Kocam anneme vurdu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnsanların evlendiği gece hamile kalması da ne bileyim :işsiz: 10 ay - 9 ay 10 gün, 20 günlük bebek...Biraz senaryo geldi...
Şurada hiçbir mesaja sert karşılık vermedim, herkesin düşüncesini almak istedim, önemsedim ağır da olsa. Ama bunun hesabını yapmak size düşmedi. 10 aylık evli olup çocuğum 1 yaşında da olabilirdi veya çocuğum erken de doğmuş olabilir. Konuyu saptırmayın. Haddinize düşmeyen hesaplamalara da girmeyin.

Allah sizin gibi evladın.....
neyse ban yemek istemiyorum.
Rezilsin sende kocan gibi rezilsin.
Galiba boşanacam diyor bir de galiba diyor.
hep annene küfür ediyordu demek.

Allah hepinizin belasını tövbe yarabbim sen aklıma mukayyet ol

Hayır siz de susup oturuyorsunuz, anneniz de. İnanılır gibi değil! Anneniz kızına vurulmasına siz annenize vurulmasına susup oturmuşsunuz..

Merhaba arkadaşlar, evleneli 10 ay oluyor. Eşim ve ben öğretmeniz. 20 günlük bebeğim var lohusayım, annem kırkımız çıkana kadar yanımızda kalıyor. Eşim bana her tartışmada ya şiddet uygular ya da sesi yeri göğü inletir komşulara rezil oluruz. Yine bugün ufak bir tartışmayı büyüttü ve balkonda bağırmaya başladı. Annem de rezil oluyorsunuz sessiz olun deyince hem anneme hem bana vurmaya başladı. Yüzümüze tükürdü. Bebeğim de annemin kucağındaydı. Bu olay beni çok etkiledi. Kendime yapılanları hazmettim bugüne kadar ama anneme yapılanı hazmedemiyorum. Aralarında hiçbir sıkıntı olmamasına rağmen her zaman anneme küfür etmiştir her tartışmada. Bugün de bunu yaptı. Sanırım bu sefer boşanacağım. Bana akıl verir misiniz konuşacak kimsem yok.

Daha önce yaptığınız gibi affedin...

Şurada hiçbir mesaja sert karşılık vermedim, herkesin düşüncesini almak istedim, önemsedim ağır da olsa. Ama bunun hesabını yapmak size düşmedi. 10 aylık evli olup çocuğum 1 yaşında da olabilirdi veya çocuğum erken de doğmuş olabilir. Konuyu saptırmayın. Haddinize düşmeyen hesaplamalara da girmeyin.
Allah akıl versin. Hesabına göre evlendiğin gece hamile kalmışsın. Konuyu da öyle programlamışsın gibi fake geldi.

Ayrıca ben burada eski üyeyim, evlenmeden kimsenin ne yaptığı beni ilgilendirmez bilen bilir beni.

Konu gerçekse çok yazık çocuklarımızı böyle insanlara emanet ediyoruz...

Ya böyle seyler olabiliyo abimler daha 1 ayını doldurmamıştı yengem hamile kaldı şans işi suan 10 senelik evliler. Bu kardesin de doğruysa hemen kurtulur insallah
Yok ben yargılamadım olabilir. Konu öyle hesap yapılmış ve fake olarak açılmış gibi geldi. Tabiki de mümkün ilk geceden hamile kalmak...

Bi mahkememiz var zaten. Pandemiden dolayı ertelendi. Darp raporu almıştım. Ama ben bıçak çektiğim için ben suçlu duruma düştüm. Bu yüzden ikimiz de ilk duruşmada geri çektik. Kamu davası görülecek. Ama durum benim aleyhime döndü. Kendimi korumak istemiştim sadece. Bir de hamileliğimin ilk zamanlarıydı çok gergindim. Yaptığım yanlıştı biliyorum
Böyle boyle evlilikmi olur

Guzel kardesim bir kere gecmis olsun neden cunki kötu bir esin var.. Lohusa halinle neler yasiyorsun .. bende duramadim dusundum hatta yazsammi yazmasammi diye.. kardesim canim birak anneme bana bile bukadar sddet uygulasa hata konusmak istemiyorum buyuk lokma yeyip buyukde konusmak istemiyorum ama kendimi de biliyorum ben duramazdim mutlaka bir caresine bakardim ama sinsice bakardim bukadar piskopat biris bana ve bebegime zarar verebilir diye dusunurdumm.. ögretmen olman senin her daim saglikli dusunup saglikli karar alacagin anlamina gelmez okumus yada okumamis her insan hata yapabilir o yuzden bu yorumlara katilmiyorum.. ama hicbirsey olmamis gibi yapmakta olmaz ki onun icin buralara yazmissin tavsiye ariyorsun cok özur dilereyek diyorumki annende buyuk bir hata var malesef normalde sseni ordan cekip almasi o evi adamin basina yikmasi gerekiyodu ama belkide kensiide korktu cocuk var simdi bosanma olmasin zihnindeyse cok yanlis yapiyor oyle bir adamin yaninda cocuk buyutulmez kendini unut annenide unut o agzi sut kokan sabiyi dusun ve biranönce kurtul ondan ama dikkatli ol gunumuzde kötu seyler duyuyoruz aman kardesim ne olur basina hal gelmeden kurtul bir sekilde aklii davran seni in artik kendini dusunme luksun yok o bebegi dusun lutfenn .. Allah yardimcin olsun.. lutfen ama lutfen ne yapman gerekiyorsa onu yap ama cok dikkatli ol..

Pardon da polis yokmu? Annenizi sizi doven birinden bahsediyorsunuz.bu konuyu buraya yazincaya kadar bir polisi arasaydiniz.yarin ilk isiniz bosanma davası olsun..annenize uzuldum siz belliki siddetine zaten aliskinsiniz.bir saniye bile durmaniz kabahat

Polis olaylarına girmek istemiyorum. Dediğim gibi en son ben suçlu çıktım. Bıçak işin içine girdiği için olan bana olacak. Bu yüzden sakince boşanmaya çalışacağım. Şu an evden çıkıp gitmeme annem engel oluyor. Rahatsız olduğum için ve kendisini suçlu hissediyor. Ben unuturum benim için sorun değil diyor. Sen kendini ve çocuğunu düşünerek karar ver diyor. Konu sahtedir diyenlere de bir şey diyemiyorum. Bekarken bana da uçuk gelirdi. Ya da şöyle as kes derdim haklılar. Keşke hepsi yalan olsaydı
Annen unuttu evine döndü diyelim. Sonra?
Sizin için değişen bir şey olacak mı?
Aynı hakaret ve şiddet devam etmeyecek mi?
Anneni de anlmak mümkün değil, yuva yıkılmasın düşüncesinde sanırım

Merhaba arkadaşlar, evleneli 10 ay oluyor. Eşim ve ben öğretmeniz. 20 günlük bebeğim var lohusayım, annem kırkımız çıkana kadar yanımızda kalıyor. Eşim bana her tartışmada ya şiddet uygular ya da sesi yeri göğü inletir komşulara rezil oluruz. Yine bugün ufak bir tartışmayı büyüttü ve balkonda bağırmaya başladı. Annem de rezil oluyorsunuz sessiz olun deyince hem anneme hem bana vurmaya başladı. Yüzümüze tükürdü. Bebeğim de annemin kucağındaydı. Bu olay beni çok etkiledi. Kendime yapılanları hazmettim bugüne kadar ama anneme yapılanı hazmedemiyorum. Aralarında hiçbir sıkıntı olmamasına rağmen her zaman anneme küfür etmiştir her tartışmada. Bugün de bunu yaptı. Sanırım bu sefer boşanacağım. Bana akıl verir misiniz konuşacak kimsem yok.
Anneni bebeğini al ve annenin evine gidin sonrada silkele yakandan bu gerizekaliyi annenin canı yanmıştır bunu ben hazmedemezdim

Pardon da polis yokmu? Annenizi sizi doven birinden bahsediyorsunuz.bu konuyu buraya yazincaya kadar bir polisi arasaydiniz.yarin ilk isiniz bosanma davası olsun..annenize uzuldum siz belliki siddetine zaten aliskinsiniz.bir saniye bile durmaniz kabahat
Polise gidemezmiş. Kıyamıyor sanırım. Aşk işte nelere kadir.

Bi de sanırım diyorsunuz bence psikolojiniz bozulmuş sizin.Bu durumda bile sanırım diyorsunuz çünkü

Ben unuturum benim için sorun değil diyor. Sen kendini ve çocuğunu düşünerek karar ver diyor.
Ana-kız çok tuhaf bir bakış açınız var; algılamakta, empati yapmakta zorlanıyor insan.
Allah ikinize de basiret versin.

Şaka mısınız ? Mesleğiyle yargılamayı mı anladınız bu mesajdan 🤣
Evet bu kadın bir eğitimci,okumuş. Ufkunun açık olması lazım.
Yok ben yapamam gidemem acaba boşanmalı mıyım diye soran bir kadın. Ayrıca yok kırkı çıksın, yok nasıl gideceğim diyor. Ben de doğum yaptım uzun yola da gittim arabayla. Böyle küçük bahanelere sığınmamalı insan. Daha çok şey derim de,bir şey yazmak istemiyorum
Hanfendinin boşamaya niyeti yok ki bahane üretip duruyor ulan biri anama vurmayı bırak göz devirse adamı mahvederim.
Konu sahibi dayak arsızı olmuş artık anası falan umrunda değil
bir de konu açıp akıl istiyor şey duymak istiyor kocandır yav bırak boşama Bisey olmaz diyeceğimizi düşünmüş :D

Aynen böyleleri öğretmen olmamalı.
Anasını savunmayan umursamayan elin çocuklarını nasıl korusun’!!!

Kocanda sen de sizin gibi insanlar öğretmenlik yapmamalı.
Atanmayı bekleyen AKLI BASINDA bir sürü gencimiz var
Üzülüyorum sizin gibiler yüzünden hakları yendiği icin..

Zira annenizi savunmayan siz elalemin cocuklarını nasıl koruyabilirsiniz. Daha bir de savunup durmuşsunuz.

Sanırım mı? Biri anneme vuracak yeri göğü inletirim boşanmakta neymiş. Cidden kafanız mı iyi . Hala bu adamla aynı evde mi yaşıyorsun ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X