• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam annesi varken bir garip davranıyor

Kaynani yardımcı olmaya çalışmış aman ne vr banyoda herkesin evinde olan seyler boşver .Bence eşin annesinin yanında evde benim sözüm geçiyor mantığıyla hareket ediyor bir nevi artis lik yapmış :) neyse benim hep bir sözüm vardır ne kadar uzak o kadar iyi çünkü uzakta olunca değerli oluyorsun yakın olduğun zaman gelip gitmeler çoğalır sonra o bunu dedi bu bunu dedi.bir bakmışsınız bin tane sorun çıkmiş sonra çık işin içinden aynı şehre gitseniz bile mümkün mertebe uzak mahallede tutun ev .

Sen olayın önizleme kısmını görmüş olabilirsin. Korkarım seneye bunun bir üst hallerini görebilirsin. Benim konu içerisinde en kızdığım nokta "annem kahvaltı hazırlıyor sen yatıyorsun" cümlesi oldu. Birincisi keyfinden yatmamissin çocuk seni yormuş. İkincisi keyfinden yatsan kayinvaliden hazırlasa ne olacak ki ? Çok garip ya bana bu tür konular basit gelmiyor açıkçası. Ay kocamdır ailesidir falan diyemiyorum. Bana çok ağır geliyor böyle şeyler.

Biraz da erkeklik taslamak işte dediğimi yaptıran tipim karizmatik olsun diye rol kesmiş ama hiç hoş olmamış sonuçta sende etten kemikten yaratılmış insansın herşey koşuşturmaca yapamazsın erkeklik taş kalpli demek değildir iki yüzlü olmasinin da alemi yok sanırım kv şehire taşınırsanız kocan bu hale dönüşecektir çünkü asıl kimliği bu

Kafana takma biraz hamilelik durumun da var seni anlıyorum herşey batar sana sonrada aklına gelince aman ne saçma şeyleri takmışım kafaya dersin kendince seni mutlu etmek istemiş yanlış düşünme kimse kimseye yapmaz İnan temizlik işte farzdt senin annen yaptı eşine de öyle görünür sana belki de ailesi yanında değişmesi normal işte anne baba olunca oda küçük evlat moduna girer sen yeter ki saygını ve sevgini inancını kaybetme annecik

Haa birde unutmadan belki yarın birgün senin bebiş te eşine aynı tepkiyi verir aman de geç ama yeterki dert etme dert vesvese gibidir senin elin de kırgınlığını belirt ama hoşgör dinimiz bunu emrediyor ve İnan bana kaybetmezsin her iyilik ve hoşgörü mükafatını alır inşallah benim eşim de kaynanam için yaşlı yazık dedi (49yaşında) bende onu ve annesini kırmadan davrandım dün bana geldi bulaşık yıkıyordu buyur içeri geç sen yok kızım biter dedi bende dedim yoruldun Allah aşkına geç dedim oda aman. Ne olacak daha gencim dedi bende valla oğlun hep annem yaşlandı diyince bende sana kıyamaz oldum yok anam yaşımda ne var dedi işi bitince içeri gidip birşeyler söylüyordu kocacığıma öğündür bir daha anam yaşlı demedi güldüm geçtim

Back
X