecektik karar buydu. Babalar günü ya ziyaret maksatlıydı. Fikir de benimdi. Hediye alıp gidecektik. 3 de geldi kalk çabuk gitmemiz lazım evrak bırakcam dedi kalkıp hazırlandım 30 dakika da ütü valiz giyinme hepsini hallettim. Tam çıkacaktık ki ödevimi mail atmam gerektiği geldi aklıma onu yollarken yetişemiycez falan demeye başladı yetişiriz nolacak dedim. Ben senini annenlere bırakacam dedi. Neden ki bugün sizinkilere gidelim yarın gideriz bizimkilere dedim. Niye istemiyosun dedim. Evet istemiyoruuum yaz geldi git annende kal bende rahat ediyim annemlerde demeye başladı. Aslını isterseniz ortada kavga edecek birşey yoktu ve fazlasıyla sabırlı davrandığımı düşünüyorum
aynen haftanın en az 3 günü beraberiz evleneli yıllar oldu daha bi yer tek gitmişliğimiz yok denecek kadar az ne yapar eder maydonoz olurlar şaka maka benim ki daha gelmedi 2 gün önce annesiğil yüzünden tartıştık bin tane laf saydı bıktım dedim oda git madem dedi bende sen git dedim 1 saat sonra geri geldi özürdiledi sonra yani kavgadan bi gün sonra kv de asabımı bozdu 6 yılın sonunda ilk defa bagırdım kavga ettim agzıma geleni söyledim annesine degil bana inandı ilk kez haklı olduğumu kabul etti ama kv boşatacam dedi acaba annesiğildemi tel de evde kalmışBabalar günü için ben gidelim dediğimde boşver ne gerek var demişti kız kardeşinin araba aldığını duyunca fikir değiştirdi. 3. Kişi başka kadın değil de annesi ve babası. Yazın evde durmak istemez. Tatile gitmek istemez. İstese bile sadece ailesiyle kardeşleriyle plan yapmaya çalışır. Benim fikrim olamaz. Cuma günü dersten çıkar çıkmaz ailesine gider pazar gece döneriz. Kaldığımız yerden ailesi 1 saat mesafede. Çalıştığımız okula sabah gidiş geliş yapmak zor geldiği için yakına taşındık. Anlayacağınız evimiz okulun yurdu bizde yurttaki öğrencileriz. Okul kapanınca valizi topla evlere dağıl modundayız.
sıkılmış bence evliliktenYazın ayak bağıyım adama. Tatilde kardeşime gideriz biz enişteyle denize gideriz siz evde oturursunuz demişliği bile var. Görümcede beni bi severkiiii en az benim onu sevdiğim kadar
Bende sıkıldığını düşünüyorum. Sürekli sen olmasan istediğim zaman istediğim yere giderim, evlilik hayatımı kısıtlıyo diyo.sıkılmış bence evlilikten
büyük bi ihtimal aldatıyor olabilir neye bakıyor bilgisayarda mesela benimki kurtlar vadisine bide youtube da bazı kanallar var yapyap diye ona burak diye biri var oyun kanalı ona çizgi film var bitane ona bakar bilgisayar yokken de aynıydı bi kere senden degil ama evlilikten sıkıldım dediBende sıkıldığını düşünüyorum. Sürekli sen olmasan istediğim zaman istediğim yere giderim, evlilik hayatımı kısıtlıyo diyo.
Zannedersin sürekli evde dur yanımda diyorum. Nolur arkadaşlarınla plan yap dışarı git maça git falan diyorum yok bilgisayarın başından kalkmıyo