Bazıları destek olacagına köstek olmuş. Bunların agzına kürekle vurasım var ! Yaşadıklarının meslekle ne ilgisi var o da bir İNSAN . Hatalarıda olur, gün gelir şaşar doğruyu bulmakta bocalar. Ve gelip buraya fikir danışır. Haberlerde de görüyoruz ne doktorlar, şanatcılar ,polisler eşlerine şiddet uygulayan, boğazını kesen vs. İnsanlık meslekle olmuyor maalesef. Adama ne dersen hak ederde mağdur olan kadını ne şuçluyosun !
Sana gelecek olursam lütfen değişir diye falan düşünme ki öyle bi şey olmayacak bu sınırını çoktan aşmış arsız herif annenin yanında dahi yapıyorsa bu iş bitmiş hatta anne vurmak ne demek

!!!!!! Mesleğin varmış 1 dk bile durma . Darp raporu al. Biri daha yazmıştı TAKSİ tut memleketine git. Orda polise şikayet et, avukat tut. Yani işi ehli olan kişilere bırak ki zararlı cıkmayasın.
Elbette gönül ister ki mutlu olalım ,yuvamız yıkılmasın ama yapacak hiçbir sey yok bundan bir cacık olmaz. BOŞAN çocuğunuda yanına al. Bu piskopat rahatta durmaz şiddet uyguluyorsa uzaklaştırma al. Daha geç olmadan ,keşke demeden ,lütfen o evden çık git. Ve de belli etmeden ,habersiz gidin bu bırakmaz gibi .
Severek mi evlendin, hiç mi tanıyamadın bunu .10 ayda bu hale nasıl gelmiş, hiç mi belli etmedi.
ALLAH YARDIMCIN OLSUN.
