- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.972
- 798
O evde kalırsa zaten ya o ya bebek ölecek. Çok bir farkı yok.Hanimefendi lohusayim kanamam var diyor neden anlamiyorsunuz.1200 km yol ya kaza yapti vicdan azabi cekmeyecek misiniz??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O evde kalırsa zaten ya o ya bebek ölecek. Çok bir farkı yok.Hanimefendi lohusayim kanamam var diyor neden anlamiyorsunuz.1200 km yol ya kaza yapti vicdan azabi cekmeyecek misiniz??
Kanaman varsa otelde kalın bi süre öğretmen evinde kalın uzaklaştırma alın yada adamı evden gönderin bu kadar zor mu? Kanamanız bitince de eşyalarınızı nakliyat firmasıyla toplayın alın gidin yahu bahaneniz geçerli bile değil.Kanamam var ve 1200 km araç kullanmam gerekecek açıkçası çaresizim
Gitmesin öğretmen evinde kalsın belediyenin misafirhanesinde kalsın yada darp raporu alıp adamı evden yollasın bu kadar alternatif var allah allah desteklemeyin yoksa kadın zaten ölecek yada çocuk ölecek ha yolda ölse kader denir adamın elinde kuzu kuzu ölmesinden iyidir.Hanimefendi lohusayim kanamam var diyor neden anlamiyorsunuz.1200 km yol ya kaza yapti vicdan azabi cekmeyecek misiniz??
Şaka mısınız ? Mesleğiyle yargılamayı mı anladınız bu mesajdanNeden insanları mesleğiyle yargılıyorsun uz?
Hanimefendi lohusayim kanamam var diyor neden anlamiyorsunuz.1200 km yol ya kaza yapti vicdan azabi cekmeyecek misiniz??
Hanımefendi şu an yuvam dağılmasın kafasında hala sanırım boşanacağım diyorsunuzda bebeğiniz bu şiddet ortamında büyümeyi hakediyor mu ? Ya anneniz dayak yemeyi ? Madem böyle evli kalacaktınız ne bebek yapsaydınız ne annenizi çağırsaydınız. Oturup dayak yiyin. Başka insanların da hayatını mahvetmeyin.Kanamam var ve 1200 km araç kullanmam gerekecek açıkçası çaresizim
Sanırım mı? Annenize ve size şiddet uyguladıktan sonra polisi arayıp uzaklaştırma kararı aldırmanız mı?Sanırım bu sefer boşanacağım
Polis olaylarına girmek istemiyorum. Dediğim gibi en son ben suçlu çıktım. Bıçak işin içine girdiği için olan bana olacak. Bu yüzden sakince boşanmaya çalışacağım. Şu an evden çıkıp gitmeme annem engel oluyor. Rahatsız olduğum için ve kendisini suçlu hissediyor. Ben unuturum benim için sorun değil diyor. Sen kendini ve çocuğunu düşünerek karar ver diyor. Konu sahtedir diyenlere de bir şey diyemiyorum. Bekarken bana da uçuk gelirdi. Ya da şöyle as kes derdim haklılar. Keşke hepsi yalan olsaydı