Kocam annemle dalga geçiyor

Nefreti geçtim direk canına kasteden de çıkar,aileyi geçmiş adam kasiyerin tipi hakkında bile aşağılayıcı şaka yapıyo adam,herkes herseyi kaldırmaz,en iyi ihtimalle dayak yer bi gün

Benim damat bana böyle laf sokacak,şaka yaptım diyecek önce kızım sonra ben dünyayı dar ederiz ona..
Cesareti varsa tekrarlasın bakayım...

onu cırarım ne demek anamla dalga geçmek.sende onun anasıyla dalga geç diyecem herkes aynı kalitede değil.huzursuzluk çıkar kavga et bıraksın lakaytlığı cins

Buna cehalet ve görgüsüzlük diyoruz.Türk toplumunda aileden görgü almamış ve dışarıdan da kendini yetiştirememiş %99 luk kesim yani..Kendini yetiştirmiş,entellektüel birikimi olan ve görgü kurallarından haberdar olan insanlar içinde "sosyete" diye bahsederler.Kocanızdan cidden midem bulandı,keşke sizde annenizi feyz alıp doğru düzgün bir adam bulsaydınız.altında pijaması,üstünde atleti tv karşısında orası burasını kaşıyan bir hanzo izlenimi veriyor

Annesinin ne suçu var ki hem kavga ederiz istemiyorum çok üzülüyorum kavga edince

Ahh canım kıyamam sana. Bu tutumun çok
Naif ama aksi yöntem tutmayacak. Çünkü kocam inadına yapar demişsin.
Şimdi yapman gereken şu
- önce sakince al karşına bunun seni rahatsız ettin söyle. Ve bir daha yapmamasıni rica et. Eğer anlayışla karşıladı ve ok dedi ise sorun yok. Hareketlerini düzeltmesi için fırsat ver.yoksa
- kısasa kısas, senin annenin kalbi kırılıyorsa onunda annesinin kalbi kirilacak
- aynı bu yaptığın gibi sosyete lafını duyduğun her an bağıraraksin. Nerde olursa olsun. O zamanda kavga çıkaracaksın.

Burada seni rahatsız eden bir koca var. Ve adam inat ediyor bunu sürdürüyorsa senin tepin çok sert olmalı.

Reactions: anu
kocanızın ıyı bır kötege ıhtıyacı var bence... yaptıgı saygısızlık baska sey degıl bıraz burnu havada bır tıp gıbı geldı bana, baskalarıyla dalga gececegıne kendıne donup bır baksa keske emınım kı ıcten ıce ezıklıgını yasadıgı duygular vardır ve bunun dısa vurumu bu oluyordur....

Şunları yazmak istedim ama yazamadım hislerime tercüman olmuşsunuz. Biraz kitap okuyan, biraz düzgün konuşan herkese sosyete diyen tiplere varoş dediğim için yukardaki yorumumda varoş yazıp geçtim.

Ben anladım. Gerçekten altında böyle bir sebep yatıyor olabilir.

Ohaaa diyorum.

Büyük konuşmayayım ama bu kadar terbiyesiz, ağzının ayarı olmayan beni utandıran biriyle asla evlenmem.

Kesinlikle sizin eksikliğiniz, insan nasıl müsaade eder böyle bir şeye anlamıyorum. Kesin bir dille konuşun diyeceğim ama çok geç kalmışsınız fayda eder mi bilemiyorum.

"Çocuk gibi böyle şeylerle eğleniyorsun ya, acıyorum sana" diye dalga geçerdim. Harbiden kafasında var bence biraz. Bununla bu kadar eğlenip güldüğüne göre normal değil bence!! Allah annene de sana da sabır versin

Böyle yapmaya devam edersen senle yatmam de; her gün seks istediğine göre zayıf yanı orası, oradan vur adamı.

Yok canım bilinçli yaptıgi birsey değil. Bu bir savunma mekanizması. Komik bulmasıda yani bunlar şaka yollu yapması da aslında bir savunma mekanizması.

Kasiyer kıza söylediği şey çok enteresan. Mesela orada 3 kişi var. Kendi söylüyor ve sadece kendi komik buluyor. Söylediği şey sadece kendisine komik. Kasiyer yaralaniyor ve siz de sanırım utanç duydunuz. Özür dilemissiniz. Kasiyer kızı İncitmesi, sizi utandirmasi ona keyif veriyor gibi. Bu işten sıyrılışı da ben böyle bir insanım, neyse o edasıyla.

Esinizi çok merak ettim. Empati yoksunlugu varmış gibi bir de. Bence siz bir psikoloğa gidip görüşün bu adam çok problemli gibi.

Benle zaten dalga geçiyor ama ben alınmıyorum çünkü ben de ona karşılık verince kızmıyor hoşuna bile gidiyor sinirlendin mi ehehe diyor ama başka insanlara karşı mahcup etmesine dayanamıyorum

Benim anlamadigim bir şey var. Babadan cekiniyorsa onun yanında annene nasıl abuk sabuk davranabiliyor.

Seninle dalga geçtiği konularda kendine güvendiğin için cevap veriyorsundur. Ama ya gerçekten birgün kendini eksik, yetersiz hissettiğin bir konu ile üstüne gelirse. O zaman incinirsin ve o konuda gerçekten daha yetersiz hissedersin.

Diğer yandan çocuk yetiştirmek bu adamla nasıl olacak bilemedim.

Şunları yazmak istedim ama yazamadım hislerime tercüman olmuşsunuz. Biraz kitap okuyan, biraz düzgün konuşan herkese sosyete diyen tiplere varoş dediğim için yukardaki yorumumda varoş yazıp geçtim.

Kesinlikle tek kelime ile varoşş katılıyorum.Kendisinin işi gücü zeka kıvılcımı olmayan esprileriyle, milletle dalga geçtiğini sanan insanlar,işi gücü ,hayat amacı olan,kendini geliştirmiş,düzeyli(ki bu onlar için en yabancısı) insanlara sosyete diyorlar..Nasıl midesi bulanmıyor konu sahibinin hayret..bu şekilde boşanırlar ilerde diye düşünüyorum çünkü bu tarz adamlar toplumda (kendi yetiştiği ortam hariç) sevilmez ve dışlanırlar.Zaman ilerledikçe,eşinden utanmaya başlıcak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…