Kocam anne ağızlı

kubraankara

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2021
53
15
38
33
26 haftalık hamileyim. Kaynanam kocamı dolduruyor ve sürekli kocamla aramı açıyor. Hamile kaldığımdan beri kavga gürültü içindeyim. Eşime güzellikle anlattım olmadı. Kavga ettim olmadı. Bağırdım olmadı. Annesi hep masum ve haklı oldu. Yaptıklarının bazılarını görmezden geldim bazılarına dayanamadım. Yine kavga ettik hamile halimle beni ağlattı sinir krizleri geçirdim falan. Sonra ne olsa beğenirsiniz. Eşim annesini ve babasını aradı beni şikayet etti siz beni dolduruyormuşsunuz öyle mi diye ...babası da illaki oğlunu savundu. O benim oğlum oğlum haklı şöyle böyle yapamıyorsan bitsin cart curt. Bide babası beni silmiş her yerden ..boşanıp boşanmama çok ikilemde kalıyorum. Bebeğim var arada napacağımı şaşırdım. Buraya içimi dökmeye gelmeye geldim yoksa patlıcam

İki senedir evliyiz. Bebekten önce de ara sıra annesi yüzünden atışıyorduk. Boşanma aşamasına çok fazla geldik sürekli birileri araya girdi düzelir eder evlilikte böyle olur diye
Bosanma asamasina cok fazla gelip bosanmayip cocuk yaparsaniz tabi boyle olur. Calisiyor musunuz aileniz arkanizda durur mu bunlara bakarak simdi bosanin yada cocuk dogsun kendinizi toparlayin oyle bosanin

Ben 2 sene korundum hiç de olmadı çocuk falan, korunmayı bırakır bırakmaz oldu. Hangi yöntemleri kullananlar bu kkda yanlışlıkla hamile kalanlar bilemiyorum. Sağlıkla gelsin de, neyse Allah sabır versin, bebek de bahane değil değişmezse yine boşa gitsin

Ben 2 sene korundum hiç de olmadı çocuk falan, korunmayı bırakır bırakmaz oldu. Hangi yöntemleri kullananlar bu kkda yanlışlıkla hamile kalanlar bilemiyorum. Neyse Allah sabır versin, bebek de bahane değil değişmezse yine boşa gitsin
Ben de o işi anlamıyorum. Benim annem bir kızım, bir oğlum oldu yeter diyerek korunmuş. 22 yıldır çocuğu falan olmadı. Doğuma engel bir sorunu da yok şu an kendisi 45 yaşında regl oluyor ama çocuğu falan yok. Tamam çoğu korunma yöntemi kesin sonuç vermez %1 ihtimal olur ama o ihtimaller de ne hikmetse hep sorunlu evliliklere denk geliyor.🤷🏻‍♀️

İlaç kullandım. Oda prezervatif taktı zaten pcos vardı Rabbim nasip etti demek ki

mucize bebek desenize..
sorunuza gelince ailecek zaten sizi gözden çıkarmışlar babası bitsin demiş e eşinizde ailesinin ağzına baktığına göre düzgün bir evlilik sürdürmeniz zor görünüyor.

Bosanma asamasina cok fazla gelip bosanmayip cocuk yaparsaniz tabi boyle olur. Calisiyor musunuz aileniz arkanizda durur mu bunlara bakarak simdi bosanin yada cocuk dogsun kendinizi toparlayin oyle bosanin
Şuan çalışmıyorum. Babam yok tek çocuğum annemde arkamda sağolsun. 2 üniversite bitirdim ama kpss derdine düştüm atanmayı bekliyorum

Hem akıl sağlığınızı korumak adına hem de bebeğinizin daha dazla etkilenmemesi için bu adamdan uzaklaşmalısınız.

Ben de o işi anlamıyorum. Benim annem bir kızım, bir oğlum oldu yeter diyerek korunmuş. 22 yıldır çocuğu falan olmadı. Doğuma engel bir sorunu da yok şu an kendisi 45 yaşında regl oluyor ama çocuğu falan yok. Tamam çoğu korunma yöntemi kesin sonuç vermez %1 ihtimal olur ama o ihtimaller de ne hikmetse hep sorunlu evliliklere denk geliyor.🤷🏻‍♀️

azimli spermler hep bdv de bilmiyor musunuz?
burhanda şok olmuş neye şok oluyorsa🤷‍♀️

Back
X